S.B.Ü. BURSA YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Hastane Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Ve Araştırma Hst, Bursa

• H

Bir melekten tek farkı kanatlarının olmamasıdır. Hayatımda gittiğim en en iyi doktor allah ondan razı olsun allah onun ayağına taş değdirmesin. Pelin hoca mükemmel bir doktor tüm dertlerimizi dinliyor gerekli tedaviyi ivedilikle yapıyor aynı zamanda güler yüzlü cana yakın. Kanser zaten zorlu bir hastalık zorlu bir süreçken canım pelin hocam süreci kolay hale getiriyor

• başka bir yer Diğer  •

• B

Gercekten meslegınde basarılı guler yuzlu mukemmel bır ınsan tam ıyılık melegı dıyelım buna gercekten meslegını dısıplınlı ve duzenlı yapıyor ve gayretlerı ve cabaları ve guler yuzlu olması ve moral vermesı yetıyor ınsana allah yuzunu hep guldursun allah utandırmasın... BASARILARINI TEMENNI EDERIM PELIN HOCAM.(BURAK PAKTAS)

• Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi makamı ziyaret  •

• G

Gösterdiği ilgi, alaka 10 numara olan bir doktor hanım. Espiritüelliği ile asık suratlı devlet memuru profilinin dışında bir hekim. Son derece memnun kaldık.

•  •

doktorum gerçekten görevini tam anlamıyla yapan ve gerektiğinde hastasıyla nasıl alakadar olacağını bilen birisi.bana uyguladığı tedavi çok başarılı oldu Bu yüzden kendisini tbrk ediyorum

•  •