0850… Ücret öğren

Dt. Muzaffer Demirdelen, estetik ve fonksiyonel tedavilere odaklanan, modern yaklaşımları benimseyen bir diş hekimidir. Dijital diş hekimliği ve implantoloji alanlarında yoğunlaşarak, hastalarına kişiye özel tedavi planlamaları sunmaktadır.

1974 yılında Kadirli/Osmaniye’de doğmuştur. İlköğrenimini Adana’da, ortaöğrenimini Diyarbakır Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimine ODTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nde başlamış, daha sonra Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitimine devam ederek mezun olmuştur.

Mesleki gelişimi her zaman ön planda tutan Dt. Muzaffer Demirdelen, yurt içi ve yurt dışında birçok eğitim ve programa katılmış; ayrıca çeşitli organizasyonlarda eğitici ve konuşmacı olarak yer almıştır.

2003 yılından bu yana Kayseri’de kendi özel muayenehanesinde hizmet vermektedir. Klinik çalışmalarında özellikle implant tedavileri, estetik diş hekimliği ve dijital diş hekimliği uygulamalarına ağırlık vermektedir. Tedavi sürecinde hastalarının ihtiyaç ve beklentilerini dikkatle değerlendirerek, anlaşılır, şeffaf ve güven veren bir iletişim kurmayı önemsemektedir.

Hastalarının beklentilerini doğru analiz etmeyi, tedavi seçeneklerini net bir dille açıklamayı ve her aşamada bilgilendirme yapmayı önceliklendirir. Bu yaklaşım, hem fonksiyonel iyileşmeyi hem de doğal görünümlü estetik sonuçları destekleyen bir tedavi süreci hedefler.

Yetişkin
Çocuk

Muzaffer Demirdelen Muayenehanesi

Kılıçaslan Mahallesi Sivas Bulvarı, No: 80/2 Gürsoy Sitesi C Blok, Melikgazi , Kayseri 38030

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• B

Uzun zamandır dişlerimin görünümünden çok memnun değildim ve diş estetiği yaptırmayı düşünüyordum. Araştırma yaparken Muzaffer Demirdelen hakkında yapılan yorumları gördüm ve bu şekilde kliniğe ulaştım.

Muayenede doktor bey, nasıl bir sonuç elde edebileceğimizi detaylı şekilde anlattı. Hangi işlemlerin yapılacağını ve sürecin nasıl ilerleyeceğini açıklaması beni çok rahatlattı. Tedavi boyunca da oldukça ilgili ve titizdi. Sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım, gülüşüm çok daha güzel görünüyor.

Hem ilgileri hem de ortaya çıkan sonuçtan dolayı çok memnun kaldım. Diş estetiği düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

•  •

• F

Kayseri'de özellikle implantoloji alanında tanınan Muzaffer Bey'i eski hastaları vasıtasıyla tanıdım. Hastalarının bahsettiğine göre ise implant dışında da diş hekimliğinin birçok alanında uzman ve yetkin biriymiş. Ben de bu olumlu geri dönüşler neticesinde diş hassasiyeti ve çürük tedavisi nedeniyle kendisine ulaştım. Diş taşı temizliği ve dolgu yapıldı. Gerek klinik ortamı gerek personeller gerekse Muzaffer Bey olsun attığınız her adımda size en iyi tedaviyi yapacaklarını gösteriyor. Tedavi öncesinde her türlü bilgilendirmeyi yapıyor ve olası riskler ve sonuçlar hakkında da net açıklamalar yapıyor. Tedavi sonrasında ise önceden yaptığı bilgilendirmeleri hatırlatacak şekilde nelere dikkat etmeniz gerektiğini de güzelce anlatıyor. Çürük ve hassasiyet tedavim sonucunda da fazlasıyla memnun kaldım, hiçbir şikayetim kalmadı hatta muayene ve panoramik film sonucunda gelecekte karşılaşabileceğim şikayetler ile de beni bilgilendirdi. Ağız ve diş hastalarına kesinlikle öneririm.

•  •

Hocam elinize emeğinize sağlık yapmış olduğunuz implant ameliyatı sonrasi hayatım tamamen değişti yaşamış olduğum hayatın tadını çıkarmaya şuan başlıyorum diyebilirim tekrardan çok teşekkür ediyorum.

• I

Sevgili Muzaffer Hocam Uzun yıllar diş sorunları yaşayan biri olaraktan tavsiye üzerine sizi bulup Gaziantep’ten geldim . Diş tedavim o kadar olumlu sonuçlandı ki iyi ki gelmişim diyorum bu sağlıklı dişin rahatlığını hergün hissettiğimde . Güler yüzlü ekibiniz , ilgi alakanız için ne kadar teşekkür etsem azdır . İmplanttan çok korkan biriydim insan hiç mi acı hissetmez boşuna çekmişim o kadar süre o acıları . En son dokunuşlarla yaptığınız laminelerle o kadar öz güvenin arttı ki bu duygu bile paha biçilemez kadar değerli . Kimseye kefil olmam ama birebir deneyimleyen biri olarak Muzaffer hocam mükemmel biri

• Muzaffer Demirdelen Muayenehanesi Diğer  •

• Merhaba muzaffer bey.dişlerimde yamulmalar mevcuttu.internetten araştırdım ve size denk geldim herkesin yorumları üzerine Manisa’dan size randevu alıp geldim çok memnum kaldım diş tellerim takıldı 6 ay kadar kaldı Şuan diş tellerimi çıkardım dişlerimden çok memnunum bu güzel işçiliğiniz için çok teşekkür ederim.benim gibi uzaktan gelenlere tavsiye ediyorum

• N

Muzaffer beye dişlerimde eksik olduğu için ve dişime tel taktırmak için muzaffer beye tavsiye üzerine gittim Muzaffer Bey işinde oldukça profesyonel bir diş hekimi çalışma ortamı oldukça hijyen herşey için kendisine teşekkür ederim herkeze tavsiye ederim

• I

muzaffer hocaya tasviye üzerine gittim diş etimde kemik incelmesi olduğu için daha önce gittiğim bir kaç doktor implant olmayacağını söylediler muzaffer beyede ümitsiz bir şekilde gitmiştim ama muzaffer bey yapabileceğini söyledi dünyalar benim oldu çünkü hiç birşey yiyemez olmuştum muzaffer bey gerçekten işinde çok ilgili ve bilgili kişilik olarakta çok samimi güler yüzlü birisi gönül rahatlıgıyla herkeze tavsiye ederim

• Muzaffer Demirdelen Muayenehanesi Diğer  •

Canım muzaffer bey .ileri seviye dis eti hastaligim vardi dis etlerimde agin kanama oluyordu. Kendi ilimde gittigim kliniklerde cok ileri oldugu için iyi bir periodontoloji uzman bulmam gerektigini söylediler. internette muzaffer beyi tesadüfen gördüm, yorumlari okuduktan sonra iyi olacagina güvendim hemen randevu aldim. ilk muayenede dis etlerim için dis tasi temizligi, küretaj tedavisini uygulayacagini dislerimdeki diger sorunlar içinde dolgu ve kanal yenileme yapilacaginigini söyledi. Manisadan geldigim için bekletmeden hemen tedaviye basladi üg gün gibi kisa sürede tedavimi tamamladi ilk günkü tedaviden sonra dis etlerimdeki kanamalar neredeyse tamamen geçmisti.muzaffer bey ve asistanina tesekkür ediyorum, özellikle dis eti tedavisi için kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• Z

Diş hekimi muzaffer beye antep'ten dişime kanal tedavisi yaptırmak için gittim gerçekten işinde uzman güler yüzlü hastasına son derece güven veren bir diş hekimi artık diş ile ilgili sorunlarımda gideceğim tek adres herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim

• H

Öncelikle muzaffer beye çok teşekkür ediyorum
    Diğer diş hekimlerine göre ilgisi ve bilgisi daha iyi olduğundan dolayı tercih ettim. Korkularımı yenmeme sebep oldu. Güzel bir süreç geçirdik. Çok memnun olduğum bir süreçti. ön diş dolgularımı beyazlatma işlemlerim kusursuz gülmemi sağlıyor.Annemin implant tedavi sürecinde de büyük titizlikle kısa sürede halloldu işinin ehli bir hekim tavsiye ediyorum