Yetişkin
Çocuk

Derya Muğlu
Online / yüzyüze

Avcılar sokak, Kocaeli 41650

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• F

fi....

Kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadan dinlendiğimi hissettiğim çok değerli bir terapist. Sadece anlattıklarımı dinlemekle kalmayıp, kendime farklı bir açıdan bakmamı sağlayan yaklaşımı benim için çok kıymetli oldu. Seanslardan sonra kendimde ve hayata bakışımda fark ettiğim değişimler, doğru bir terapistle çalışmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• T

t....

Derya Hanım işinde mükemmel, güler yüzlü, hoşgörülü ve çok anlayışlı… Hem çocuğunuzu hem de sizi çok iyi anlıyor ve yönlendiriyor… yaklaşık iki yıldır Derya hanıma 6 yaşındaki oğlum için gittik ve çok yol katettik … Oğlumun “Derya ablası”
    Bilgisi ve insanlığı muhteşem…
    İyiki varsınız

ay...m

Derya Hocam ile yollarımız bir arkadaşım aracılığı ile kesişti. Başlamaya karar vermem bir yılımı aldı ancak o kadar samimi, içten ve yargılanmadığımı hissettiğim bir terapist ki hafta bitsin ve tekrar görüşme yapalım diye ilk seanstan beri sabırsızlanıyorum. Bütün olumsuzluklarımı benden alıyor sanki ve yerine sakin huzurlu bir ben bırakıyor. Herkese gözüm kapalı tavsiye edebileceğim harika bir terapist

• M

Kızım için başladığım bu süreçte, kendisiyle tanışmış olmaktan gerçekten çok mutluyum.Bana yalnızca kızımla ilgili değil, ebeveyn olarak benim de nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda da çok şey kattı. Her görüşmeden yeni bir farkındalıkla ve daha doğru bir bakış açısıyla ayrıldım.

Kızımı yargılamadan, onu olduğu gibi kabul ederek anlamaya çalışması ve bana her konuda yol göstermesi benim için çok kıymetliydi. Süreç boyunca kızımdaki olumlu değişimleri görmek, doğru bir uzmandan destek almanın ne kadar önemli olduğunu bana bir kez daha gösterdi.

İlgisi, sabrı, anlayışı ve profesyonelliği için kendisine çok minnatarım.İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz, işini gerçekten severek yapan çok değerli bir psikolog.

ed...r

Derya hanımla yollarımız bir yakınım sayesinde kesişti. Sabrı, içtenliği be karşısındakine verdiği güven paha biçilemez. Daha önce de başka terapistlerle görüştüm fakat Derya hanım gibi birine rastlamadım. Terapi dışında bile sürekli danışanını takipte olması mükemmel bir şey. İyi ki varsınız Derya hanım.. iyi ki hayatıma dokundunuz

• G

gü...z

Derya hanım'a oglumuzun teknoloji bağımlılığı için geldik fakat onun sayesinde sorunun ondan ziyade aile bağları olduğunu anladıkŞu an herşey daha iyi sorunlarımızı çözerken daha az çatışma yaşıyoruz.Oğlum bile ''Psikologuma ne zaman gidecegiz?'' diye soruyor.İyi ki varsınız

• başka bir yer Diğer  •

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Donanımı, sıcak tavrı ve güçlü iletişim becerileriyle profesyonelliğini her seansta hissettiren bir uzman. Şema Terapi sürecimizde özellikle benim kişisel sınırlarımı ve zorlandığım noktaları çok iyi analiz ederek, beni yormadan ama farkındalığımı artırarak ilerliyor. Samimiyeti ve bilgisiyle kesinlikle güven veren bir isim.

• C

ce...n

7 senedir yaşadığım zorlukları bi türlü aşamıyordum.Defalarca da farklı farklı yerlere başvurdum.Ama olumlu bi sonuç almamıştım.Sonra umudumu kaybetmek üzereyken Derya hanımla karşılaştım.Artık hayatımda renkler vardı.Bana destek veren,beni anlayan,beni önemseyen biri vardı.Ben yaşadığım bütün zorlukları derya hanımla aştım.Bu süreçte benim istekli oluşum ve derya hanımın bilgileri tabiki tedavinin daha iyi sonuçlanmasında rol oynadı.O yüzden iyi ki derya hanımla tanışmışım.

• başka bir yer Diğer  •

e....g

Derya Abla çok zor zamanımda karşıma çıktı. Onunla tanıştığımda hayatımın dip dönemindeydim. yanlış ilişkiler yanlış adamlar takıntılar. Şuan olduğum hale gelmeme sağladığı katkı sundu. Her zaman her seansa güler yüzü ile başlar ve dakiktir.

• D

dy...t

Derya Hanım ile yaptığım terapi süreci benim için çok değerliydi. İlk seanstan itibaren kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Sorduğu sorular, yaptığı yönlendirmeler ve sağladığı farkındalıklarla kendimi daha iyi tanımama yardımcı oldu. Empatik, içten ama aynı zamanda profesyonel bir yaklaşımı var.