0850 333 0388 Ücret öğren

Adakent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunuyum. Diş hekimliğinin farklı alanlarında kendimi geliştirmeye önem veriyorum ; restoratif diş hekimliği, endodonti, protez, pedodonti ve periodontoloji alanlarında çeşitli mesleki eğitim ve kurslara katıldım.

Farklı özel kliniklerde gerçekleştirdiğim çalışmalar ile çeşitli vaka ve klinik uygulamalar konusunda deneyim kazandım. Bunun yanı sıra botoks ve dolgu uygulamaları üzerine de mesleki eğitimler aldım.

Tedavilerimde doğal görünüm, estetik bir gülüş, fonksiyon, detaylara özen ve hasta memnuniyetini ön planda tutuyorum; her hastanın ihtiyacına özel, güvenli ve konforlu bir tedavi süreci sunmayı hedefliyorum.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Atakan Şenol
Atakan Şenol Muayenehanesi

Kuruköprü Mahallesi Zİyapaşa Bulvarı No 93 Özaltın Apartmanı Kat 3 Daire 49 Adana, Seyhan, Seyhan 01060

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dt. Atakan Şenol adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle