Uzm. Dr.
Mezoterapi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Ben Uz. Dr. Nil Çetinkaya Tiryaki Medikal Estetik Hekimi ve Aile Hekimliği uzmanıyım.
Öğrenimime Aksaray Mahmudiye İlkokulunda başladım. Galatasaray Lisesi ve daha sonra da Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam ettim. İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Aile Hekimliği uzmanlığı yaptım. Çalışma hayatım boyunca kendimi geliştirmek için çeşitli eğitimlere katıldım. Yeditepe Üniversitesinde Akupunktur, Medipol Üniversitesinde Kupa terapi , Bağcılar Eğitim Araştirma Hastanesinde Ozon Terapi ve Mezoterapi; Flavius kliniğinde Medikal estetik hekimliği ve ayrıca İş yeri hekimliği Turizm hekimliği ve daha birçok eğitimlere katıldım. Meslek hayatım boyunca gerek devlette gerek özel sektörde hem hastalarımı tedavi edici hizmetlerde hem de yönetici pozisyonunda çalıştım. Bu arada medikal estetik hekimliği akupunktur ozon terapi uygulamaları da yaptım. Emekli olduktan sonra medikal estetik hekimi olarak çeşitli kliniklerde ve en son kendi merkezimde çalışmaktayım.
- Migren
- Saç Dökülmesi
- Cilt Lekeleri
Halaskargazi Mahallesi Vali Konağı Caddesi No: 23 Şafak Apartmanı Kat:3 D:3, İstanbul
Zayıflama
Uzm. Dr. Nil Çetinkaya Tiryaki Muayenehanesi
Halaskargazi Mahallesi Vali Konağı Caddesi No: 23 Şafak Apartmanı Kat:3 D:3, Şişli, İstanbul 34371
- Sigortası olan hastalar
d...
Dr. Nil Çetinkaya'ya internetten ulaştım. Botox ve göz altı dolgumu yaptı, çok çok memnun kaldım. Muhteşem, kültürlü bir hanımefendi, eli çok hafif ve rahatlatıcı bir tavrı var, o da güven veriyor. Tabii ki, tekrar başka bir işlemde yine kendisine giderim.
Ö
ö...
Doktorum Nil Hanım hakkında çok şey söylemek isterim. Kendisi çok güler yüzlü ve sevecen. Doktor Hanım bana botoks, mezoterapi ve dolgu yaptı ve çok memnun kaldım. Dr. Hanım'ın eli çok hafif, mucizeler yarattı. Yaptığı işlemlerin etkisini çok iyi gördüm, kendisini çok seviyorum.
T
t...
Dr. Nil Çetinkaya ile 5 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışmıştım, ilk işlem olarak botoks yaptırmıştım, çok memnun kalmıştım. Sonrasında mezoterapi, dolgu işlemleri ile devam ettim. Bir doktor olarak danışanlarının ne istediğini çok iyi bilen bir doktor, tek tercihimdir, o yüzden çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim.
e...
Nil hocanın her işlemi çok başarılı, botoks, mezoterapi, dudak dolgusu uyguladı. Memnun kaldım. En önemlisi hastayı doğru yönlendiriyor ve doğal yapıyor.
i...
Dr. Nil Hanım’a arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Mezoterapi yaptırdım. Kendisi çok bilgilendirici ve çok faydalı bilgiler verdi. Cildim için en uygun tedaviyi çok başarılı bir şekilde uyguladı.
P
p...
Ben Nil Hanım'ı çevrem tavsiye ettiği için tercih ettim. Botoks ve mezoterapi işlemlerimi yaptı. Çok memnunum, aşırı güler yüzlü, aşırı samimi bir insan ve neler ihtiyacım olduğunu bana söyledi. Ben botoks düşünüyordum ama mezoterapi de yaptık çünkü cildim solgundu, aktif sivilcelerim ve buna bağlı izlerim de vardı. İlk seans mezoterapiden sonra farkı aşırı derecede gördüm, sivilcelerim söndü, cildim daha parlak oldu. Nil Hanım bana zaten bunların olacağını bilimsel bir şekilde anlatmıştı ve altı dolu olarak anlatması beni çok tatmin etti. İkinci seansıma da gitmeyi planlıyorum, tüm çevreme de tavsiye ediyorum.
L
l...
Dr. Nil Çetinkaya Tiryaki’ye yüzümdeki kızarıklıklar ve ince çizgiler nedeniyle başvurdum. Kendisiyle botoks ve gençlik aşısı süreçlerini birlikte planladık. Tedavi sürecim boyunca oldukça ilgili, açıklayıcı ve profesyonel bir yaklaşım gördüm. Yapılan işlemler sonrasında hem cildimdeki renk eşitsizlikleri belirgin şekilde azaldı hem de daha sağlıklı, canlı ve ışıl ışıl bir görünüm elde ettim. Çevremdeki kişiler de bu değişimi fark etti ve bu da beni oldukça mutlu etti. En önemlisi, doğal görünümüm korunarak mimiklerimi kaybetmeden bu sonuçları elde ettim.
Bu memnuniyetim sayesinde artık düzenli aralıklarla kendisine kontrole gidiyor ve işlemlerimi güvenle yaptırıyorum. Gönül rahatlığıyla çevreme de tavsiye edebileceğim bir hekim.• • •
O
o...
Doktorumuz her konuda çok ilgiliydi. Kişiye göre fikir ve önerilerinden çok memnun kaldım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine ulaştım. Terleme botoksu ve jawline için kendisine gitmiştim, iyi ki de gitmişim. Çok etkili oldu. Birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim.
Ü
ü...
Endolif işlemi için araştırarak geldim. Bu sürecimde göstermiş olduğu ilgi, özen ve profesyonellik için doktorumdan ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kendimi hem daha iyi hem de daha mutlu hissediyorum. İşine olan titizliği ve hastasına verdiği güven gerçekten çok kıymetli.
m...
Doktoruma bir arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Botoks ve gençlik aşısı yaptırdım. İşlem öncesinde beni detaylı şekilde bilgilendirdi ve süreci çok rahat geçirmemi sağladı. Gerçekten eli çok hafifti, işlem sırasında hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Sonuç ise tam istediğim gibi, çok doğal oldu. Tüm süreçten çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Nil Çetinkaya Tiryaki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nil Çetinkaya Tiryaki, Sertifikalı Medikal Estetik, Akupunktur, Mezoterapi. Size Nil Çetinkaya Tiryaki tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Zayıflama, Normal Randevu.
Nil Çetinkaya Tiryaki adresi nerede?Nil Çetinkaya Tiryaki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Mahallesi Vali Konağı Caddesi No: 23 Şafak Apartmanı Kat:3 D:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nil Çetinkaya Tiryaki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nil Çetinkaya Tiryaki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nil Çetinkaya Tiryaki isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nil Çetinkaya Tiryaki, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nil Çetinkaya Tiryaki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nil Çetinkaya Tiryaki tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Nil Çetinkaya Tiryaki hangi sigortaları kabul ediyor?Nil Çetinkaya Tiryaki tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.