0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba ben Nisa Beyza Mataracı; Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı kendi merkezimde görmekteyim.

Yetişkin
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Akdeniz Deva Spine Center Kırcami Mah. Göller Cd. No:4 Oya 3 Apt. Kat:2 Daire:4, Antalya

Makaleler

Nisa Beyza Mataracı
Fzt. Nisa Beyza Mataracı

Akdeniz Deva Spine Center Kırcami Mah. Göller Cd. No:4 Oya 3 Apt. Kat:2 Daire:4, Muratpaşa, Antalya 07200

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • G

g....i

Lip ödem için geldim lenf drenaj masajı yaptırdım
    Çok memnun kaldım elinize sağlık

• Fzt. Nisa Beyza Mataracı Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

a....t

Merhabalar. Nisa Beyza Mataracı ile gerçekten çok ihtiyacım olduğu bir dönemde tanıştık. Çok fazla vücut ağrılarım ve ödemlerim vardı. Kendisini internetten buldum ve iyiki de diyorum. İlk danışma ve bilgi için aradığımda kendisi tüm detayları ile doğru ve objektif bir şekilde bilgilendirdi. Kendisinin empati yeteneği çok kuvvetli, işi konusunda çok dikkatli ve titiz, ve en önemlisi doğru sonuca ulaşmak için en güzeli ve en doğrusunu yapıyor. Gerçekten işinin profesyoneli.
    Hiç düşünmeden, gözünüz kapalı Nisa Beyza hanımdan destek alabilirsiniz. Ve iyiki dersiniz...kesinlikle tavsiyedir.
    Kendisi ile 5. Randevumu tamamladım ve herşey çok güzel ilerliyor. Emekleri çok değerli

su...u

ilgili ve bilgili işini bilinçli ve açıklamalarıyla yapıyor

• B

Nisa Hanım’a bir rahatsızlığımla ilgili yardım almak için gittim,bilgilenerek içim rahat çıktım.Bilgisi ve ilgilisi üst seviyede.Fizyoterapi gibi süreç gerektiren alanlarda hastayla uyum da önemli ve Nisa Hocanın enerjisi harika.Kaygınız olmadan gidin size en uygun tedaviyi uygulayacaktır

• Fzt. Nisa Beyza Mataracı Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

be...n

Nisa Beyza hocama ilgi alakası çok profesyonelce.

bi...e

ben lenf drenaj masajı için gittim , sadece bedenen değil mentalite olarak da iyi geliyor , masaj bilgisi , tecrubesi ve hemen sonuç almış olmam beni çok memnun etti

• Fzt. Nisa Beyza Mataracı Lenfödem Masajı  •

• Ş

şe...

Fibromiyalji ve boyun fıtığı olduğu icin düzenli zaman aralığında giderim temiz hijyenik bir klinik tavsiye ederim

• Fzt. Nisa Beyza Mataracı Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi  •

a....s

Doğumdan sonra sırtımda geçmeyen ağrılarım oluştu. 1 seansta ağrılarımdan kurtuldum. Manuel terapi uyguladı. Çok faydasını gördüm. Nisa Hanım güler yüzlü ve çok ilgili bir uzman. Kendisini seviyorum, memnun kaldım. Şu an annemi de götürüyorum, aletli pilates hizmeti alıyor.

• F

f....k

Kalçamda kireçlenme vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Seanslarım çok iyi geçti, ameliyat olacaktım fakat gerek kalmadı. Sürecimiz olumlu ilerledi, ilgili ve alakalı bir uzman. Ben çok memnunum kendisinden.

• Ç

ç....)

Eşimin köprücük kemiği kırıldı, ödem yaptı. Doktorumuzun önerisi üzerine fizyoterapiste başvurduk. 3.5 aydır gidiyoruz, memnunuz kendisinden. Nisa Hanım'ı her konuda beğeniyoruz. İlgili ve alakalı bir uzman.