Op. Dr. Özgür Özkul, Diyarbakır'da hizmet vermektedir.

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

4 Boyutlu Ultrason

Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)

Normal (Vajinal) Doğum

Sezeryan Doğum

İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi

Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Diyarbakır

Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi

Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Kayapınar, Diyarbakır 21070

• Sigortası olan hastalar

• Y

Gebeliğimin son ayları sorunlu geçmesine rağmen özgür hoca ve ekibinin güler yüzlü ve sakin yaklaşımı beni fazlasıyla rahatlattı. Vajinal doğum planlanmasına rağmen gece 1 de suyumun aniden bitmesiyle acil sezeryana alınıp benim ve bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğumumu gerçekleştirdi. Rahmimin güzelce temizlenip kanamamın fazla olmaması sağlandı. Sezeryan dikişlerim hiçbir şekilde beni rahatsız etmeyip doğumdan bir gün sonra hemen ayaklanıp günlük hayatıma devam etmeye başladım. Dikişlerimde herhangi bir sorun yaşamadım. Özgür hocanın sakinliği gebelikte ve doğum sonrasında beni fazlasıyla rahatlattı. Bugün bebeğim 2.5 aylık ve biz hayatımıza en güzel şekilde devam ediyoruz.

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

“Doğum sürecimde gösterdiği ilgi ve profesyonellik bizim için çok değerliydi. Sakin ve destekleyici yaklaşımı sayesinde kendimi çok güvende hissettim. İyi ki sizi seçmişim!”

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Normal (Vajinal) Doğum  •

2,5 aylıkken Özgür Hocaya gittim keşke en başta onu bulsaydım ilgisi sorduğumuz her soruya açıklayıcı tavrı güler yüzü ve tabiki işinin ehli birisi olması içimi rahatlatmıştı . Hamılelık sürecimde de sonrasında da her koşulda dönüt veren içten samimi bir doktor iyiki yollarımız kesişmiş o yüzden gözü kapalı tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Doğum  •

Özgür hocayla tavsiye üzerine tanıştım 3. Gebeligimdi hem süreci çok iyi yönettik hem de doğumu.Gönül rahatlığı ile gidebileceğimizi aklınızda hiçbir konuda soru işareti kalmayacak bir doktor

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Sezeryan Doğum  •

• D

Harika bir doktor! Gebelik sürecim boyunca her kontrolde güler yüzü, sakinliği ve açıklayıcı yaklaşımıyla bana çok güven verdi. Ultrason konusundaki başarısı gerçekten muhteşem; oğlumun böbrek genişlemesini dikkatli incelemesi sayesinde erken dönemde fark edip tanısını koydu. Bu sayede süreci bilinçli ve kontrollü şekilde ilerlettik. Doğumumu da büyük bir profesyonellik ve güvenle gerçekleştirdi. Hem mesleki bilgisi hem insani yaklaşımıyla kesinlikle tavsiye edeceğim bir hekim. İyi ki kendisiyle bu süreci yaşamışım

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Doğum  •

Gebelik diyabetim ve kan uyuşmazlığım vardı Özgür hocamın gerek yönlendirmesiyle gerek motivasyonuyla tüm stres ve gerginliğimi yönetmeme yardımcı oldu tüm sorularımızı ve korkularımızı pozitif bir şekilde cevaplayıp daima yardımcı oldu doğum sonrası da çok yardımcı oldu benim ve bebeğimin sağlığıyla ilgilendi sağlıklı ve güzel bir doğum süreci oldu bir doktor değil bir abi kazandık sayesinde iyi ki sizi tercih etmişiz.

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Sezeryan Doğum  •

• B

Kadın doğum doktorumdan o kadar memnunum ki, iyi ki yolumuz kesişmiş diyorum. Hamileliğimin başından beri her kontrolde içimi rahatlatan, en ufak endişemde bile sabırla dinleyip açıklama yapan, güler yüzünü hiç eksik etmeyen bir doktor. Kendimi güvende hissetmemi sağladı, korkularımı azalttı ve bu süreci huzurla geçirmeme yardımcı oldu. Mesleğini gerçekten severek yaptığı o kadar belli ki… İyi ki varsınız hocam, emeğiniz ve ilginiz için minnettarım.

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi 4 Boyutlu Ultrason  •

• G

Çok memnun kaldım ilgili alakalıydı Kısmet olursa doğumu da yanında yapacam

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Yaşadığımız şehir değişikliği sebebiyle Özgür Bey’le hamileliğimin son aylarında tanıştık. İyiki tanışmışız ve denk gelmişiz. Güleryüzü, anlayışı ve ilgisiyle bütün korkularımızı ortadan kaldırdı. Doğum sürecimizde aynı şekilde çok güzel geçti. Çok memnun kaldık.

• H

Tip 1 diyabet hastası olarak hamileliğim boyunca ne yazıkki çevremden çok fazla olumsuz cümle duydum korkutuldum endişelerim arttı.Bu süreçte en büyük şansım, kadın doğum doktorum Özgür Bey ile tanışmak oldu.Daha ilk günden itibaren bana güven veren, hep olumlu konuşan, motive eden ve birlikte başaracağız diyen yaklaşımıyla içimi rahatlattı.Kontrollerim boyunca sadece tıbbi olarak değil, manevi olarak da yanımda oldu. En zor anlarımda bile sakinliği, ilgisi ve hatta benim için ettiği dualar bana büyük güç verdi. Tip 1 diyabetli bir anne adayı olarak kendimi hiç yalnız hissetmedim.Sezaryen doğum sürecim çok şükür sorunsuz ve huzurlu geçti. Hem benim hem de bebeğimin sağlığıyla yakından ilgilendi.Bilgisi tecrübesi, insani yönü ve vicdanıyla mesleğini gerçekten hakkıyla yapan çok kıymetli bir doktor.İyiki yollarımız kesişmiş, iyi ki doktorum olmuş. Kendisine minnettarım.Gönül rahatlığıyla, özellikle riskli gebelik yaşayan tüm anne adaylarına Özgür Bey’i tavsiye ediyorum. Allah razı olsun

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Diyabetik Gebe Takibi  •