Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir 35340
I
i̇...
Hekim olmak için doğmuş biri, yıllardır geçiştirilen ağrılarım ile ilgili beni ilk defa bir hekim bu kadar etkin dinledi ve sorunlarımı anlamaya çalıştı, detaylı tetkik ve muayene ile bütün sorunlarımı tespit etti ve değerlendirmeleri ile beni rahatlattı. Ağrılarımın psikolojik değil fiziksel olduğunu, çalışma şartlarımın etkilerini ve bundan sonra yapmam gerekenleri detaylarıyla anlattı, ben sorun yok denildiği için ağrılarımın bir kısmını strese bağlı sanıyordum artık. Kuru iğne tedavisi, medikal tedavi ve fizik tedavi ile ağrılarımın büyük oranda azaltmasını sağladı. Tedavi devam ediyor, daha da iyi olacağım. Kendisine minnettarım, hayatı boyunca sağlıklı ve mutlu olmasını diliyorum.
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi • Diğer •
K
ku...n
yaklaşık 6 ay hocamıza gittik.Mr ve diğer çekimleri yaptık.Uzun yürüme esnasında sağ ayağın kilitlenmesi ve ağrıması şikayeti ile gittik.Ağrı için vediği ilaç kısa sürede olsa yardımcı oldu.Fakat herhangi bir sonuç alamadık.küçük bir fıtık olduğunu ve bunun bu tarz ağrıyı yapmayacağı bilgisini verdi.Fakat sonuca ulaşamadık
• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi • Diğer •
en...n
BUKADAR MÜKEMMEL BİR İNSAN OLABİLİR.HOCALIĞININ VE DOKTORLUĞUNUN YANINDA MÜTEVAZİLİĞİ VE İNSANCILIĞIYLADA ÖN PLANDA OLAN BİRİ.PRATİK BAŞARILI VEDE ALÇAK GÖNÜLLÜ BÖYLE PROF HOCALARIMIZIN OLMASI SON DERECE SEVİNDİRİCİ.DAHA ÇOK ÖVGÜ DOLU SEYLER YAZMAK İSTERİMKİ KELİMELERE SİĞMAZ.HERKEZE KIVANÇLA TAVSİYE EDERİM. SEVGİLERİMİZLE AYNUR ENGİN TARMAN
Özlem El isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem El, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Özlem El adresi nerede?Özlem El şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem El isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem El online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem El isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem El bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem El ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem El hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özlem El hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları