Uzm. Dr. Özlem Tuncayengin

Dermatoloji · Daha fazla

Ankara 1 adres

Uzm. Dr. Özlem Tuncayengin 1993 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2000 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Fizyoloji, 2004 Yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde Dermatoloji uzmanlık eğitimlerini tamamladı. Uzmanlık sonrası Şanlıurfa da ve Ankara da çeşitli kamu ve özel sağlık kuruluşlarında hizmet verdi. Halen kendi kliniğinde hastalarını kabul etmektedir.

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi. Sarı Konak Apartmanı 8/16 Kat:4 Çukurambar Ankara, Ankara

Makaleler

Özlem Tuncayengin Muayenehanesi

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi. Sarı Konak Apartmanı 8/16 Kat:4 Çukurambar Ankara, Çankaya, Ankara 06520

Yüzümde rahatsız olduğum kahverengi benim vardı.Özlem doktorumun uguladığı işlemle olumlu sonuç aldım ve leke kayboldu.İlk başta tereddüt etmiştim ama iyiki yaptırmışım.Çok teşekkür ederim.Kesinlikle tavsiye ederim.

• Özlem Tuncayengin Muayenehanesi Ben Alma  •