Dr. Polen Güvenmez, kendi kliniğinde Medikal Estetik alanında hizmet vermektedir.
Gürselpaşa mah 75700 sk Bina no 2 iç kapı 1, Adana
Dr. Polen Güvenmez
Gürselpaşa mah 75700 sk Bina no 2 iç kapı 1, Adana
m ...b
Akne Sıkar izlerim için Fraksiyonel lazer tedavisi aldım İşleme dair cihaz hakkında ve süreç hakkında yapılan bilgilendirme olsun klinik hijyenik ve cihaz teknolojisi bakımından oldukça memnun kadım güven verdi Polen hocamız alanında uzman başarılı bir isim işlem sırasında ve sonrasında ilgiydi başarılar
• Dr. Polen Güvenmez • Randevu •
Sie zeigte eine aufmerksame und professionelle Haltung. Während des gesamten Ablaufs fühlte ich mich sicher.
mi...
Laser ile benlerimi aldırdım Polen Hocaya, o kadar duyarlı, o kadar titiz, hassas ve tatlı ki, kendimi güvende hissettirdi bana, tenimi nakış nakış işleyerek aydınlattı resmen uça uça ayrıldım oradan, kesinlikle bu işin mimarıdır kendisi, bundan sonra tek adresimdir, iyi ki tanımışım sizi Polen Hocam.
e....m
Doktor Polen hanıma şakak ve dudak dolgusu yaptırdım.her iki
İşlemde de morluk yaşamadım ve tam istediğim etkiyi aldım.Güler yüzlü ve ilgili bir doktor.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz kendisine.
Ş
şe...
Göz altı ışık dolgusu yaptırdım çok memnunum
Morluk hiç olmadı şişlikte yok denicek kadar azdı
Ekstradan dolgu sürecinden sonrada çok ilgiliydi
tek güvenebiliceğim doktor polen hanım artık
d.....
Mor serum ve dudak dolgusu için kendisinden destek almıştım ve ilgisinden çok memnun kaldım. Çevreme de tavsiye ettiğim bir hekim oldu.
K
ka...
Polen Hanım'a mezoterapi ve prp yaptiriyorum cok titiz ve detayli çalışıyor islem sonrasında da takip ediyor ve ilgileniyor tedavi sürecimden memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum
f.....
Doktor Polen Hanima gittim koltuk alti botoksu yaptirdim gercekten terlemem 4 gun icinde nerdeyse tamamen gecti cok memnunum
U
u....y
Polen Hocama botox işlemi yaptırdım ve o kadar doğal oldu ki çok memnun kaldım. Aynı zamanda güler yüzü ve ilgisi de çok güzeldi.
fe....
ilk defa botoks ve dudak dolgusu yaptırdım kendisine dudak dolgusunun doğallığı ve kimse dolgu olduğunu bile anlamıyor çok doğal çok yetenekli bir doktor araştırmalarım somuncunda kendisini tercih ettiğim güzel doktorum hem ilgili hem çok yetenekli sihirli ellerinin değdiği yeri güzelleştiriyor. İşlem sırasında sonrasında her konuda çok memnun ve mutlu etti beni başka doktora yüzümü güvenip asla işlem yaptırmam şiddetle tavsiye ederim içinin ehli ve siz ne isterseniz o şekilde davranan bir doktor
• Dr. Polen Güvenmez • Diğer •
Polen Güvenmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Polen Güvenmez, Pratisyen. Size Polen Güvenmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Polen Güvenmez adresi nerede?Polen Güvenmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa mah 75700 sk Bina no 2 iç kapı 1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Polen Güvenmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Polen Güvenmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Polen Güvenmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Polen Güvenmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Polen Güvenmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Polen Güvenmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Polen Güvenmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Polen Güvenmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
- Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler