Meslek hayatında kendisini geliştirmek adına Yetişkin bireyler üzerine yoğunlaştı. Bu alanda gelişmek için çeşitli eğitimler alarak yetkinliğini kazandı.
2022 yılında çalışma arkadaşları ile birlikte Echo Psikoloji Enstitüsünü kurdu ve çalışma hayatına devam etmektedir.
- Depresyon
Galeri
Echo Psikoloji Enstitüsü
Echo Psikoloji Enstitüsü
ba...y
Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak terapiye gidiyorum. Başlarken buna hiç hazır değildim; hatta ilk seanslardan sonra bile “Gerçekten ihtiyacım var mı?” diye sorguladım. Ancak birkaç görüşme sonrasında içimdeki sıkışmanın azaldığını, nefes alabildiğimi fark ettim. Paylaştıkça, Onur Bey’in beni gerçekten duyduğunu ve samimiyetle destek olmak istediğini hissettim. Bu güven, ilerleyişimi çok daha sağlıklı kıldı.
Bugün 2 yıl öncesine baktığımda, kendimi tanıma yolculuğunun ne kadar değerli olduğunu görüyorum. Güçlü yönlerim kadar kırılgan taraflarıma da daha şefkatle yaklaşabiliyorum. Zaman değişiyor, biz değişiyoruz ve kimi duyguların anlam bulması zamana ihtiyaç duyuyor. Tam da bu noktada, dışarıdan objektif bir gözün varlığı; göremediğim yerleri fark etmemi sağladı. Terapi, sadece sorun çözmek değil, insanın kendisine yeniden sevgiyle bakabilmesiymiş.• Echo Psikoloji Enstitüsü • Psikoloji Randevusu •
Ö
ö.....
Seanslara başladığımdan beri kendimi daha anlaşılmış ve güvende hissediyorum. Sakin ve empatik yaklaşımı sayesinde zorlandığım konulara bile rahatça açılabildim. Kendimle ilgili farkındalığım çok arttı. İçtenlikle tavsiye ederim.”
• Echo Psikoloji Enstitüsü • Psikoloji Randevusu •
C
c....g
Psikolog Onur beyle arkadaş tavsiyesi üzeri tanıştım. Mesleki etik değerlere bağlı, iletişimi güçlü, mesleki tecrübesiyle çok başarılı bir psikolog ben yeteri kadar sorunumla ilgili gerekli fayda gördüm sizlere de gönül rahatlığıyla terchi edebileceğiniz bir uzman psikolog olarak öneriyorum.
• Echo Psikoloji Enstitüsü • Psikoloji Randevusu •
h....y
İlk görüşmeden itibaren güven duygusunu hissettiren bir uzman. Travma sürecimde bana gerçekten destek oldu. Alanında çok başarılı.
• Echo Psikoloji Enstitüsü • •
m....g
10 yıldır kaygı bozukluğu tedavisi görüyorum. Bir türlü toparlanamıyor ,hayatımı idame ettiremiyordum. ta ki Onur beyi tanıyana kadar.
Doğru tedavi (terapi) ile hayatımı bana yeniden armağan etti diyebilirim. ilgisi, alâkası, güleryüzü ve saygınlığı için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.• başka bir yer • Diğer •
h ...g
Benim sağlıkla ilgili korkularım vardı. Öksürük, baş dönmesi olsa dahi bunların bende kötü sonuçlara varacağına kadar düşünüp doktora kendimi gösteriyordum. Haberlerde, çevremde duyduğum sağlık problemlerinin benimde başıma gelecek diye düşünür hale gelmiştim . Onur beyle bu korkularımı konuştum. Sorunlarımı çok dikkatli dinledi. Yaklaşımı, yorumları, bakış açısı hayatımda bir çok şeyi değiştirmemi ve fark etmemi sağladı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.
• başka bir yer • Diğer •
Z
z.....
Onur Bey uzun süredir yaşadığım kaygı bozukluğumla baş etmemde çok yardımcı oldu 3 aydır ondan yardım alıyorum daha özgür hissediyorum depresif halimden de kurtuldum kendisinden çok memnunum
• başka bir yer • Diğer •
Onur Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Gümüş, Psikoloji. Size Onur Gümüş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Onur Gümüş adresi nerede?Onur Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mah. Kır Sk. No:11 B:2 D:1 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Onur Gümüş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Onur Gümüş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Gümüş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Onur Gümüş hangi dilleri konuşuyor?Onur Gümüş ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Gümüş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Onur Gümüş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Onur Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Gümüş hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Gümüş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.