Prof. Dr.
- Erken Ergenlik Problemi ,
- Şişmanlık (Obezite) ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Tip 1 Diyabet ,
NEORAMA İş Merkezi (Armada yanı), Yaşam Cad. No:13A Daire: 4, Söğütözü, Ankara 06560
- Sigortası olan hastalar
Ergen Hastalıkları
Ergenlik Gelişimi İzleme
Gelişimsel bozuklukların erken tanısı
Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi
Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları)
Sağlam Çocuk Muayene
Yenidoğan Takibi
Çocuk beslenme
Çocuk beslenme bozuklukları izleme
Çocuk Hastalıkları
İnsülin Pompa Uygulaması
Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
a....a
Hocamız iki çocuğumla çok güzel ilgilendi hem onların hemde benim anlayabilecegim tarzda durumu izah etmesi çok güzeldi. Ergenlik başlangıci ve boy uzatma tedavisine başladık
• Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi • Büyüme Hormonu Testi •
s....
Harika bir doktor, çok iyi iletişim kurup süreci çok detaylı anlatıyor. Ben erken ergenlik şüphesiyle gittim, çok güzel yönlendirildim. İyi ki varsınız hocam.
se...n
Nesibe hocamıza kızımız için yıllardır gidiyoruz. Sayesinde kızımız şu an çok iyi durumda. Oğlumuz içinde büyüme ile ilgili sorunlar konusunda tedaviye başladık. Büyüme hormonu testi yaptırdık. Ortam sessiz sakin, temiz ve rahattı.
• Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi • Büyüme Hormonu Testi •
d....)
Arkadaş tavsiyesi ile iki çocuğum için kendisine başvurdum. Büyüme hormonu ve boy uzama için gittik. Oğlum için 4 yıldır, kızım için de 6 aydır iğne tedavisi görüyoruz. Tedavisinden olumlu sonuçlar alıyoruz. Bu konuda Nesibe Hoca'yı tek geçerim. Herkese tavsiye ederim, işinin ehli bir doktor. Sevgisi, şevkati, ilgisi çok güzel. Çok memnunuz kendisinden. İnsanların Nesibe Hoca'dan faydalanmasını isterim. İyi ki yollarımız kendisiyle kesişmiş.
e....)
Kızımın tiroidleri ile ilgili sıkıntısı vardı. 4-5 senedir gidiyoruz. İlaç tedavisi görüyoruz, takipli hastasıyız. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Nesibe Hanım aileden biri. Güler yüzlü, ilgili bir doktor. Kızım da kendisini çok seviyor, biz çok memnunuz.
R
r....e
Oğlumun KAH rahatsızlığı nedeniyle 4 yıl önce Nesibe hocamla tanıştık, Rabbim e çok şükür tanışmışız. 4 yıldır tüm süreci yakından takip etti, tüm içtenliği ,inancı ve tecrübesiyle aydınlattı bizi. İyi ki varsın canım hocam
• Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi • Randevu •
g....b
Canım Nesibe Andıran, titrinin hakkını veren nadir profesör. kızımın gelişim takip sürecindeki sevecen yaklaşımı ve tedavi yöntemi sayesinde boy uzamamıza katkısı büyük oldu. Hep minnettar olacağız.
s....
kızımın erken ergenlik şüphesi ile nesibe hocamız ile görüştük. Tahlil sonuçlarımıza bakarak vücudun bir şeyleri başlattığını ve ilaç tedavisini olması gerektiğini söyledi. Bizde başka bir doktorla görüştüğümüzde degerlere bakarak kesinlikle böyle bir durumun olmadığını sadece takip edilmesi gerektiğini söyledi.aradan geçen zaman içerisinde sonradan gittiğimiz doktorun teşhisinin doğru olduğunu gözlemledik.bizim gibi durum da olanlara tavsiyem en az 2 3 doktorla görüşmeleri.
• Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi • Ergenlik Gelişimi İzleme •
dr...l
Nesibe Hanıma tavsiye üzerine gittik,aslında gidiş amacımız çocuğun kollarında ve ensesinde kıllanma olmasıydı,Hocamız şikayetlerimizi dinledi bunun üzerine de klinik ve radyolojik(sol ek bile grafisi) muayenesini yaptı ondan sonra da bize endişe edeceğimiz birleyin olmadığını herşeyin yaşına göre normal be düzenli gittiğin açıkladı. Çocuğa yaklaşımı dikkatli dinlemesi ve açıklamaları çok çok iyiyidi,çocukla iletişimi ve empatisi çok iyiydi ayrıca muayene odası mahremiyet açısından çok iyi ayrı ve kapısı var Buda çocuklar için rahatlatıcı bir durum,çocuklara karşı çok nazik bir yaklaşımı var kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü biz çok memnun kaldık tekrar kontrol randevus için gideceğiz
T
tu...
Ben kızımın erken ergenlik süreci için Nesibe hanıma musayene olduk kendisinin ilgisi güler yüzlülüğü çok iyiydi ayrıca beni çok iyi aydınlattı çocuğa ilgisi ve anlayışı hitap şekli benim için çok önemliydi
• Fatih Andıran ve Nesibe Andıran Muayenehanesi • Ergenlik Gelişimi İzleme •
Nesibe Andıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesibe Andıran, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Nesibe Andıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Büyüme Takibi, Sağlam Çocuk Muayene, Ergen Hastalıkları, Büyüme Hormonu Testi, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Şeker Yükleme Testi (OGTT).
Nesibe Andıran adresi nerede?Nesibe Andıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- NEORAMA İş Merkezi (Armada yanı), Yaşam Cad. No:13A Daire: 4, Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesibe Andıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesibe Andıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nesibe Andıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nesibe Andıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nesibe Andıran hangi dilleri konuşuyor?Nesibe Andıran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nesibe Andıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesibe Andıran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nesibe Andıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 143 hasta / danışan, Nesibe Andıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nesibe Andıran hangi sigortaları kabul ediyor?Nesibe Andıran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla