Uzm.Dt.Özge Yüksekkaya Gaziantep de hizmet vermektedir.

Şehitkamil, Gaziantep

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Periodontoloji Randevusu

Gaziantep

Gerçekten işini çok iyi yapan bir diş hekimi. Bana yaptığı işlemden son derece memnunum. Çok ilgilendi. Flep işlemi yapmıştı. Bu işlemden sonra diş etlerim baya toparlandı, ağrım kalmadı. Tavsiye ederim, kesinlikle tercih etmeniz gereken bir diş hekimi.

•  •

Diş taşlarım vardı ve diş etim kanıyordu şansımdan özge hanıma denk geldim çok ilgili ve iyi bir doktor artık dişlerim tertemiz

• Diş Taşı Temizliği  •

Diş etlerim fırçalarken sürekli kanıyordu Özge hoca diş taşı temizliği yaptı kanama nerdeyse hiç olmuyor artık çok memnun kaldım

• Diş Taşı Temizliği  •

Anneme implant yaptırmak için Özge hocaya gittik sanki bizi yıllardır tanıyormuş gibi davrandı annem utangaç olmasına rağmen kendini çok rahat hissetti

• İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri  •

İmplant için gitmiştim assiri korkak bir insanimdir kan görmeye dayanamam.Özge hanım bu konuda çok yardımcı oldu 3 aylık süreçte .Çok memnun kaldım tek doktorum kendisidir

• Cerrahi İmplant  •

• Y

Dis tasi temizligi icin ozge hanima gittim gercekten cok ozverili ve kibar biri. Dislerim artik daha estetik gorunuyor

• Diş Hekimi Randevusu  •

• B

Annemin İmplant sürecinde Özge hanım çok yardımcı oldu. Tedaviler ve hasta ilişkileri üst düzey olan biri. Çok memnun kaldık.

• Pedodonti  •

Özge Hanima dis eti rahatsizliklarim icin gittim tedavi surecinden ve hasta yaklasiminda cok memnun kaldim. Tedaviden de guzel sonuc aldim.

• Periodontoloji Randevusu  •

Diş eti hastalığı nedeniyle gittim Özge hanıma ,tüm ağrılarımdan beni kurtardı,babamda özge hanıma implant yaptırmak için gitti 4 implant yaptırdı şuan çok memnun ,ailemizin hekimi oldu özge hanım. kendisi çok ilgili, alanında çok başarılı bir hekim tedaviden ailecek memmun kaldık.

• Cerrahi İmplant  •

Diş taşlarımdan dolayı ağız kokum çok fazla vardı güzel bir şekilde temizlendi doktor hanım çok ilgiliydi tedavi sonrası bilgilendirmeyle diş etlerimi daha iyi hissediyorum. Dişlerimi temiz ve daha estetik buluyorum

• Periodontoloji Randevusu  •