Merhaba ben Nisa Beyza Mataracı; Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı kendi merkezimde görmekteyim.

Fzt. Nisa Beyza Mataracı

Akdeniz Deva Spine Center Kırcami Mah. Göller Cd. No:4 Oya 3 Apt. Kat:2 Daire:4, Muratpaşa, Antalya 07200

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Akdeniz Deva Spine Center Kırcami Mah. Göller Cd. No:4 Oya 3 Apt. Kat:2 Daire:4, Antalya

Makaleler

• B

ben lenf drenaj masajı için gittim , sadece bedenen değil mentalite olarak da iyi geliyor , masaj bilgisi , tecrubesi ve hemen sonuç almış olmam beni çok memnun etti

• Fzt. Nisa Beyza Mataracı Lenfödem Masajı  •

• Ş

Fibromiyalji ve boyun fıtığı olduğu icin düzenli zaman aralığında giderim temiz hijyenik bir klinik tavsiye ederim

• Fzt. Nisa Beyza Mataracı Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi  •

Doğumdan sonra sırtımda geçmeyen ağrılarım oluştu. 1 seansta ağrılarımdan kurtuldum. Manuel terapi uyguladı. Çok faydasını gördüm. Nisa Hanım güler yüzlü ve çok ilgili bir uzman. Kendisini seviyorum, memnun kaldım. Şu an annemi de götürüyorum, aletli pilates hizmeti alıyor.

• F

Kalçamda kireçlenme vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Seanslarım çok iyi geçti, ameliyat olacaktım fakat gerek kalmadı. Sürecimiz olumlu ilerledi, ilgili ve alakalı bir uzman. Ben çok memnunum kendisinden.

• Ç

Eşimin köprücük kemiği kırıldı, ödem yaptı. Doktorumuzun önerisi üzerine fizyoterapiste başvurduk. 3.5 aydır gidiyoruz, memnunuz kendisinden. Nisa Hanım'ı her konuda beğeniyoruz. İlgili ve alakalı bir uzman.

• N

Omuz ağrılarım için tavsiye üzerine başvurdum. 3 seanstır gidiyorum. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar alıyorum. Kendisinden memnunum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum.

• N

Uzun saatler bilgisayar başında çalışıyorum.Omzum kolum dirseğim ellerim uyuşuyordu. Sürekli elektrik çarpmaları oluyordu su bardağını dahi kaldıramıyordum.Şiddetli omuz ağrılarım vardı.Bir tavsiye üzerine Nisa hanımdan randevu aldım. Yaptığı uygulamalar bana çok iyi geldi.Çok memnun kaldım. Uzun zamandır ağrım yok. Mesaim geç bittiği için çoğu yerden randevu alırken çok zorlanıyordum Nisa hanım bana randevu konusunda çok yardımcı oldu geç saatlerde bile benimle ilgilendi. Ayrıca kendisi çok güler yüzlü ve işinde çok özenli biri.Nisa hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Fzt. Nisa Beyza Mataracı Fizik Tedavi  •

• L

Bel ve boyun fıtığı için başvurdum. 3 seans gittim, manuel terapi ve medikal masaj uyguladı. Tedavisinden verim aldım, şu an daha rahatım. Seans sonrasında hareket verdi. Nisan Hanım her şeyden önce çok tatlı birisi. Danışanlarına yakın ve anlayışlı davranıyor. Uyguladığı teknikler bana çok iyi geldi.

• M

Fizyoterapistim Nisa Beyza Mataracı'dan çok memnunum. Boyun düzleşmesi için manuel terapi aldım. Güler yüzlü ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi iyi hissetmeme neden oluyor. Benimle o kadar içten ilgileniyor ki, her seansta kendimi güvende ve değerli hissediyorum. Tedavi sürecim boyunca gösterdikleri sabır, özen ve samimiyet tarif edilemez. Sadece fiziksel değil, moral olarak da bana büyük destek oluyorlar. Seansların olumlu dönüşlerini hızlı şekilde aldım. Kendimi profesyonel ellere bıraktığım için mutluyum.

• L

Öncelikle Nisa Hanım harika birisi. Bacaklarıma lipödem teşhisi konuldu. 10 seans manuel lenf drenaj seansı aldım. Bacaklarımda ağrı oluyordu, doktorum önerdi manuel lenf drenaj masajı almam gerektiğini. Çok iyi geldi, ilk seansta farkı gördüm. Aklımdaki tüm soruları sordum. Cevaplarını tane tane anlattı. Lipödemli olan herkes rahatça gidebilir. Birçok rahatsızlığa da bakıyorlar. Sıcak, samimi bir uzman, tavsiye ediyorum.