Uzman Klinik Psikolog Özce Erdem
İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) lisans programından 2019 yılında mezun oldum. Lisans eğitimim süresince çeşitli kurumlarda staj yapma ve farklı alanlarda deneyim kazanma fırsatı buldum. Bunun yanı sıra, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldım.
Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda iki yıl boyunca çocuklarla yaratıcı drama çalışmaları yürüttüm. Bu gönüllü deneyimlerim, çocuklarla çalışmaya yönelmemde etkili oldu.
Lisans eğitimimin ardından bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde psikolog olarak görev aldım. Bu süreçte Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB), Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB), Özel Öğrenme Güçlüğü, Mental Retardasyon, Gelişim Geriliği ve Bedensel Engelli çocuklar ve yetişkinlerle çalıştım.
Beykoz Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını tamamlayarak “Klinik Psikolog” unvanını aldım.
Şu anda Düzce’de kurucusu olduğum Özce Erdem Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi bünyesinde çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarıma psikoterapi ve danışmanlık hizmeti sunmaktayım.
Danışanlarımla ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımıyla çalışıyor, ayrıca terapi sürecinde danışanın ihtiyacına göre farklı psikoterapi yöntemlerinden de yararlanıyorum. Görüşmelerimi hem yüz yüze hem de online olarak gerçekleştirmekteyim.
Aldığım Eğitimler
Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Test Eğitimi
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) Eğitimi
APT ve OTD Onaylı Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi – Oyun Terapileri Derneği
Masal Terapisi Eğitimi
Yas Danışmanlığı Eğitimi
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Eğitimi
Filial Terapi Eğitimi
Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yöntemleri Eğitimi
MOXO Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi – Moxo Türkiye
Attentioner “Dikkatimi Topluyorum” Programı Uygulayıcı Eğitimi – Attentioner Dikkat Merkezi
Mesleki gelişimimi desteklemek amacıyla alanımla ilgili çeşitli eğitim, konferans ve atölye çalışmalarına düzenli olarak katılmaktayım.
Türk Psikologlar Derneği üyesiyim.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Sigortası olan hastalar
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Z
z....k
Yeme bozukluğu için terapi almaya gitmiştim ama sadece yeme bozukluğu değil genel olarak hayatıma bir çok şey kattı terapi, farkındalık kazandırdı ve kendim hakkında daha çok şey öğrendim, hayata daha farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyorum, özellikle yemek ile olan ilişkim fazlasıyla iyi derecede ve bu psikolojik olarak da beni çok iyi etkiliyor, kendi değerimi anladım ve terapi sürecim çok iyi geçti hayatımdaki dönüş noktasıydı iyi ki yapmışım, iyi ki gitmişim dediğim nadir şeylerden biri
• Klinik Psikolog Özce Erdem • Diğer •
e....b
Özce Hanımla 5 haftadır görüşüyoruz. Kendisine ilk olarak yeme bozukluğum ve devamında oluşan kaygı problemlerim için danıştım. Seanslarımız devam ediyor. Ben çok memnumum iyi ki tanışmışım. Bana iyi gelen bir enerjisi var. Seanslara olan motivasyonumu her seferinde arttırdığı için teşekkür ediyorum :)
• Gaziemir Enki Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
Özce hanıma kızımız için danıştık. Pandemi döneminde kızımda kaygı problemi oluştu.Anne baba olarak onun için en iyisini düşünüyoruz. Bu zor süreci Özce hanımın desteği ile atlattık. Kızımızla olan ilişkileri çok özeldi. Kızımızın Özce ablası iyi ki hayatımıza girdin. İlginiz emeğiniz için teşekkür ederiz.
b....a
Özce hanımla ilk görüşmemizde kendin için bir adım atmak istersen ben seninle o yolda yürümeye hazırım demişti. İlk seanstan bu güne beraber çok yol katettik. İyi ki o adımı atmışım. İyi ki Özce Hanımla tanışmışım hayatımdaki etkisi çok büyük, yoluma ışık olduğunuz için teşekkür ederim.
• Online Danışmanlık • •
Özce Hanım ile 3 haftadır görüşme sağlıyorum. Ben çok memnun kaldığım için kızıma da oyun terapisi için yardımcı oluyor. Öfke kontrolünden dolayı görüşme sağladım. Seanslardan sonra daha sakin davranmaya çalışıyorum. Empati yapmaya çalışıyorum. Kapanma sürecinde bu durum zor oluyor ama Özce Hanım'ın verdiği ödevleri yapmaya çalışıyorum. Bu süreçte sağlıklı bir şekilde uygulamak zor oluyor ama uygulamaya çalışıyorum. Özce Hanım'a seansa gittiğim zaman acayip rahatlama oluyor. Kendisinin konuşma dili ve kişiliği beni çok rahatlatıyor. Seasntan çıktıktan sonra uzunca bir süre kendimi iyi hissediyorum. Ben memnunum.
m....o
Özce Hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, hayatımı etkileyen takıntılı düşüncelerim nedeniyle danıştım.Görüşmemizi online olarak gerçekleştirdik.Beni güleryüzle, samimi ve içten karşıladı. Kendimi onunla konuşurken güvende hissettim. Diğer görüşmelerimizi heyecanla bekliyorum.
se...m
An itibari ile 4. görüşmeden çıktım ve kendimi yine hafiflemiş hissediyorum. Samimî,içten,bitmeyen sorularıma cevabı bitmeyen enerjisi ile iyi ki denk geldiğim insan. Ben inanıyorum özce hanım sayesinde daha iyi olacağım
• Online Danışmanlık • Diğer •
Özce Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özce Erdem, Psikoloji. Size Özce Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Çocuk Gelişim Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Özce Erdem adresi nerede?Özce Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camıkebir Mah. Mehmet Gösterişli Sk. No:1 Kat.2 D:14, Düzce Merkez Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özce Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özce Erdem uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özce Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özce Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Özce Erdem hangi dilleri konuşuyor?Özce Erdem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özce Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özce Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özce Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Özce Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özce Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Özce Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.