0850 333 0388 Ücret öğren

Op. Dr. Özgür Özkul, Diyarbakır'da hizmet vermektedir.

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

4 Boyutlu Ultrason

Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)

Normal (Vajinal) Doğum

Sezeryan Doğum

İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi

Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Diyarbakır

Özgür Özkul
Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi

Peyas Mahallesi, 225. Sokak, Kemal Polat Sitesi Villaları, No:9 Villa:3, Kayapınar, Diyarbakır 21070

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • Ö

öz...u

İlk doğumumda başka bir doktorun kontrolü altondaydım ama Detaylı ultrason için gittim ve çok memnun kaldım eşim ve benim aklımızda soru işareti kalmadı biz sormadan bütün bilgileri bize söyledi ve kapıdan çıktıktan sonra bizim doktorumuz bu dedik 4 yıl aradan sonra 2. Dogumumu da özgür hoca yaptı bebegim yeni dogum bakım ünitesinde kaldı 10 gün o süreçte de hep destekçimiz oldu bir doktordan fazlası abi gibiydi her zaman iyi ki tanımışım onu çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum gitmek isteyenler hiö tereddüt emteden gidebilir

• D

di...n

Ablam aracılığıyla Özgür hocayı tanıma fırsatım oldu kızım da onu tercih ettim sezeryan oldum sonraki gebeliklerimde devam ettim 3. Kez ameliyat olmama rağmen hemen iyileşme oldu dikişlerim kusursuz iyi ki tanımışım iyi ki tercih etmişim. Alanında bilgili güler yüzlü açıklayıcı bir doktor arıyorsanız kesinlikle Özgür hocayı tercih edin derim .

al...r

Özgür hocam, doktorluk vasıflarına hakim, işinin gerekliliklerini gerçekleştiren ve en önemlisi üslup hakimiyeti üst düzeyde kendisi. Tedavi için gelen misafirlerini hasta edip gönderenlerden değil, aklımızı ve içimizi umutlandıran yapısı sayesinde sürecin strelerinden tamamen uzaklaştırıyor.

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi 4 Boyutlu Ultrason  •

• B

be...t

Diyarbakır’a tayin sebebi ile geldiğimiz için iyi bir kadın doğum uzmanı bulmak benim için zordu. Arkadaşımın tavsiyesi ile Özgür Hoca ile tanıştık.Samimiyeti,nezaketi, uzun uzun ayrıntılı şekilde anlatımı olan şahane bir doktor kendisi.Her gittiğimizde kafamızda soru işareti kalmadan ayrılıyorduk klinikten. 9 ay boyunca gereken ne ise o tetkikleri yaptık,doğumumu sezaryen olarak planladık ve sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma aldım. Diyarbakır’ın şansıdır Özgür hoca, herkese tavsiye ederim.

• T

tu...a

Gebelik takibimi ve sezeryan doğum ameliyatımı Özgür bey gerçekleştirdi. Güleryüzlü ve bir çok konuda yardımcı olmaya çalışan bir doktor özgür bey. Kaygılı süreçlerde sakin ve özenli açıklamalar yaptı ve sağlıkla bebeğimi kucağıma teslim etti.

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Gebe Takibi  •

• H

ha....

Arkadaş tavsiyesi üzerine tanışma fırsatı bulduğum Özgür hocayla,keyifli bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim.Süreçte hem tecrübesi,hem bilgisiyle doğru yerde olduğumuzu hissettirdi.Daha önceki hamileliğimdeki panik hali ve stresli süreç,Özgür hocanın sakin,ılımlı ve rahatlatan tavrı sayesinde bu defa çok keyifli geçti. Muayenehane’nin temizliği,randevulara saatinde girebilme benim için diğer bir artıydı.Güzel bir hamilelik süreci geçirmemi sağlayan ve oğlumu sağlıkla kucağıma almamı sağlayan Özgür hocama ve ekibine minnettarım.

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Doğum  •

es...a

Hayatimizin en özel anlarını daha anlamlı hale getirdiği için bizde yeri hep farklı olacak Özgür hocanın. İşinde en iyisi. Kesinlikle tavsiye ederiz. Çok memnun kaldık.

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

s....g

İlk gebeliğimde çok kötü doğum yaptım Özgür hocayla tanıştıktan sonra ikinci gebeliğimi öğrendiğim gibi ona gittim herşeyimle ilgilendi yani bütün korkularımı yok eti bana o kadar güzel ilgilendiki Özgür hocam iyiki tanışmışız

• T

tu...

Benim iki oğlumda da şu anda da bebeğimde ilgi alakası hoşgörüsü iyi ki de Özgür hoca

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Normal (Vajinal) Doğum  •

• G

g....e

Özgür hocamızın detaylı açıklamaları sohbeti ve samimiyeti çok iyi

• Op. Dr. Özgür Özkul Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •