Ankara Fen Lisesi'nin ardından tıp eğitimimi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp hekimi unvanını aldım. Tıp eğitimim sürecinde İtalya (Universita degli Studi di Napoli Federico II), Portekiz (Universidade do Porto) ve Hollanda'da (Universiteit Utrecht) klinik stajlar ve eğitimler sonrası başladığım ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanlık eğitimimi İstanbul Vakıf Gureba Eğitim Araştırma Hastanesi (Bezmialem Vakıf Üniversitesi) bünyesinde tamamladım.
Devlet ve Özel hastanelerdeki 10 yıllık klinik tecrübelerimin ardından, mesleki çalışmalarıma Antalya'daki özel muayenehanemde ve akademik olarak Girne Üniversitesi bünyesinde devam etmekteyim.
Klinik pratiğimde danışanlarımı değerlendirirken sadece biyolojik tedavilerle sınırlı kalmayıp Varoluşçu-Dinamik Psikoterapi, EMDR ekollerini sürece dahil eden bütüncül bir yaklaşımla hareket ediyorum.
Ruh sağlığının zihin, beden ve yaşam tarzı ile bir bütün olduğuna inanarak kişiye özel gıda takviyeleri, yoga ve meditasyon yönlendirmeleri, fiziksel egzersiz ve sanatsal faaliyet önerilerini de tedavi protokollerimin tamamlayıcı birer parçası olarak sürece entegre ediyorum.
Şu anda Antalya Konyaaltı'ndaki muayenehanemde yüz yüze ve Online Psikiyatri görüşmeleriyle hasta kabul etmekteyim. Psikiyatrik süreci, hekim ile danışan arasında şeffaf, güvene dayalı ve kişiye özel planlanan bir işbirliği olarak değerlendiriyorum.
- Panik Bozukluğu
Online Hizmet
Ali Barlas Koçak Antalya Özel Muayenehane
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Altınkum Mahallesi, Atatürk Blv., No:130, Mehmet Özbek Plaza, Kat:5 Daire:7, Konyaaltı 07070
Görüşler
Ş
şe...n
İlgili alakalı tedavi sürecinde etkin ve diksiyonu mükemmel bir hoca onun sayesinde bütün sorunlarımdan kurtuldum
• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Psikotik Bozukluk Tedavileri •
Uzm. Dr. Ali Barlas Koçak
Nazik yorumunuz ve hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Barlas Bey'in önerileriyle ve tedavisiyle iyileştim. Profesyonelliği ve samimiyeti bir arada bulabileceğiniz bir doktor. Kaygı bozukluğu konusunda destek arayan herkes tereddüt etmeden kendisine başvurabilir.
• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Anksiyete Bozukluğu Tedavisi •
Uzm. Dr. Ali Barlas Koçak
Hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkür ederim. Sizin kararlılığınız ve işbirliğiniz, tedavi sürecinin en önemli parçasıydı. Sağlıklı günler dilerim.
Ali Barlas Koçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Barlas Koçak, Psikiyatri. Size Ali Barlas Koçak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Hizmet, Randevu.
Ali Barlas Koçak adresi nerede?Ali Barlas Koçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınkum Mahallesi, Atatürk Blv., No:130, Mehmet Özbek Plaza, Kat:5 Daire:7 Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Barlas Koçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ali Barlas Koçak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ali Barlas Koçak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Barlas Koçak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ali Barlas Koçak hangi dilleri konuşuyor?Ali Barlas Koçak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Barlas Koçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Barlas Koçak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Barlas Koçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Barlas Koçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.