2010 yılından itibaren Konya Meram Dentium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışmaktadır.
Klinikte implant ameliyatları, cerrahi işlemler, estetik uygulamalar ve dişhekimliğinde ki diğer tedavileride yapmaktadır.Ayrıca hipnoz alanında eğitim almış olup tedavilerinde kullanmaktadır.
Yabancı dili İngilizcedir.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.
- Diş Çürükleri ,
- Diş Eti Kanaması ,
- Diş Eksikliği ,
- Ağız Kokusu ,
- Endodonti ,
Melikşah Mahallesi Meram Yeniyol Cad. No : 94 ( Lastik Durağı ), Meram, Konya 42090
20'lik Diş Çekimi
Yaprak Porselen Lamina
Zirkonyum Porselen Kaplama
I
i̇....
Kanal tedavisi için büyük bir endişeyle gitmiştim ama o kadar sakin ve açıklayıcıydı ki tüm korkularım geçti. İşlem sırasında hiçbir ağrı yaşamadım, her aşamada beni bilgilendirdi.Gerçekten işini büyük bir özen ve titizlikle yapan harika bir diş hekimi. Tedavi boyunca sürekli bilgilendirdi, tüm sorularımı sabırla yanıtladı. Hijyen, ilgi ve profesyonellik üst düzeyde. Artık ailece tek tercihimiz kendisi. Kesinlikle gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
• Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kök Kanal Tedavisi •
ne...
Klinikte , hizmet ‘hijyen kurallarına uygunluk oldukça iyi. Kendi alanında profesyonel tedavi şekli çok iyi.
• Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Cerrahisi •
f....
Sürecin başından sonuna kadar uygulamada çok profesyonel, ikili görüşmede çok anlayışlı bir yaklaşım sergilendi. İşine çok hakim, gönül rahatlığıyla hizmet alabileceğiniz bir hekim.
ha...l
Dişden korkanlar kesinlikle muzaffer hocama gelmelerini tavsiye ederim ne zaman bittiğini bile anlayamıyosunuz
me...r
Hem elinin hafif olması hem özen ve özverili çalışması ile müthiş bir hekim hocam bugün iki dolgumu yaptı çok memnun kaldım hiç ağrım yok
• Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Dolgusu •
I
i̇...b
Mükemmel Bir hekim,sizi psikolojik rahatlatan detayları en ince ayrıntıya kadar anlatan dört dörtlük.
a....e
İmplant tedavisi ve 20’lik dişimin çekimi için gittim. Doktor beyin ilgisi, alakası, süreci yönetimi oldukça iyi. El becerisi ve ilmiyle sorunsuz bir tedavi süreci geçiriyorum. Dişçi fobisi olanlara şiddetle öneririm
• Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
sa...
Muzaffer hocamla ilk şeffaf plak tedavisi için görüştüm süreci titizlikle takip etti devamlı bilgilendirdi. Daha sonra 20 ilk diş çekimi dolgu vs hep kendisine başvurdum Tedavilerimde aklıma takılan içime sinmeyen ne olursa rahatlıkla sorarım. Kendisi tek diş hekimim şehir dışında yaşadığım halde dişlerimle alakalı en ufak sorunda kendisine başvurum. İşinin ehli bir diş hekimi düşündüğünüzden daha fazlasıyla yanından ayrılmış olursunuz.
• Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Bakımı •
Z
z....k
Hocamdan çok memnun kaldım. İmplant yaptırdım eli çok hafif hiçbir sorun yaşamadım
be...r
Kırık olan ve kökü içinde kalan 20'lik dişimin çekilmesi gerekiyordu. Çok tedirgindim ve kendimi çok sıktım . Hocamın psikolojik desteği çok kıymetliydi ve beni rahatlattı. Hiç canım acımadı ve kökü ile birlikte kırık olan 20lik dişimi 10 dk içinde çekti ve bu kadar kolay olduğuna inanamadım . Boşuna bunca zaman beklemişim. Değerli hocamın eli çok hafif ve hiç canınız acımıyor. Hem de çok ilgili ve çok anlayışlı bir hekim.
• Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
Muzaffer Aytaç Altıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Aytaç Altıntaş, Diş Hekimi. Size Muzaffer Aytaç Altıntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Köprü, Diş Dolgusu, Diş Bakımı, Estetik Porselen, Diş Eti Estetiği, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Kök Kanal Tedavisi, Tam Ve Parsiyel Protezler, Yaprak Porselen Lamina, Diş Çekimi.
Muzaffer Aytaç Altıntaş adresi nerede?Muzaffer Aytaç Altıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mahallesi Meram Yeniyol Cad. No : 94 ( Lastik Durağı ) Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Aytaç Altıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Aytaç Altıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muzaffer Aytaç Altıntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muzaffer Aytaç Altıntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muzaffer Aytaç Altıntaş hangi dilleri konuşuyor?Muzaffer Aytaç Altıntaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muzaffer Aytaç Altıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Aytaç Altıntaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Aytaç Altıntaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Aytaç Altıntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 100 hasta / danışan, Muzaffer Aytaç Altıntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.