Nöroloji, Kumlu, Hatay

• İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul Harita

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

• Muhittin Mahallesi Atatürk Bulvarı Şahir Fuzuli Cad. No:1/5 Salıpazarı Girişi, Tekirdağ Harita

As Tıp Norofizyoloji Merkezi

• Acıbadem Eskişehir Hastanesi

Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur · Daha fazla

Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19, Tepebaşı Harita

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Nenehatun Caddesi No:94/2 Gaziosmanpaşa, Ankara Harita

Rana Karabudak Muayenehanesi

• Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya Harita

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Bekçiyörükler Yerleşkesi Konuralp, Düzce Harita

Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi