Gürselpaşa mah 75700 sk Bina no 2 iç kapı 1, Adana
Gürselpaşa mah 75700 sk Bina no 2 iç kapı 1, Adana
Dr. Polen Güvenmez
K
ka...
Polen Hanım'a mezoterapi ve prp yaptiriyorum cok titiz ve detayli çalışıyor islem sonrasında da takip ediyor ve ilgileniyor tedavi sürecimden memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum
f.....
Doktor Polen Hanima gittim koltuk alti botoksu yaptirdim gercekten terlemem 4 gun icinde nerdeyse tamamen gecti cok memnunum
U
u....y
Polen Hocama botox işlemi yaptırdım ve o kadar doğal oldu ki çok memnun kaldım. Aynı zamanda güler yüzü ve ilgisi de çok güzeldi.
fe....
ilk defa botoks ve dudak dolgusu yaptırdım kendisine dudak dolgusunun doğallığı ve kimse dolgu olduğunu bile anlamıyor çok doğal çok yetenekli bir doktor araştırmalarım somuncunda kendisini tercih ettiğim güzel doktorum hem ilgili hem çok yetenekli sihirli ellerinin değdiği yeri güzelleştiriyor. İşlem sırasında sonrasında her konuda çok memnun ve mutlu etti beni başka doktora yüzümü güvenip asla işlem yaptırmam şiddetle tavsiye ederim içinin ehli ve siz ne isterseniz o şekilde davranan bir doktor
• Dr. Polen Güvenmez • Diğer •
Doktor hanima duzenli olarak migren botoksuna gidiyorum bas agrilarim ciddi oranda azaliyor mutevazi ve cok ilgili alakali bir doktor
T
tu...n
Baş ağrısı şikayeti ile gittim polen hanımın yönlendirmesi ile migren botoksu yaptırdım eli aşırı hafifti hiç ağrı hissetmedim ve ağrılarım geçti polen hanımın sayesinde daha sağlıklı hissediyorum
• Dr. Polen Güvenmez • Diğer •
Polen hanıma botoks ve dolgu yaptırdım eli çok hafifti hiç acı duymadım ve asla morarma olmadı çok memnun kaldım sevgıler
T
t.....
Polen Hocam çok güler yüzlü ve sıcak kanlıydı, işinde çok iyi botox ve microblading yaptırdım. Çok memnun kaldım.
i̇...
Doktor polen çok ilgili ve güler yüzlüydü samimi konuşması ve donanamı sayesinde işlemler çok rahat ve kolay geçti her zaman tercih sebebidir
Ç
ç...
Polen Hanım’a bir arkadaşım tavsiye ettiği için gelmek istedim. Benim diş sıkma problemim vardı ve masseter botoksu uyguladı. Zaten yaklaşık bir yıldır düzenli olarak botokslarımı Polen Hanım’a yaptırıyorum. İşlemleri düzenli olarak kontrol ediyor ve hasta memnuniyetini önemsiyor; çevreme de tavsiye etmiştim.
Polen Güvenmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Polen Güvenmez, Pratisyen. Size Polen Güvenmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Polen Güvenmez adresi nerede?Polen Güvenmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa mah 75700 sk Bina no 2 iç kapı 1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Polen Güvenmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Polen Güvenmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Polen Güvenmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Polen Güvenmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Polen Güvenmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Polen Güvenmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.