Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu +32 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Aile Çiz Testi

Hakkımda

Merhaba ben Orçun Demir; Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi alanında hizmet vermekteyim. Trabzon'da doğdum. İlköğretim ve lise hayatımı Trabzon'da tamamladık...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (İzmir, 2014)
  • Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi- İhtisas (İzmir, 2014, 2018)

Fotoğraflar

Doğrulanmış
Konum: Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzm. Dr. Orçun Demir Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Orçun Bey’e çok teşekkür ediyorum öncelikle. Kendisinin bana ve oğluma gösterdiği ilgi ve alaka mükemmeldi. Çocuğumda dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olduğunu düşünüyorduk ve Orçun Bey’e gittik. Fazlasıyla memnun kaldık kendisinden. Herkese öneririm.

Uzm. Dr. Orçun Demir

Çok teşekkür ediyorum bu güzel görüşleriniz için. Sizler de oldukça ilgili ve hassas ebeveynlersiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle…

Doğrulanmış

Kızımın kaygı bozukluğu, dikkat eksikliği ve sosyal uyum sorunları için Orçun Bey'e gittik. Detaylı yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldık. Her konuda ince ayrıntı istedi ve tespitleri çok yerindeydi. Tedavi için adım adım ilerleyeceğiz. İlaçlar konusunda da detaylı bilgilendirmeler yaptı. Tekrar görüşmek üzere.

Uzm. Dr. Orçun Demir

Çok teşekkür ediyorum. Adım adım tüm problemler konusunda ilerlemeler yaşayacağımıza inancım tam. Geribildiriminiz beni çok memnun etti. Tekrar görüşmek dileğiyle…

Doğrulanmış
Konum: Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzm. Dr. Orçun Demir Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri

Kızımın sınav kaygısı için başvurduk kendisine görüşleri çok kıymetli tedavi sürecine başladı . Altta yatan farklı kaygıların ve günlük yaşamda sorun ettiği şeylerin fazlaca azaldığını gördüm kısa zamanda.İletişimi ve sakinliği çok güven verdi kızıma.Ulaşmak istediğimizde çok rahat iletişim kurabiliyoruz.Ayrıca görüşme ortamı huzur verici dinlendirici bir havası var hastane ortamından çok uzak aileler içinde kısa bir mola gibi .Daha ne olsun iyiki gelmişiz doktor Orçun beye herşey için teşekkür ederiz.

Uzm. Dr. Orçun Demir

Öncelikle bu değerli geribildiriminiz için çok teşekkür ediyorum. Ben sadece bir kılavuzum, bu yolda yürürken yanınızdayım ancak bu yolu yürüyen sizlersiniz. Yılmadan ve değişime olan inancınız sayesinde siz ve kızınız bu değişimi sağladınız. Bu yüzden asıl sizi tebrik etmek lazım. Tekrardan görüşmek dileğiyle…

Doğrulanmış
Konum: Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzm. Dr. Orçun Demir Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Yetişkin Dehb için kendisiyle görüştüm. İlk başta heyecanlı olsam da nokta atışı sorularla görüşmeyi yönlendirdi ve rahat hissetmemi sağladı. Dehb konusunda ülkemizde genel önyargılar olduğu için uzun süredir bir uzmanla görüşmeyi erteliyordum. Kendisiyle görüşmemde öncesinde kaygılandığım durumların hiçbirini yaşamadım. Birçok soru sordum hepsini sabırla uzun uzun açıkladı. İlaç tedavisine başlayacağız, ilaç sürecini de çok detaylı açıkladı, nelere dikkar etmem gerektiğini anlattı. Çok teşekkür ederim, memnun kaldım.

Uzm. Dr. Orçun Demir

Elimden geldiği sürece her türlü konuda destek olmak benim için gerçekten çok önemli. Beraber bir yola çıktık ve bu yolda karşılıklı iş birliği içinde süreci yönetmenin gerekli ve bir o kadar da insani olduğunu düşünüyorum. Bu değerli görüşünüz için çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle. Saygılar…

C
Doğrulanmış

Gerçekten çok ilgili sıcakkanlı bi doktor
2’5 yalındaki oğlumun Oğlumun otizmli olabileceği şüphesiyle gittik gayet sevecen yaklaştı
Aydınlatıcı açıklayıcı konuşarak bizi çok rahatlattı sağolsun
İlk çocuk psikiyatri deneyimimizdi kesinlikle Orçun beyle devam edeceğiz
Ben eşim ve oğlum gerçekten çok çok memnun kaldık

Uzm. Dr. Orçun Demir

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. Elimden geldiğince destek olmak için yanınızdayım. Görüşmek dileğiyle.

