Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Halaskargazi caddesi no38-66 4.kat no 69, İstanbul • Harita
Lotus Nişantaşı
Neorama İş Merkezi Beştepe mah. Yaşam caddesi Adalet sokak No. 13/A Söğütözü, Ankara • Harita
Yüksel Kankaya Muayenehanesi
Suadiye Mahallesi,Bağdat Caddesi 462 / 3, İstanbul • Harita
Bahattin Çeliköz Muayenehanesi
SUADİYE MAH. KÜÇÜKAĞA SK. NAIM BEY NO: 2 İÇ KAPI NO: 6, İstanbul • Harita
Op. Dr. Fatih Söylemez Özel Muayenehanesi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi • Harita
Özel Hayat Hastanesi
Cumhuriyet, 1993. Sk. Ferah Residence No:22 Kat:17 Daire:118, 34520 Beylikdüzü/İstanbul, İstanbul • Harita
Mustafa Murat Öztürk Muayenehanesi
İzmir Can Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Bahçelievler Mahallesi Kültür Sokak No:1/810 Metroport Busidence, İstanbul • Harita
Baran Kul Muayenehanesi
İstanbul • Harita
Muayenehane
Altunizade Tophanelioğlu Caddesi No:1A/A, Üsküdar • Harita
Vanity
Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. Hayal Apt.5. Kat No:39/6 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Op. Dr. Bora Özel Kliniği
İncilipınar Mah. Nişantaşı Sok. FH İş Merkezi Kat 1 Daire 1 (Havaş Servisleri yanı Şehitkamil Nüfus Müdürlüğünün olduğu bina), Gaziantep • Harita
Rohat Kutlay Muayenehanesi
mPlevne Bulvarı No 14 Dr. Rifat bey Apartmanı Kat .2 Daire 3, İzmir • Harita