Yeditepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2014 yılında mezun oldu.
WISC-R Zeka Testi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları, Çocuk ve Ergenler ile Yaratıcı Görüşme Teknikleri, Oyun Terapisi Eğitimi, Depresyon&Kaygı Ölçme/Değerlendirme, Gelişim Değerlendirme, Resim Analizi eğitimlerini almıştır.

Çocuk

Online danışmanlık

Psk. Nurbanu Yılmaz

Bursa 16110

• N

Nurbanu Hocamla Nisan ayında kızımın kekemeliği için yaptığım doktor araştırmasında denk gelmiştim burada okuduğum yorumlardan etkilenerek aramıştım daha ilk telefon görüşmesinde kekemelik sürecinde yaşadığım endişeyi yatıştırmıştı randevu boşluğu olmamasına rağmen bizim için bir boşluk oluşturup kızımla ilgili ne yapmam gerektiği konusunda beni rahatlatmıştı çok kısa süredede söylediği gibi kekemeliğimiz bitmişti arada tekrar geri dönüşler olduğunda kafama takılan konularda ne zaman arasam beni hep rahatlattı ve dinledi bu konuda eşi benzeri olmadığını düşünüyorum danışanların durumunu ne noktaya geldiğini merak eden arayıp soran, ilgili işini son derece iyi yapan bir psikolog, kızım 3 yaşında ve kreşe vermekte zorlandığımız bir dönemi de hocamla atlatmak için yeniden beraberiz iyi ki bizimle bu süreci de doğru yönlendirmelerle rahat atlatacağımızdan eminim

• Psk. Nurbanu Yılmaz Randevu  •

• H

Merhaba oğlum 5 yaşında gece alt ıslatma problemi için başvurmuştuk ama aynı zamanda oğlumda kekemelikte vardı.Kekemelik için ayrı terapi alıyorduk ama oğlum red ediyordu ve bıraktık. Nurbanu Hanım biraz zaman tanıyın ben kekeme olduğunu düşünmüyorum dedi ve bizi bazı konularda yönlendirdi sonuç mu oğlum normal bir şekilde konuşuyor alt ıslatma problemimizde de düzelmeler başladı uyuduktan 1 saat içinde yapıyordu çoğu gece 2 kere şimdi sabah 5 lere kadar süre uzadı.iyi ki yollarımız kesişmiş…İşinin ehli

• Psk. Nurbanu Yılmaz Diğer  •

Nurbanu hanimla oglum icin gitmistik anneye cok bagli oldugu icin anneden ayrisma konusunda ve arkadaslariyla oyun kurma konusunda cok zorlaniyorduk deneyimsel oyun terapisiyle seanslarimiz cok güzel gecti oglumun kaygilari azaldi arkadaslariyla artik rahat oyun kurabiliyor biz cok memnun kaldik isini iyi yapan güler yüzlü birisi. Herkese tavsiye ediyorum

• Psk. Nurbanu Yılmaz  •

Nurbanu hanımdan 2.5 yaşındaki kızımin kaygılari ve bazi davranışları icin danışmanlık almaktayız kızım her seansa cok severek gidiyor ve çok mutlu çıkıyor oyun odasından , kendisi güler yüzlü ve anlayışlı biri sürecimiz hala devam ediyor ama şimdiden olumlu yönde birçok gelisme gördük kısa sürede sonlanacak inşallah

• M

Nurbanu hanımla 7yaşındaki oğlumun öfke krizleri ve davranış bozuklukları için seanslara başladık, çok anlayışlı, çok açıklayıcı anlatımları ve çocuğuma yaklaşımı sayesinde çok güzel bir süreç geçirdik, ne zaman ihtiyacımız olsa hep iletişime geçtik, hemen ulaşabiliyor olmak bizim için çok değerliydi, hala bir şey danışmak istesek dilediğimiz gibi arayabiliyoruz.

• B

Kızımın tırnak yeme probleminden dolayı Nurbanu hanımla birlikte seanslara başladık çok uzun zamandır bu problemle uğraşıyoruz ve bir çözüm bulamamıştık, her şey bizim için çok zor bir hale gelmişti, bizi doğru yönlendirmesi sayesinde çözüme ulaştık, seanslarda çok etkileyici oldu sürecimiz kısa sürede bitti, ihtiyaç duyduğumuzda rahatlıkla hala iletişime geçebiliyoruz her konuda hep bize yardımcı oluyor, çok memnunuz..

• Psk. Nurbanu Yılmaz  •

4 yaşındaki oğlumun vurma davranışından dolayı öğretmenin yönlendirmesiyle nurbanu hanımla tanıştık, detaylı açıklamaları verdiği ebeveyn danışmanlığı sayesinde biz de nasıl tutum sergilememiz gerektiğini öğrendik, çocuğumuzla ve bizle olan iletişimi çok içten ve samimiydi, her an ulaşabiliyor olmak içimizi çok rahatlattı, kısa sürede güzel sonuçlar aldık çok memnunuz..

• Psk. Nurbanu Yılmaz  •

Eşimle yaşadığımız problemden dolayı boşanma sürecinde oğlum çok içine kapandı kaygı ve korkuları arttı napcağımızı bilemedik, Nurbanu hanımı internetten bulduk, biz de oğlumuz için çok endişeliydik nasıl bir yol izliyeciğimizi bilemiyorduk ama aldığımız danışmanlık o kadar etkileyeciydi ki sayesinde çok rahatladık, oğlumun oyun seansları da hemen sonuç verdi her şey çok güzel devam etti ve oğlum bütün kaygılarından kurtuldu.

• Ş

Nurbanu hanımla Arkadaş tavsiyesi üzerine tanıştık, kızım 4yaşında kızıma emziği bıraktıramıyorduk, bizi o kadar güzel yönlendirdi detaylı anlatımları oldu ki kısa sürede güzel sonuca ulaştık, seanslarımız çok verimli geçti, kızım çok keyif aldı ve sağlıklı bir şekilde emzikle vedalaştık Nurbanu hanım sayesinde..

• N

5 yaşındaki kızım için nurbanu hanımla görüştük, akranlarıyla iletişim kurmakta atkadaşlık etmekte zorluk yaşıyordu, oyun terapisi yaparak seanslara başladık, içten davranışı güler yüzü sayesinde kızım hiç problem yaşamadan seanslara devam etti, bize verdiği danışmanlıkta kelimesi kelimesine kadar her şeyi detaylıca anlattığı için çözüme kısa sürede ulaştık hemen olumlu sonuç aldık, kolaylıkla iletişime geçebiliyor olmamız, çıkmaza girdiğimiz zamanlarda hemn konuşabiliyor olmamız çok güzeldi, çok memnun kaldık.

• Psk. Nurbanu Yılmaz Randevu  •