0850 333 0388 Ücret öğren

Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu;Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup ,Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniğinde hizmet vermektedir.

Özellikle sünnet konusunda uzmanlaşmış olup, klipsli sünnet ve bebek sünneti başta olmak üzere birçok cerrahi işlemde deneyim sahibiyim.

Amacım, çocuk hastalarımın sağlıklarını en konforlu ve güvenilir şekilde koruyarak, ailelere huzurlu bir tedavi süreci sunmaktır. Sünnet işlemlerini, aile yanında ve lokal anestezi ile, yeni doğan, bebek ve çocuklara konforlu ve güvenli bir şekilde uygulamaktayım.

Çocuk

Vali Rahmi Bey Mah.Menderes Cad.No:55 / 3, İzmir 35380

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • G

gi...ş

Bugün sünnetimiz gerçekleşti ilgileri alakaları bilgilendirmeleri herşey çok güzeldi çok memnun ayrıldık

• G

gi...n

Ahmet Bey gerçekten harika bir iş çıkardı. Karen’in sünnet sürecinin başından sonuna kadar bizimle çok güzel ilgilendi. Aklımıza takılan her soruyu sabırla yanıtladı ve bizi çok güzel bilgilendirdi. Bir anne olarak en büyük endişem çocuğumun canının yanması ve işlemin nasıl geçeceğiydi; Ahmet Bey sayesinde kendimi çok güvende hissettim.

İşlem sonrasında da ilgisi ve yönlendirmeleri gerçekten çok kıymetliydi. Karen’in sünneti çok güzel geçti ve sonuçtan çok memnun kaldık.

Klinikteki tüm ekip de güler yüzlü, ilgili ve profesyoneldi. Kendimizi hiç yalnız hissetmedik. Çocuğunu sünnet ettirmeyi düşünen ailelere gönül rahatlığıyla Ahmet Bey’i ve kliniği tavsiye ederim.

al....

Ahmet Bey, Aklımızdaki tüm sorulara içtenlikle cevap vererek endişelerimizi giderdi. Operasyon sürecinde ve sonrasındaki süreçte ilgiliydi. Kendisine kolaylıkla ulaşabildik.

s....

Çok memnun kaldık.
    Çok güzel karşılandık ve herşey güzel açıklandı.
    Herkese rahat gönül ile tavsiye ederim.

• N

Doktorumuz, herseyle çok güzel ilgilendi sürec çok güzel anlattılar

a....t

Hocamızdan ve profesyonel ekibinden oldukça memnun kaldık.İlgi ve alakaları çok iyiydi.Tercih etmeyi düşünenler için tereddütsüz tek yer Ahmet hoca diyebilirim.

es...n

4,5 aylık bebeğimize sünnet işlemi için gittik doktor beyden çok memnun kaldık hep anlatarak, sakince ve işinde ciddi şekilde işlemi yaptı. Kesinlikle çok memnun kaldık. Çalışan iki hanımefendi de çok güleryüzlü ve çok ilgiliydiler. İyi ki tanıştık

• B

bu...

Süreç boyu bizi rahatlatıp mutlu ayrılmamız için elinizden gelenin fazlası yaptınız

• H

hü...y

Ahmet hocayla bugün tanıştık. 21 günlük bebeğimin sünnetini gerçekleştirdi. İşinde oldukça başarılı. Detaylı açıklamaları ve ilgisiyle çok yardımcı oldu. İyi ki Ahmet hocayı seçmişiz dedik gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.

se....

2,5 aylık oğlumun sünneti için Ahmet beyi tercih ettik. Kendisinden ve diğer yardımcı arkadaşlardan ilgileri, detaylı bilgilendirmeleri ve işlemin başından sonuna kadar özenle davrandıklarından dolayı çok memnun kaldık. sünnet öncesinde, sünnet esnasında ve sonrasında yapılan her işlem en iyi haliyle yapıldı. Bebeğim hiç bir işlemde ağlamadı. Eli hafif, işini profesyonel bir şekilde yapan, dualarla sünneti tamamlayan bir doktor.Sünnet kliniği arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.