Prof. Dr.
Romatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Şehitkamil 1 adres
Gaziantep Üniversitesi ve özel hastanelerde görev yaptı. 2021'den itibaren SANKO Üniversitesi Romatoloji Bölümü'nde hasta kabul etmektedir.Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, ulusal ve uluslararası dergilerde makaleleri bulunan bir bilim insanıdır. Evli ve üç çocuk babasıdır.
- Behçet Hastalığı
- Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF)
- Vaskülit
- Sjögren Sendromu
- Romatoid Artrit
Romatoloji Randevusu
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru)
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Hilterapi
Ozon Tedavisi
PRP
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A, Şehitkamil 27090
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
hü...l
Kahramanmaraş Türkoğlu dan bünyamin bey için geliyorum 3 yıldır takipli hastasıyım geldiğimde çok kötüydüm şuan çok iyiyim romatoid artrit hastasıyım herkesin bünyamin hocayla tanışmasını yürekten tavsiye ederim tedavisi ve ilgisi çok iyi bir doktor
as...r
Sjögren teşhisim Bünyamin hocam sayesinde netleşti tedavisi çok iyi çok memnunum herkese tavsiye ederim
du...t
Birecikten bünyamin bey için geliyorum daha önce birçok doktora gittim bünyamin beyin tedavisinden çok memnun kaldım ağrılarım dindi iltihaplı romatizma hastasıyım tedavi ve ilgisinden çok memnunum hangi hastaneye gitse o hastaneye yıllardır geliyorum
be...
9 yıldır İltihaplı romatizma hastasıyım teşhisimi Bünyamin bey koymuştu tedavi sürecim çok iyi gidiyor düzenli kontrollerime geliyorum ilaçlarımı kullanıyorum çok memnunum herkesin Bünyamin beye gelmesini tavsiye ederim
gü...n
Romatizma hastasıyım Bünyamin hocama 1 yıl önce gelmiştim teşhis ve tedavisiyle o kadar iyi yol aldık ki çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
se...
İltihaplı romatizma hastasıyım tavsiye üzerine geldim cok memnun kaldım bende herkese tavsiye ederim
Z
zü...k
SL lupus hastasıyım hastalığımın iyi seyirde gitmesinde bünyamin beyin çok büyük katkısı var 8 yıldır hangi hastaneye gitse oraya gidiyorum çok memnunum
fu...
5 yıldır iltihapli romatizma hastasıyım iş dolayısıyla Antalya'da yaşasam da kontrollerim ve tedavim için sık sık bünyamin hocama geliyorum çok memnunum iyiki yollarımız kesismis herkese tavsiye ederim
ay...
10 yıldır bünyamin beyin hastasıyım şehir dışından Yozgat'tan doktor bey için Gaziantep e geliyorum iltihaplı romatizma hastasıyım doktorumun tedavisinden ve ilgisinden çok memnunum herkese tavsiye ederim
a....a
Bünyamin beyden Çok memnunuz iltihaplı romatizma hastalığım vardı hastalık hakkında her detayı biliyor ve iyi ilgileniyorlar
• SANKO Üniversitesi Hastanesi • Romatoloji Randevusu •
Bünyamin Kısacık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bünyamin Kısacık, Romatoloji. Size Bünyamin Kısacık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Romatoloji Randevusu, Normal Randevu, Ana(Antinükleer Antikor), Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), PRP, Tam Idrar Tahlili(Tit), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Ozon Tedavisi.
Bünyamin Kısacık adresi nerede?Bünyamin Kısacık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bünyamin Kısacık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bünyamin Kısacık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bünyamin Kısacık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bünyamin Kısacık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bünyamin Kısacık hangi dilleri konuşuyor?Bünyamin Kısacık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bünyamin Kısacık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bünyamin Kısacık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bünyamin Kısacık hakkında ne düşünüyor?Toplam 148 hasta / danışan, Bünyamin Kısacık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bünyamin Kısacık hangi sigortaları kabul ediyor?Bünyamin Kısacık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar
- Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Romatologlar