Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Valide-i Atik Mah. Nuhkuyusu Cad. No:191/7 Üsküdar İstanbul, İstanbul • Harita
Op. Dr. Süphan Tunç Muayenehanesi
A Life Hospital Sağlık Grubu
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaElvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu
Dünyapark Hospital
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaFırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar • Harita
Dünyapark Hospital
Prof. Dr. Ali Rıza Erçöçen
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
İstanbul • Harita
Op. Dr. Murat Acar Muayehanesi
Acıbadem Kayseri Hastanesi
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikoloji · Daha fazlaMustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi • Harita
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Meşrutiyet Mh.Vali Konağı Cd.No.111, İstanbul • Harita
Habib Başkurt Muyenehanesi
Dr. Mustafa Bey Caddesi No: 18/5 Alsancak, Konak • Harita
Fahri Mola Muayenehanesi
Şanlıurfa • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
29 Ekim Cad. Yenibosna Merkez Mah. İstanbul Vizyonpark A2 Blok 3. Plaza Kat:2 Daire:14, İstanbul • Harita
Gökçek Klinik
Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23, Adana • Harita
Medical Park Adana
Çamlıtepe Mahallesi, T.P.A.O Bulvarı No:184, Batman • Harita
Özel Batman Dünya Hastanesi
Koşuyolu, İstanbul • Harita
Yesilbahçe Mahallesi. Metin Kasapoğlu Caddesi. Ercivan 2 Apartmanı. No 45. Kat 2 Daire 4, Antalya • Harita
Op. Dr. Asım Uslu
Karat 34, Yenibosna Merkez Mahallesi 1. Asena Sokak , 34197 Bahçelievler/İstanbul, İstanbul • Harita
Türker Özyiğit Muayenehanesi
Bağdat Caddesi Şaşkın Bakkal No: 354 Kat: 3 Dair: 10 (Cadde Kuaför üstü), İstanbul • Harita
Cem Payaslı muayenehanesi
Küçükbakkalköy mah. Işıklar cad. Şenlik sok. No: 14/A Kat: 3 Ofis no: 6, İstanbul • Harita
Cihan Şahin Muayenehanesi