Bursa, Bursa
T
ta...r
mükemmel bir doktor kendisi 10 sene hastalığımı kimse çözemedii 10 senede 5000 iğne 18 doktor değiştim .Namı hocam 15 günde iğleştirdi beni teşekkür ederim .
T
to...a
Kendisi Sarıyer İsmail Akgün'de çalışan mükemmel bir doktor. Sizi dinleiyp ilgileniyor. Uyguladığı tedaviden sonra kendimi daha iyi hissettim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
mu...t
MÜKEMMEL BİR DOKTOR BU KONUDA ÇOK TECRÜBELİDİR HERKESE TAVSİYE EDeRİM...MALESEF BURSA'DAN TAYİNİ ÇIKMIŞTIR YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM İSTANBUL AGİDECEKTİ...KENDİSİNE BANA YARDIMCI OLDUĞU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
se...u
çok anlayışlı dinleyen hasta iletişimi yüksek bir doktor
Nami Kuğu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nami Kuğu, Psikiyatri.
Nami Kuğu adresi nerede?Nami Kuğu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nami Kuğu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nami Kuğu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nami Kuğu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nami Kuğu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nami Kuğu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nami Kuğu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nami Kuğu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.