Prof. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Diyarbakır 1 adres
1978 yılında Ankara da doğdum. 2002 yılındaBursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Aynı yıl TUS sınavında Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde asistanlık sınavını kazanarak asistanlık eğitimime başladım. 2008 yılında uzmanlığımı tamamladım.
2009-2010 yılları arasında Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesinde mecburi hizmetimi yaptım. 2010 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalında Yardımcı Doçent Doktor olarak göreve başladım. 2014 yılında Doçentlik ünvanımı, 2020 yılında ise Profesörlük ünvanımı aldım.
- Deri Kanseri
Kanser Cerrahisi
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kesik İzi Tedavisi
Meme Protezi
Mikrocerrahi
Post-Bariatrik Cerrahi
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rekonstrüktif Mikrocerrahi
Saç Ekimi
Serbest Fleple Onarım
Tümör Ameliyatı
Yara İzi Tedavisi
5 Nisan Mah. Nükhet Coşkun Cad. Bağlar, Diyarbakır 21080
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Geçen yıl alnıma dikiş atılması gerekiyordu aciliyetimden dolayı 3 farklı hastane gitmeme rağmen estetik cerrahlar bu yükün altına giremedi ama Caferi Hoca durum değerlendirmesi yapıp bilmem gerekenleri süreci çok güzel yönetti Allah kendisinden razı olsun.
• Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi • Diğer •
s....k
Annemin göz kapağındaki kitleyi aldı doktorumuz, çok memnun kaldık ilgisinden ve ameliyat sonrası süreçten
• Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi • Göz Kapağı Estetiği •
ay...e
Bursa’dan GAP turuna geldiğim bayram tatilinde, düşmem nedenli, zigomatik kemikte çökme fraktürü oluştu. Bursa ya dönmeyi bekleyemeyecek kadar ağrım vardı ve erken müdahale edilmesi gerekiyordu. Kendim de bir dr olarak yakın çevremden, Diyarbakır’da Cafer Hocamın olduğunu öğrendim. Gerçekten işini yapan, reklam peşinde olmayan, hastasına güven veren, mütevazi, yapacağı işlem hakkında aydınlatıcı bir insan. Cafer hocam plastik cerrahinin hem estetik kısmında hem de medikal kısmında uzmanlaşmış, alanındaki nadir doktorlardan biri. Umarım kimse böyle tatsız olaylar yaşamaz. Lakin yaşarsa da umarım herkesin yolu hocamla kesişir.
• Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi • Maksillofasiyal Cerrahi •
O
o....g
15 kez doku nakli ameliyatı geçirdim. Bundan dolayı açık yaralar oluşuyor. Enfeksiyon riskine karşı sürekli kendisine gidiyorum. 4 yıldır birlikteyiz. Tedavi sürecimde hiç enfeksiyon kapmadım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her şeyi açıklayıp ve bilgi veriyor. Caferi Bey egosuz bir hoca. Üstten bakmıyor ve konuşmuyor. Hastasıyla sonuna kadar ilgileniyor. Benim gözümde nadir hocalardan birisi.
n....k
Caferi hocamda 1 yıl önce meme protez yaptırdım sıfır ağrı sıfır sıkıntı her şey o kadar mükemmel ilerledi ve iyileşim süreci oldu ki hocama çok teşekkür ederim kontrollerime düzenli gittim gayet iyiyim hiçbir sorun yok:) o her şeyin en iyisini bilir sadece ona bırakın ölçüyü ölçütü o bakıp ölçüp en iyisini yapıyor :)
• Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
Caferi Tayyar Selçuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caferi Tayyar Selçuk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Caferi Tayyar Selçuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dikiş, Lokal Anestezi, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Abdominoplasti, Blefaroplasti, Deri Grefti Uygulaması, Dermabrazyon, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Liposakşın.
Caferi Tayyar Selçuk adresi nerede?Caferi Tayyar Selçuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 5 Nisan Mah. Nükhet Coşkun Cad. Bağlar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caferi Tayyar Selçuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caferi Tayyar Selçuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Caferi Tayyar Selçuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Caferi Tayyar Selçuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Caferi Tayyar Selçuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caferi Tayyar Selçuk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Caferi Tayyar Selçuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Caferi Tayyar Selçuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Caferi Tayyar Selçuk hangi sigortaları kabul ediyor?Caferi Tayyar Selçuk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra