Ankara Özel Güven Hastanesi

Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya 06540

• M

10 gün önce kapalı rahim ameliyat oldum. Ameliyatıma Özlem hoca da katıldı şu an kendimi çok iyi hissediyorum ilgisine ve alakasına çok teşekkür ederim çok memnun kaldım. Tavsiye ederim

• başka bir yer Kapalı Rahim Alma Cerrahisi  •

• R

Özlem hanim benim annenin ameliyatını yaptı.Onun sayesinde kısa surede ayağakkalktı.Simdi halinden çok memnun.Hocamıza çok teşekkür ediyoruz Tüm aile olarak kendisine minnettarız

• R

Ben rabia ozlem hanimn 2 yillik hastasydm ilk cocugumu 9 aylıkken karnmda olmuştu cok uzlmustm bebek oldukten sonrada yine ozlem hanima gitmeye devam edyordm o sure icerisinde bana cok destek oldu ve 2. Bebegimi dogurdm simdi oglum 14 aylık sezeryan ile dunyaya geldi ozlem hanimn sayesindeona cok tesekkur ederm basarilarinin devamini dilerim

•  •

Tek kelimeyle mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insan. Isı konusunda çok titiz...

•  •

• ooo çok iyi bir doktor ona çok güveniyorum keşke herkes onun gibi işine sadık bir doktor olsa.

•  •

• ben sürekli özlem hanıma gidiyorum çok memmnunum çok iyi bir doktor

• T

daha ilk muayenede "tamam"dedim "işte bu"hem bilgili hem ilgili.yüzü pek gülmüyor ama tam bir doktor.bence fazla konuşup laubali olunması o doktorun çok iyi olduğunu göstermez.malesef halkın tutumu bu.onuda gördüm ve hiç memnun kalmadım.ilgi alaka sohbet süperdi ama bilgiye gelince tatmin etmedi beni.kısaca özlem hanım bir numara.

• H

iyi niyetli