0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Psikolog ve Aile Danışmanı Pelinsu Doğan.

Hayat bazen içinden çıkılması zor duygular, ilişkiler ya da dönemler getirebiliyor. Böyle zamanlarda anlaşılmak, yargılanmadan dinlenmek ve kendine güvenli bir alan açabilmek oldukça kıymetli. Danışmanlık sürecini tam olarak böyle bir alan olarak görüyorum.

Çalışmalarımda bireysel danışmanlık, çift danışmanlığı ve aile danışmanlığı alanlarında danışanlarıma destek sunuyorum. Her bireyin yaşam deneyiminin farklı olduğuna inanıyor; bu nedenle süreci kişiye özel, ihtiyaç odaklı ve samimi bir yaklaşımla yürütmeye özen gösteriyorum.

Danışmanlık; yalnızca sorunların konuşulduğu bir süreç değil, aynı zamanda kişinin kendini tanıdığı, duygularını anlamlandırdığı ve hayatıyla daha sağlıklı bir bağ kurduğu bir yolculuktur. Bu yolculukta danışanlarıma güvenli, destekleyici ve anlayışlı bir eşlik sunmayı önemsiyorum.

Eğer siz de yaşamınızdaki zorlayıcı süreçleri daha sağlıklı yönetmek, kendinizi daha iyi anlamak ve duygusal olarak güçlenmek istiyorsanız, birlikte çalışabiliriz. İlk adımı atmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Online danışmanlık

• Banka Havalesi
  • Nakit
Pelinsu Doğan
Althea Psikoloji

Hacı Hatice Apartmanı, Yeşilbahçe, Metin Kasapoğlu Cd. No:8 Daire:6, Muratpaşa, Antalya 07160

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım
  • O

Bir süredir kaygı ve uyku sorunlarım için terapi alıyorum. Psikoloğumla önce neler hissettiğimi detaylıca konuştuk, ardından nefes ve farkındalık çalışmaları yaptık. Seanslar boyunca kendimi gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Şimdi kaygılarımın azaldığını ve uyku düzenimin düzeldiğini fark ediyorum.

• Althea Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Kaygı bozukluğu için pelin hanımdan randevu almıştım.Süreç güzel ilerliyor ve çok ilgili.İletişime geçmesi kolay yardım sever.Randevu saatleri konusunda çok dakik

• O

Pelinsu Hanım sayesinde kendimi daha iyi anlamaya başladım. Hayatımda pozitif değişiklikler yapmam konusunda bana çok yardımcı oldu. Profesyonel, sabırlı ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde her seansı sabırsızlıkla bekliyorum. Hayatınıza dokunabilecek bir uzman arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

• Althea Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Yaklaşık bir senedir seans yapmaktayız. Terapiye başladığım zamanda yersiz korkularım, takıntılarım vardı. Şu anda kendimi daha iyi hissediyorum ve farkındalığımın arttığını düşünüyorum. Bu surecte Pelin hanım beni çok iyi destekledi. Online terapi konusunda kararsızlığınız varsa ve bu yorumu okuyorsaniz terapiye bir şans verin derim.

• Online Danışmanlık Diğer  •

Yoğun stresli olduğum bir dönemde başvurdum. Anksiyete ve sinir krizi gibi şeyler yaşadım. Bana çok şey kattı, iyi bir yol kat ettik. Sayesinde çok fazla şey aştım, bana yol gösterdi. Benimle ilgili her şeyi biliyor, her şeye çok hakim. Kendimi yanında değerli ve iyi hissediyorum. Çok memnunum kendisinden. Kendisiyle çalışmalarımız devam edecek.

•  •

Ergenlik dönemi için kızım adına destek almak istedik. 5 aydır gidiyoruz, olumlu ve güzel sonuçlar aldık. Hala görüşmeye devam ediyoruz. Danışan takibi çok iyi. İlgili ve alakalı bir uzman. Kızımdan çok memnun. Hiçbir sorun yaşamadık. Bir sorun olmadığı halde ara ara gitmeye devam ediyoruz. Bana anlatamadığı şeyleri kendisiyle daha rahat konuşuyor.

•  •

Pelin hanım sayesinde kendimi tanımaya ve anlamaya çalışıyorum ve bu süreç zorlayıcı da olsa seans sonrası kendimi daha iyi hissediyorum. Pelin hanımın anlayışı ve güler yüzü sayesinde kendimi hemen ona teslim ediyorum.

• B

Yaklaşık 6 aydır pelin hanımla seanslarımızı sürdürüyoruz, kendimi sürekli aşağıya çeken, fazla yüklenen biriydim. Bunları ve altında yatan nedenleri tek tek çalışıyoruz. Gerçekten çok memnunum

• Online Danışmanlık  •

Pelinsu Hanımla çok güzel bir terapi sürecindeyim. Kendisi ilgili, anlayışlı ve çok iyi bir terapist. Ondan terapi alarak başladığım bu süreçte kendimi artık hem daha iyi hissediyor hem de duygusal anlamda geliştiğimi düşünüyorum. Her seansı sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel bir terapi sürecinin insanı çok geliştirdiğini düşünüyorum ve bu süreçte Pelinsu Hanım ile çalıştığım için çok şanslıyım.

• Online Danışmanlık Bireysel Terapi  •

I highly recommend Dr. Pelin. She creates a warm and supportive environment that allows you to trust her and open up. She’s a great listener and makes therapy sessions feel super chill and non judgmental, so talking about anything is easy and she gives great advice!