Prof. Dr.
Nesibe Andıran
Kaydet
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
125 görüşKaydet
Hakkımda
Prof. Dr. Nesibe Andıran 1994 yılında Hacettepe üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi 'nden okul ikincisi olarak mezun olmuştur.1994 - 2000 yılları ara...
Okullar / Eğitimler
- Hacettepe üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi 1987 - 1994
- Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı 1994 - 2000
- Hacettepe Universitesi Çocuk Endokrinolojisi ve Metabolizma Bilimdalı 2001 - 2004
Fotoğraflar
Ergen Hastalıkları
Ergenlik Gelişimi İzleme
Gelişimsel bozuklukların erken tanısı
Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi
Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları)
Sağlam Çocuk Muayene
Yenidoğan Takibi
Çocuk beslenme
Çocuk beslenme bozuklukları izleme
Çocuk Hastalıkları
İnsülin Pompa Uygulaması
Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Hasta
Erken ergenlik için bugün ilk defa tanıştık Dr Nesibe hanımla tedaviye başladık memnun kaldık inşallah tedavi süresince görüşeceğiz
gö...n
Nesibe hoca, muayenehanesi fiziki koşulları çok iyi, çalışanları çok ilgili ve kibarlar. Muayene süresi, hocamın sizi karşıladığı andan itibaren çok iyi geçti. Nezaket ve güleryüzle karşıladı. Kızımın ergenlik takibi için gittik, süreç hakkında muayene öncesi bizi çok detaylı bilgilendirdi. Kızımın da sorularına çok detaylı cevaplar verdi. Güleryüzü ve bilgisi ile alanında uzman, hastası ile iletişimi güçlü,empatisi yüksek bir doktor. Muayene bölümü ise, odada mahremiyeti olan ayrı bir bölüm, bu da ileriki yaşları için de çok güzel düşünülmüş. Muayene sırasında çocuğa saygılı, açıklayıcı ve çocuğa bilgi veren ve onayını alan, çok nazik bir yaklaşımı var. Bundan sonra ergenlik takibi için başka doktora gitmeyiz. Ayrıca hemşire muayenehane'de kan alıyor, kendisi de çok nazik, çocuğu rahatlatıyor. Şiddetle herkese tavsiye ediyorum.
Kızımın erken ergenlik tedavisi için 1.5 senedir gidiyoruz.Ilgisi alakası harika.konyada sürekli 10 güne bir kan alıp baktılar çocuk bıkmıştır.cocugumu tekrar hayata dondurdu saolsun güler yüzüyle ilgi alakasiyla çocukların düzeyine inmesuyle tek kelimeyle harika bir insan.Allah böyle insanların sayısını artırsın ins.
y.....
Kızım için gittik ve Nesibe hocamız çok güleryüzle karşıladı. Büyüme sorunumuz ile ilgili bize çok detaylı açıklamar yaptı ve bizi ne beklediğini güzel bir şekilde anlattı. Daha önce gittiğimiz başka doktorda maalesef bu kadar detaylı görüş bildirilmedi. Kesinlikle işinde uzman bir hoca.
ö....e
4 yaşındaki oğlumun büyüme takibi için gidiyoruz.6 ayda bir kontrolümüz var. Doktor hanım durumu ayrıntılı açıklıyor. Genel çocuk muayenesini yapıyor. Gerekli testler klinikte kan alımıyla yaptırılabiliyor. Rahat ve temiz bir ortam. Umarım gelişim sürecimiz güzel gider .
a....o
Bebeğim hipo kalsemik nöbet geçirmişti ve 18 gün yeni dogan yoğun bakımında kaldı hastaneden taburcu olduktan sonra sürekli kontrollere cagrildik ve bir sonuç alamadık Nesibe hoca sağolsun onun sayesinde içim rahatladı bebeğim şimdi daha iyi. Kendisi çok tatlı ve cana yakın birisi bizi ilgi ve dikkat ile dinledi. Çektiğimiz bütün zorlukları empati kurarak kendiside nekadar zorluklar çektiğimiz dile getirdi. İyi ki var çok teşekkürler
y.....
İki buçuk yıldır kızımın erken ergenlik tedavisini takip etmekte olan Nesibe Hocam her gidişimizde aynı ilgi alakayı göstermekte , çocuklarla iletişimi çok iyi ,hastaları yoğun ancak randevu saatleri iyi ayarlanmış kendisine ve ekibine ilgi alakaları için teşekkür ederiz .
b....
Tavsiye üzerine Nesibe hocamla tanıştık. İyi ki tanıştık. Kızımla ilgilenmesi, detaycılığı, bize açıklamaları detaylı yaparak bilgilendirmesi,nezaketi ile kalbimizi fethetti. Teşekkür ediyorum kendisine ve kesinlikle tavsiye ederim
mu...n
13 ekim tarihinde Malatyadan oğlumun gelişimsel bozukluk sebebi ile gittiğim hocam saygılı sevgili hürmetli çocuk psikolojisine uygun davranan işin uzmanı ve bizleri sabırla dinleyen hep böyle ellerin ülkemizde var olması gereken doktorlarımız elinden öper saygılar dilerim. 6 ay sonra tekrar buluşacağız
y....k
Dr.Nesibe Hanıma kızımın boy ve vucud gelişimini muayene amaçlı gittik. Büyük bir problemimiz yoktu çok şükür sağlıklı gelişim kontrol ve düzenli takibi adına. Gerekli tetkikler yapıldı. Nesibe Hanım kızımın yaşına göre vücud gelişimi ile doğru orantılı gittiğini ve endişe edecek bir durum olmadı konusunda aydınlattı. 6 ayda bir gidiyoruz. Güleryüzlü ve ilgili bir doktor Nesibe Hanım .Teşekkürler
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Hacettepe üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi 1987 - 1994
Deneyimler
- Ankara Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Endokrinoloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu
- Ankara Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Eğitim Görevlisi
- Diyabet Önleme ve Kontrol Programı ( DIABTURK) Çocukluk Çağı Diyabetinin Kontrolü, Alt Yürütme Grubu Başkanı
Fotoğraflar
Bilinen Diller
- İngilizce
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla