- Sarılık
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Pınar Atılgan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Pınar Atılgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Atılgan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Pınar Atılgan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hemaferez, Fototerapi, Esd (Sedimantasyon), X-Ray, Enjeksiyon Im, Büyüme Hormonu Testi, Yenidoğan Işitme Taraması, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Pınar Atılgan adresi nerede?Pınar Atılgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Atılgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Atılgan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Atılgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Atılgan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Atılgan ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla