0850 333 0344 Ücret öğren

Ankara Fen Lisesi'nin ardından tıp eğitimimi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp hekimi unvanını aldım. Tıp eğitimim sürecinde İtalya (Universita degli Studi di Napoli Federico II), Portekiz (Universidade do Porto) ve Hollanda'da (Universiteit Utrecht) klinik stajlar ve eğitimler sonrası başladığım ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanlık eğitimimi İstanbul Vakıf Gureba Eğitim Araştırma Hastanesi (Bezmialem Vakıf Üniversitesi) bünyesinde tamamladım.

Devlet ve Özel hastanelerdeki 10 yıllık klinik tecrübelerimin ardından, mesleki çalışmalarıma Antalya'daki özel muayenehanemde ve akademik olarak Girne Üniversitesi bünyesinde devam etmekteyim.

Klinik pratiğimde danışanlarımı değerlendirirken sadece biyolojik tedavilerle sınırlı kalmayıp Varoluşçu-Dinamik Psikoterapi, EMDR ekollerini sürece dahil eden bütüncül bir yaklaşımla hareket ediyorum.

Ruh sağlığının zihin, beden ve yaşam tarzı ile bir bütün olduğuna inanarak kişiye özel gıda takviyeleri, yoga ve meditasyon yönlendirmeleri, fiziksel egzersiz ve sanatsal faaliyet önerilerini de tedavi protokollerimin tamamlayıcı birer parçası olarak sürece entegre ediyorum.

Şu anda Antalya Konyaaltı'ndaki muayenehanemde yüz yüze ve Online Psikiyatri görüşmeleriyle hasta kabul etmekteyim. Psikiyatrik süreci, hekim ile danışan arasında şeffaf, güvene dayalı ve kişiye özel planlanan bir işbirliği olarak değerlendiriyorum.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Ali Barlas Koçak Antalya Özel Muayenehane

Ali Barlas Koçak

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi
Ali Barlas Koçak Antalya Özel Muayenehane

Altınkum Mahallesi, Atatürk Blv., No:130, Mehmet Özbek Plaza, Kat:5 Daire:7, Konyaaltı 07070

Görüşler

• Ş

şe...n

İlgili alakalı tedavi sürecinde etkin ve diksiyonu mükemmel bir hoca onun sayesinde bütün sorunlarımdan kurtuldum

• Çorlu Özel Vatan Hastanesi Psikotik Bozukluk Tedavileri  •

Uzm. Dr. Ali Barlas Koçak

Nazik yorumunuz ve hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Barlas Bey'in önerileriyle ve tedavisiyle iyileştim. Profesyonelliği ve samimiyeti bir arada bulabileceğiniz bir doktor. Kaygı bozukluğu konusunda destek arayan herkes tereddüt etmeden kendisine başvurabilir.

• Çorlu Özel Vatan Hastanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi  •

Uzm. Dr. Ali Barlas Koçak

Hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkür ederim. Sizin kararlılığınız ve işbirliğiniz, tedavi sürecinin en önemli parçasıydı. Sağlıklı günler dilerim.