13 Ağustos 1991 İzmir Konak doğumluyum.Ailemin işi dolayısıyla birçok şehirde bulundum. İlkokula Kütahya Simav Osman Bey İlköğretim Okulunda başlayıp Aydın Güzelhisar İlköğretim ve Ortaöğretim okulunda tamamladım.Liseyi Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesinde okuyup 2009 yılında mezun oldum.Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2014 yılında mezun oldum.Diş hekimi olan eşim Osman Babaemin in Bursaya yerleşmesi nedeniyle Bursa'da özel Armoni Ağız Diş Sağlığı Polikliniğinde 6 ay çalıştıktan sonra 3.5 yıl Dr.Dt.Ortodontist Asiye Pampu ile birlikte çalıştım.Severek yaptığım mesleğime kızımın doğumuyla 1 yıl ara verdim şuan 2022 yılı itibariyle eşim Osman Babaemin ile birlikte kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.Duru adında bir adet kız çocuk annesiyim.

Yetişkin
Çocuk

Dt. Pelin Babaemin

Altınşehir mah. ahmet taner kışlalı bulvarı eğitimli sok. güleç teras premium no:3B/3 k:1 d:3, Nilüfer 16120

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Röportaj

• T

Kanal tedavisi için tavsiye üzerine başvurdum. Tedavim harika geçti. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Pelin Hanıma her gittiğimde problemlerime çözüm buluyor, ilgili bir uzman. Çok memnunum kendisinden.

• D

Genel kontrol için başvurdum. Muayenem çok güzel geçti. İlgili ve güler yüzlü bir uzman. Ayrıntılı bir şekilde kontrollerimi yaptı ve önerilerde bulundu. Dişlerimi temizledi, gayet başarılı sonuçlandı. Hassas ve dikkatli bir uzman. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Oğlumun dişlerinin muayenesi için başvurdum. Dişlerini muayene etti, süt dişlerinin karardığını gördü ve onları temizleyecek. Çok sıcakkanlı ve samimi. Çocuğa yaklaşımı dostça ve sabırlı, çok memnun kaldık. Kendisine gitmeye devam edeceğiz.

• H

Diş kırıldı, bu sebepten dolayı başvurdum. Muayene etti, dişimi çekti. İşlemim kısa ve sorunsuz geçti. Çok güler yüzlü bir uzman. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendisi de arayıp soruyor, hasta takibi iyi bir uzman.

• D

Oğlum 6 yaşında, ön ve alt dişleri çıkmıştı. Bu dişlerin durumu ve süreci hakkında görüşmek için gittik. Süt dişlerinde oluşan kararmaları temizledi. Daha sonra kontrol amaçlı devam ettik. İşlem öncesinde ve sonrasında her şeyi çok güzel açıklıyor. Çocuklara karşı davranışları çok iyi. Diyalogları güzel. Çocukları korkutmadan aletleri tanıtarak yakınlaşıyor. İşlem sonrasında çocuklara cesaret madalyası veriyor, çocukların hoşlarına gidiyor. Çok memnunum kendisinden. Yetişkinlerle ve çocuklarla çok güzel anlaşıyor. Eşi de aynı klinikte çalışıyor.

•  •

Kızımın dişlerinin genel kontrolleri için başvurdum. Muayenesi güzel geçti. Yaklaşımı çocuklar için uygundu, biz memnun kaldık. Her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. Herkese tavsiye ederim.

• G

Diş temizletme işlemi için başvurdum. Tedavim gayet güzel, rahat, acısız ve korkusuz geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında aydınlatıcı bilgiler verdi. Sürecim konforlu geçti. Yapılan işlem etkisini çabuk kaybetti gibi geldi bana. Çok memnunum kendisinden.

• D

Oğlumun ani diş kırılması sebebiyle doktor hanımı ziyaret ettik. Çocukla ilietişimi kuvvetliydi ve her bir aşamayı kendisine ve bana tane tane açıkladı. Röntgen çekildi ve farklı işlemler de uygulanması konusunda bilgi verdi. Hem bana hem oğlumun anlayacağı ölçüde açıklayarak. Keyifle ve güvenle muayeneyi sonlandırdık.

Dt. Pelin Babaemin

Güzel düşünceleriniz için teşekkür eder sağlıklı günler dilerim

• H

Diş temizletme için gittim. Güzel yüzlü, nazik, ilgili, hâzâ hanımefendi bir hekim. Eli de fevkalade hafif. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim

• P

Pelin hanımın enerjisi, samimiyeti ve işlem esnasında adım adım ne yapıyorsa bunu anlatması çok çok güzel. İçim rahat tekrar tekrar diş temizletmeye gideceğim. Çok çok memnun kaldım

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim