Ali Emri 1 Sok Ticaret Odası Bitişiği, Diyarbakır 21200
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
g ...u
Benim doktor tercihim hep bayandı pınar hanımı duyunca gittim ilgi alakası çok güzeldi hiç tereddüt etmeden ertesi gün ameliyata girdim vajina ameliyatı oldum 20 ci günüm deyim güzel sonucu guncelliycem inşallah
• Özel Veni Vidi Hastanesi • Diğer •
Z
ze...
Benim şuan 40. Haftam öncesinde kontrole başka hastaneye gidiyordum doğumu o hastanede istiyorum. Ama doktora ilk defa muayene olmaya gitmeme ramen samimiyeti ilgisi alakası çok mutlu etti teşekkür ediyorum kendisine ben gelirken yorumlara bakmak istedim fakat kimse yazmamıştı ama bence çok iyi bir doktor çok yardımcı oluyor...
• başka bir yer • Diğer •
Pınar Em isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Em, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Pınar Em adresi nerede?Pınar Em şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Emri 1 Sok Ticaret Odası Bitişiği Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Em isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Em online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Em isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Em bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Em ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Em hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Pınar Em hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları