Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay
Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon • Harita
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi
Serinyol Beldesi Tayfur Ata Sökmen Kampüsü, Hatay • Harita
Mustafa Kemal Üniv. Araş. Uyg. Hast. Tayfur Ata Sökmen Kampüsü
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova • Harita
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Beş Minare, Selahattin Eyyübi Cd. No:160, Bitlis • Harita
Bitlis Devlet Hastanesi
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaŞükriye Mahallesi Ulucanlar Caddesi No:89, Altındağ • Harita
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Başak Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Psikiyatri · Daha fazlaİstasyon Mahallesi Ayaş Caddesi No:60/A-B, Sincan • Harita
Özel Başak Tıp Merkezi
Kepez Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Göğüs cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları · Daha fazlaHüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103, Kepez • Harita
Kepez Devlet Hastanesi
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaUlu Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:48-62, Osmangazi • Harita
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Tuzla Devlet Hastanesi Merkez Bina
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Pratisyen · Daha fazlaİçmeler Mahallesi, Piri Reis Caddesi, No: 74, Tuzla • Harita
Tuzla Devlet Hastanesi Merkez Bina