Barbaros Mah. Oymak Cad. Sümer Hukuk Plaza A Blok No:8 Kat:1 Daire:6, Kayseri-Kocasinan, Kocasinan, Kayseri
- Sigortası olan hastalar
Barbaros Mah. Oymak Cad. Sümer Hukuk Plaza A Blok No:8 Kat:1 Daire:6, Kayseri-Kocasinan, Kayseri
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Psikolog Nadide İçöz
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
Ön Görüşme
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Şema Terapi
m....ç
Samimi yaklaşımı ve güler yüzü dikkatli dinleme ve ayrıntılı bir şekilde ifade yöntemi samimiyeti sayesinde geçen sürecimiz bana çok iyi geldi ve aşırı rahat hissettirdi. Sorularıma ve sorunlarıma aldığım geri dönüşler çözüm odaklı cevaplar sayesinde görüşmeden enerji dolu çıktım. Nadide Hanım iyi ki karşıma çıktı ve iyi ki tanıştık diyorum. Sayesinde farklı bakış açıları kazandım ve gerçekten kendimi uzun zaman sonra rahat hissediyorum. Bir çok insanın hissettirmesi mümkün olmayan şeyleri hissettirdi…Huzur…
Bir sonraki görüşmemizi iple çekiyorum…
u....m
eğitim danışmanlığı ve rutin hayat planım için görüşmüştük samimi ve içten bir şekilde yardımcı olmuştu
ey...
Nadide hocam gerçekten işini tam bir özveriyle yapıyor. Onu ilk tanıdıgım da beni cok zor bir sürecten kurtardı ve kızım için daha saglıklı hareket etmemi sagladı. İlgisine sabrına ve çözüm odaklı olmasına hayranım. Onu tanımak benim için büyük şanstı iyiki hayatımızdasınız.
Nadide hanımla çalışmaya başladıktan sonra gerçekten hayatımda önemli bir fark hissettim. İlk görüşmeden itibaren kendimi güvende hissettim ve her seans sonrasında daha güçlü, daha sağlıklı bir zihinsel durumla ayrıldım. Problemlerime yaklaşımı son derece profesyonel ve empatikti. Eğer duygusal olarak zor bir dönemden geçiyorsanız, kendinize yatırım yaparak bir görüşme yapmanızı tavsiye ederim. Profesyonel ve samimi yaklaşımı sayesinde daha olumlu bir bakış açısı kazandım. Kesinlikle tavsiye ediyorum
c....k
Nadide Hanım'a kaygı bozukluğu için gitmeye başlamıştım. Öğrettiği yöntemler, danışan ile ilişkisi inanılmaz güzel, hayatıma kattıkları hayatımı benim için daha kolay bir hale getirdi.
Nadide hanım ile olan randevumdan çok memnun kaldım. ilgili, anlayışlı ve destekleyici yaklaşımı kendimi daha güvende ve rahat hissetmemi sağladı. Empatik yaklaşımı ve sıcak kanlı tutumu bana çok iyi geldi anlaşıldığımı hissettim ve bu bu aralar en ihtiyacım olan şeydi.
Nadide İçöz Baktır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nadide İçöz Baktır, Psikoloji. Size Nadide İçöz Baktır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Nadide İçöz Baktır adresi nerede?Nadide İçöz Baktır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Oymak Cad. Sümer Hukuk Plaza A Blok No:8 Kat:1 Daire:6, Kayseri-Kocasinan Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nadide İçöz Baktır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nadide İçöz Baktır uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nadide İçöz Baktır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nadide İçöz Baktır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nadide İçöz Baktır hangi dilleri konuşuyor?Nadide İçöz Baktır ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nadide İçöz Baktır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nadide İçöz Baktır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nadide İçöz Baktır hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nadide İçöz Baktır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nadide İçöz Baktır hangi sigortaları kabul ediyor?Nadide İçöz Baktır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.