19.09.1946 Konya Akşehir doğumlu. Yaklaşık 10 yıl Lise öğretmenliği yaptıktan sonra 1972 de Ankara üniversitesine girdi. 1978 de mezun oldu. 3 Yıl Sağlık Müdürlüğü yaptıktan sonra 1981 de Nöroloji ihtisasını kazanarak 1984 de Nöroloji uzmanı olarak çalışmaya başladı. Genellikle Ege'de 1984 den itibaren Nöroloji uzmanı olarak çalışmalarına devam ediyor. 3 yıldır Menemen Özel Sada hastanesinde Nöroloji Bölümünü sonrası Mavi Deniz Tıp Merkezin de görevine devam etmektedir.
Hakkımda
- Baş Ağrıları
- Baş Dönmeleri
- Bayılma
- Boyun Ağrısı
- Bel fıtığı
İzmir
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Hasta
demans tanısı olan anneme tedavısı gayet iyiydi. yaklasımı cok iyi güler yüzlü tavsiye ederim herkese
• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi • Nöroloji Randevusu •
K
k....e
Osman Bey'e geçmeyen baş ağrım sebebi ile gittim. Ayrıntılı inceleme ve açıklama yaptı. Tedavileri sonuç verdi ve artık iyiyim kendisine teşekkür ederim.
• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi • Nöroloji Randevusu •
I
i̇...n
Bir kaç yıl önce bayılmalarımdan dolayı gitmiştim önce detaylıca testlere girdim sonuçlar incelendi ve teşhis konuldu iyi tedavi ve ilgi alaka doğrultusundada hastalığım iyileşti
• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi • Diğer •
Osman Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Şahin, Nöroloji.
Osman Şahin adresi nerede?Osman Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Osman Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar