- Diş Gıcırdatma
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gömülü Diş Çekimi
Hareketli Protez
Gaziantep
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Gaziantep
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
s...
Gerçekten işini çok iyi yapan bir diş hekimi. Bana yaptığı işlemden son derece memnunum. Çok ilgilendi. Flep işlemi yapmıştı. Bu işlemden sonra diş etlerim baya toparlandı, ağrım kalmadı. Tavsiye ederim, kesinlikle tercih etmeniz gereken bir diş hekimi.
me...k
Diş taşlarım vardı ve diş etim kanıyordu şansımdan özge hanıma denk geldim çok ilgili ve iyi bir doktor artık dişlerim tertemiz
• • Diş Taşı Temizliği •
me...e
Diş etlerim fırçalarken sürekli kanıyordu Özge hoca diş taşı temizliği yaptı kanama nerdeyse hiç olmuyor artık çok memnun kaldım
• • Diş Taşı Temizliği •
mu...t
Anneme implant yaptırmak için Özge hocaya gittik sanki bizi yıllardır tanıyormuş gibi davrandı annem utangaç olmasına rağmen kendini çok rahat hissetti
• • İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri •
si...y
İmplant için gitmiştim assiri korkak bir insanimdir kan görmeye dayanamam.Özge hanım bu konuda çok yardımcı oldu 3 aylık süreçte .Çok memnun kaldım tek doktorum kendisidir
• • Cerrahi İmplant •
Y
y.....
Dis tasi temizligi icin ozge hanima gittim gercekten cok ozverili ve kibar biri. Dislerim artik daha estetik gorunuyor
• • Diş Hekimi Randevusu •
ba...r
Annemin İmplant sürecinde Özge hanım çok yardımcı oldu. Tedaviler ve hasta ilişkileri üst düzey olan biri. Çok memnun kaldık.
• • Pedodonti •
ay...r
Özge Hanima dis eti rahatsizliklarim icin gittim tedavi surecinden ve hasta yaklasiminda cok memnun kaldim. Tedaviden de guzel sonuc aldim.
• • Periodontoloji Randevusu •
me...e
Diş eti hastalığı nedeniyle gittim Özge hanıma ,tüm ağrılarımdan beni kurtardı,babamda özge hanıma implant yaptırmak için gitti 4 implant yaptırdı şuan çok memnun ,ailemizin hekimi oldu özge hanım. kendisi çok ilgili, alanında çok başarılı bir hekim tedaviden ailecek memmun kaldık.
• • Cerrahi İmplant •
se...i
Diş taşlarımdan dolayı ağız kokum çok fazla vardı güzel bir şekilde temizlendi doktor hanım çok ilgiliydi tedavi sonrası bilgilendirmeyle diş etlerimi daha iyi hissediyorum. Dişlerimi temiz ve daha estetik buluyorum
• • Periodontoloji Randevusu •
Özge Yüksekkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Yüksekkaya, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Özge Yüksekkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Periodontoloji Randevusu, Randevu, Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi, Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları, Hareketli Protez, Koruyucu Dolgu, Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı, Dikişsiz İmplant, Bruksizm Tedavisi.
Özge Yüksekkaya adresi nerede?Özge Yüksekkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Yüksekkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Yüksekkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Yüksekkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Yüksekkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özge Yüksekkaya hangi dilleri konuşuyor?Özge Yüksekkaya ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Yüksekkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Yüksekkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Yüksekkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Yüksekkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 113 hasta / danışan, Özge Yüksekkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Yüksekkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Yüksekkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri