Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji · Daha fazlaMillet Cad. No: 125 Çapa, Fatih • Harita
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Nevzat Güzelırmak Sokak No:29 Alsancak / Kahramanlar – İzmir, İzmir • Harita
İzmir Özel Gazi Hastanesi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazlaYunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281, Meram • Harita
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi
Memorial Kayseri Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaÖrnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan • Harita
Memorial Kayseri Hastanesi
Sanayi Mah. Boztepe Mah. Numan Gül Cad., Trabzon • Harita