0850 333 0388 Ücret öğren

2018 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. İstanbul Kartal İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde pratisyen hekimlik hizmetimden sonra 2023 yılında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasımı tamamladım. Van Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 2 yıla yakın süre görev yaparak mecburi hizmetimi tamamladım. Aktif olarak Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde görevimi sürdürmekteyim.

Yetişkin

• Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

ailece katıldığımız kontrol randevsnda yaşadğmz süreçle ilgili geri bildirimim Daha önceki şüphe nedeniyle çoğul gebelik ihtimali değerlendirlrken doktor, emin olmadan ikiz gebelik gördüğünü ifade etti ve mevcut bebeğin kalp atışını ikinci bir gebelikle ilişkilendirdi. Bu süreçte yoğun kaygı, ağlama krizi ve stres yaşadım.Rahatsız olduğum konu teşhisten çok, emin olunmayan bir durumun kesinlik içerir şekilde ifade edilmesi ve güven vermeyen iletişim tarzıdır. Beklentim, mevcut gebeliğin ölçümlerinin yapılıp çoğul gebelik açısından bir sonraki kontrolde tekrar değerlendirmeyi belirtilmesiydi.Gebeliğin erken döneminde bu şekilde stres ve korku yaşatılmasının anne adayının psikolojisi üzerindeki etkilerinin göz önünde bulundurulması gerektğni düşnyrm
    Sağlık hizmetinin yalnızca tıbbi bilgi ve teşhisten ibaret olmadığını, aynı zamanda doğru iletişim, empati ve güven duygusunu da kapsadığını hatırlatmak isterim.

• Acıbadem Altunizade Hastanesi Randevu  •