Op. Dr. Onur Emre Satılmış, Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı olarak görev yapmakta ve Memorial Şişli Hastanesi'nde hasta kabul etmektedir.
Koroner arter hastalığı, kalp kapak hastalıkları, aort hastalıkları, karotis (şah damarı) darlığı, periferik damar hastalıkları, venöz yetmezlik/varis gibi birçok alanda hem açık cerrahi hem de endovasküler (anjiyografik) yöntemlerle kapsamlı sağlık hizmeti sunmaktadır.
- Koroner Arter Hastalığı
- Kalp Kapağı Problemleri
- Periferik Damar Hastalığı
- Varis
- İskemik Kalp Hastalığı
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli 34385
- Sigortası olan hastalar
Venöz Yetmezlik Tedavisi
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
e....)
Babam için başvurduk. Aort damarından ameliyat oldu, takipli hastasıyız. Ameliyatımız çok güzel geçti. Onur Bey ve ekibindeki arkadaşları çok başarılı hekimler. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Babam'ın sağlık durumu şu an iyi. Herkese tavsiye ederim.
b....ç
Varis problemim için başvurdum. Başka bir doktorda ameliyat oldum. Şu an Onur Hocanın takipli hastasıyım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir hekim. Çok kibar ve efendi bir insan. Çok severim kendisini. İyi bir hekim. Çok memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ederim.
O
o....ş
Dizlerimde damar tıkanıklığı vardı. Farklı hocaya başvurdum, beni kendisine yönlendirdi. Ekip olarak çalışıyorlar. Sağ dizimdeki tıkalı damar ameliyatını Onur Bey yaptı. Ameliyatım iyi geçti. Kontrollerime devam ediyorum. İlgili, alakalı bir hekim. Eski halimden daha iyiyim. Allah razı olsun.
Ş
ş....)
Eşimin damarlarında tıkanıklık vardı. Ameliyat oldu, aort damarını değiştirdi. Onur Hocanın kontrolünde tedavimiz devam etti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Hastasına karşı ilgili ve yakın bir doktor. Her konuda bilgilendirmelerde bulunuyor. Memnun kaldık kendisinden.
U
u....d
Şah damarımda tıkanıklık ve aort damarımda sorun vardı. Onur hocanın ve diğer farklı hocaların ameliyatıma girdiği. Ameliyatım güzel geçti. Şu anda iyiyim. Onur Hocayı seviyorum ama farklı hastaneye geçti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İstediğim zaman aradığımda ulaşabildim. Herkese tavsiye ederim. Onur Hoca iyi bir hekim.
T
t....̇
1 yıl önce Kadın Doğum bölümünde ameliyat oldum. Ameliyatımda bulundu, riskli bir ameliyat olmasının sebebi aort damarımın kesilmesiydi ve yapay bir damar takıldı. Operasyondan sonra ilaç tedavisine başladık. Çok güzel ilgilendi. Kendisinden çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herhangi bir sorun yaşamadık, her şey yolunda ilerliyor.
Onur Emre Satılmış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Emre Satılmış, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Onur Emre Satılmış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Arteriografi, Aterektomi, Kalp Kapağı Replasmanı, Kalp Kapakçığı Tamiri, Karotis Ameliyatı, Karotis Endarterektomi.
Onur Emre Satılmış adresi nerede?Onur Emre Satılmış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Emre Satılmış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Emre Satılmış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Onur Emre Satılmış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Emre Satılmış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Onur Emre Satılmış hangi dilleri konuşuyor?Onur Emre Satılmış ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Emre Satılmış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Emre Satılmış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Onur Emre Satılmış hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Onur Emre Satılmış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Emre Satılmış hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Emre Satılmış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.