Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay

• 8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli Harita

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Ulu Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:48-62, Osmangazi Harita

Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi

• Zuhuratbaba, Akıncılar Sokak & İncirli Caddesi Toprak Apartmanı No:2 D:2/7, Harita

Ünsal Domaniç Muayenehanesi

• Saim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar Harita

Saim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar Harita

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova Harita

Doktor Muayenehanesi

• Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi Harita

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir Harita

Dinkçiler Mahallesi Perşembe Pazarı, Balıkesir Harita

Edremit Askeri Hastanesi

• Özel Düztepe Yaşam Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey Harita

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi