Adakent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunuyum. Diş hekimliğinin farklı alanlarında kendimi geliştirmeye önem veriyorum ; restoratif diş hekimliği, endodonti, protez, pedodonti ve periodontoloji alanlarında çeşitli mesleki eğitim ve kurslara katıldım.
Farklı özel kliniklerde gerçekleştirdiğim çalışmalar ile çeşitli vaka ve klinik uygulamalar konusunda deneyim kazandım. Bunun yanı sıra botoks ve dolgu uygulamaları üzerine de mesleki eğitimler aldım.
Tedavilerimde doğal görünüm, estetik bir gülüş, fonksiyon, detaylara özen ve hasta memnuniyetini ön planda tutuyorum; her hastanın ihtiyacına özel, güvenli ve konforlu bir tedavi süreci sunmayı hedefliyorum.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Atakan Şenol Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Atakan Şenol Muayenehanesi
Kuruköprü Mahallesi Zİyapaşa Bulvarı No 93 Özaltın Apartmanı Kat 3 Daire 49 Adana, Seyhan, Seyhan 01060
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Atakan Şenol adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Atakan Şenol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atakan Şenol, Diş Hekimi. Size Atakan Şenol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, İmplant, Tam Ve Parsiyel Protezler, Köprü, Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Pembe Estetik, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları.
Atakan Şenol adresi nerede?Atakan Şenol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuruköprü Mahallesi Zİyapaşa Bulvarı No 93 Özaltın Apartmanı Kat 3 Daire 49 Adana, Seyhan Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atakan Şenol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atakan Şenol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atakan Şenol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atakan Şenol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Atakan Şenol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atakan Şenol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.