K
Doğrulanmış

Kızımızın konuşma geriliğinden dolayı aklımıza takılan,şüphe duyduğumuz herşeyi kendisine ilettik. Tüm soru işaretlerimizi bir bir giderdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Daha kapıdan girer girmez çocuğumuzla kurduğu iletişim zeyrekliği takdire şayandı.Net kararları sadece bilgisi ve gözlemlerine dayanıyor.Bu kısma özellikle dikkat çekmek isterim. Kararsızlıklarınız endişeleriniz nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda tereddütsüz destek alabileceğiniz çok değerli bir hekim olan Orçun Hoca’ya saygılar sunarım.

Uzm. Dr. Orçun Demir

Tüm sorularınıza cevap verebildiğimi duyduğum için çok sevindim. Ayrıca bu değerli yorumunuz için kullandığınız kelimler ve vaktiniz için çok teşekkür ediyorum. Saygılar sevgiler dilerim.

Doğrulanmış
Konum: Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzm. Dr. Orçun Demir Otizm Değerlendirme Ölçeği

Otizm değerlendirmesi için gittik. Çok iyi bir doktor. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar sordu. Kafamızdaki soru işaretlerini giderdi. Gerekli yönlendirmeli yaptı. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişmiş.

Uzm. Dr. Orçun Demir

Çok teşekkür ediyorum değerli görüşleriniz benim için değerli.

Orçun beyi internet te
çocuk ve ergen psikiyatri araştırmalarım sonucunda buldum yorumlarını en önemlisi yapmış olduğu çalışmalar ve bilgilerini okuyunca kendisine randevu oluşturdum kendisiyle 10.5 yaşında oğlum için görüştük açıkçası ilk görüşmeye giderken tedirgin ve kafamda bir sürü acabalar la randevuya gittim bizi ilk karşılaması tavrı sakinliği bu bile ilk etap ta sizi rahatlatmaya yetiyor orçun beyin oğluma neden orda oluşunu anlatış tarzı kullandığı kelimeler ise gerçekten işinin uzmanı oldugunu gösteriyor
bazı tettikler istedi ve bize iki kitap önerdi onları da halledip tekrar kendisini ziyaret edeceğiz inşallah görüşmeden ayrılırken içimde doğru karar vermiş olmamın rahatlığı vardı ben gönül rahatlığıyla orçun beyi herkese tavsiye ederim kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum iyiki yolumuz yolunuzla kesişti iyiki sizi tanıdık Orçun hocam sevgiler

Uzm. Dr. Orçun Demir

Ne güzel cümleler kurmuşsunuz. Değerli görüşleriniz benim için çok kıymetli. Çok teşekkür ediyorum, görüşmek dileğiyle.

Doğrulanmış

Orcun bey isinde son derece profesyonel nokta atisi yapan bir doktor. Herkese tavsiye ederim.8 yasindaki ogluma dikkat eksikligi ve hiperaktivite tanisi konmustu, bizi cok dogru yonlendirdi.

Uzm. Dr. Orçun Demir

Çok teşekkür ediyorum bu güzel görüşleriniz için. Önemli olan çıktığımız yolda doğru bir biçimde ilerleyebilmek.

Doğrulanmış

Doktor orçun kafam daki tüm soru işaretlerini dağıt,oğluma dikkat eksiğliği ve hiperaktif teşsisi konuldu,ilaç tedavisi başlatı ,bir ay sonra kontrole gidecez,inşallah daha iyi olacak kendisine teşekür ederim

Uzm. Dr. Orçun Demir

Sizlerin de desteğiyle daha iyi olacağına eminim. Güzel haberlerinizle tekrar görüşmek dileğiyle. Ben de çok teşekkür ediyorum.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (İzmir, 2014)
  • Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi- İhtisas (İzmir, 2014, 2018)

Deneyimler

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Anabilim Dalı (İhtisas 2014-2019)
  • Osmaniye Devlet Hastanesi (Zorunlu Hizmet, 2019-2021)
  • İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi (2021-2021)

Fotoğraflar

İlgili aramalar