Danışanlarına Özel Adana Epc Hastanesinde Psikolog-Cinsel Terapist olarak hizmet vermektedir.
- Vajinismus
Özel Epc Hastanesi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Vajinismus Tedavisi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Terapisi
Boşanma Terapisi
Bütüncül Psikoterapi
Destekleyici Psikoterapi
Dil Terapisi
Dinamik Psikoterapiler
Doğum Terapisi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
a....a
Elif hocamm başardımm
2,5 senelik evliliğimde sürekli zihnimi kurcalayan güzel anlarımda bile aklıma gelip duraksadığım vajinismusu güzel yaklaşımınız güler yüzünüzle beni yeneceğime inandırdırdınız.
Tekrar aklıma gelip ağladığım zaman vajinismus ile ilgili araştırma yapınca hesabınız karşıma çıktı sizi görünce hiç düşünmeden direkt randevu aldım ve hayatımın benim için en stresli korkulu asla başaramayacağıma inandığım vajinismusu sayenizde 2 seansta çözdüm.
İyi’kiiii iyi kii yollarımız kesişmiş• Özel Epc Hastanesi • Vajinismus Tedavisi •
İmkansız gibi görünen bir şeyi, çok kısa sürede Elif Hanım sayesinde başardım. Gerçekten benim için imkansızdan da öteydi bu.Hep kusurlu olduğumu, bunu asla düzeltemeyeceğimi düşündüm. Evliliğimi bu yüzden bitirmek bile istedim. Eşime de çok büyük haksızlıklar ettim. Ama en büyük haksızlığı da kendime ediyormuşum. Bunu da yine Elif Hanım sayesinde net olarak anladım. Yıllardır yaşadığım korkuyu 1 haftada yenebileceğimi gördüm. Seanslarda Elif Hanım'ı zorladığım için de suçluluk hissettim, eninde sonunda "Maalesef seninle yapamayacağız" diye beni göndereceğini düşündüm. Ama kendisinden bana karşı hep olumlu ve şefkatli adımlar gördükçe şaşırdım. Seanslardaki yönlendirmeleri ve güleryüzü olmasa ben hâlâ her şeyden kaçıyor ve çözüm işini erteliyor olurdum. Eşimin sonsuz sabrı ve desteği sayesinde ilk adımı attım ve Elif Hanım'a geldim. İyi ki de gelmişim. Bu yorumu okuyan değerli kız kardeşlerime de daha fazla ertelemeden ilk adımı Elif Hanım'la beraber atmalarını tavsiye ediyorum.
Ş
ş.....
Canım Elif Hocam o seanslarda şahlanan kadın geldiii Hayatıma mucize gibi girdiniz desteğiniz ve emeğiniz olmasa çözemezdim bu Vajinismus illetini… 2.5 yıldır uykularımı kaçıran evliliğimi alt üst eden hatta belki evliliğimdeki çoğu problemin kaynağını çözmeme yardımcı oldunuz hem de 2 seansta mucize gibi bir şey Çok gece size gelen başarı mektuplarını okuyup ağlayarak göz yaşı döktüm bende bir gün çözer miyim diye Aslında gözümde büyütmüşüm cinsellik acı demek değilmiş bende bir duvar yokmuş sizin sayenizde öğrendim… Siz ve Özlem hanımcığım iyi ki varsınız hep var olun benim gibi kadınların hayatına dokunun… Taa Kıbrıs’tan kalkıp geldim ama başaracağıma beni siz inandırdınız hayatta bir kez kendin için bir şey yap ve gel dediniz iyi ki kurdunuz bana bu cümleyi Rabbim hayatınızı güzelleştirsin inşAllah
s....b
tedavi sürecinden sonraki yaşadığım bir takım sağlık problemlerinden sonra biliyorsunuz ki mektubumu yazamadım ama şimdi yazıyorumm ve başardıkk şaka gibiii iyiki ınstagramda vajinusmus yazınca ilk sırada siz çıkmışsınız ilginizle davranışlarınızla gerçekten çok samimiydiniz
• Özel Epc Hastanesi • Vajinismus Tedavisi •
5 yıldır mutsuzluğuma sebep olan vajinismus dan kurtuluşum siz oldunuz o karanlıktan beni 1 hafta önce aldınız keşke sizi ilk keşfettiğimde ertelemeseydim sizi ilk eşim buldu iyiki gelmişim. destekler aldım ama yeterli olmadı sizle 3 günde çözdük bu olayı , yaşamadım duyguları tatmak nasıl güzel bi şey çok geç kalınmış bi şeydi benim için ama hiç bi şey imkansız değil iyiki siz varsınız belki hiç bi şey imkansız değil sizi çok seviyorum
a....
8 aylık bir evlilikte bana aşılamaz bir sorunmuş gibi gelen vajinismus sonunda canım Elif hanımcım sizin sayenizde samimi rahatlatıcı yaklaşımlarınızla son buldu. Tarif edilemez duygular içerisindeyim iyi ki sizi bulmuş size gelmişim bu hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biri oldu. İyi ki sizi keşfedip hiç ertelemeden kapınızı çalmışım. Hakkınızı asla ödeyemem. Buradan kız arkadaşlarıma sesleniyorum nolur ertlemeyin hiç bir şeyden korkup utanıp içinize kapanmayın sorunlarınızın üstüne üstüne gidin biz güçlü kadınlar istediğimiz her şeyi ama her şeyi alırız.
Ö
ö....s
5 yıllık evlilikte her gün beni bitiren umutsuzluğa sürükleyen vajinismustan kurtulmam sizin sayenizde oldu. keşke sizi ilk keşfettiğimde ertelemeseydim sizi ilk eşim bulmuştu. hep söylediğiniz gibi gerçekten bu bir erteleme problemiymiş. Hakkınız ödenmez. Daha önce farklı destekler aldım ama yeterli olmadı ne yazsam az kalır iyi ki ellerimden siz tuttunuz. Beni bırakmadınız minnettarım.
R
ru...
Arkadaşlar vajinismus tedavisi için gönül rahatligi ile tercih edebilirsiniz Elif hanımi.sadece 2 seansta çozdüm ben .ilgisi anlayışı ve güler yüzü ile seanslarimiz çok güzel geçti. Tedavi düşünen herkeze tavsiye ederim .beklentilerimi fazlasiyla karşıladı
d....ö
Merhaba Elif hocam. Öncelikle Allah'ın c.c izniyle bende başardımm. Sadece iki günlük bir süreçte geçti Elhamdulillah.
Sizi tanımadan geçirdiğim 10 aylık evlilik sürecimde kendimi yıprattığım, içten içe kendi kendime yaptığım olumsuz yorumların hepsinin bu kısa sürede geçebileceğini hiç düşünmemiştim.
Benim sizi bulma hikayem biraz farklı aslında. Yine başarısız olduğum bir günün ardından "ChatGPT" uygulamasından Adana içinde vajinismus tedavisi yapan bir doktor var mı diye araştırdım ve karşıma ilk sırada siz çıktınız. Görünce instagramdan sayfanıza baktım ve baktığım anda içimde bir güven oluştu size karşı. Size yazılan mektupları görünce ümitlendim ve size gelmeye karar verdim. Ve şuan iyiki geldim diyorum.
Sizin güzel yaklaşımınız, tedavi yönteminiz aynı zamanda eşimin bu 10 aylık süreçte bana olan güveni ve desteğiyle Allah'a hamd olsun ki bu zorlu imtihanı başardığımıza inanıyorum.
Y
ya...z
Elif Hanım, 2 yıldır sırtımda yük olan bir şeyi bir seansta aldı, güler yüzü , sevecenliği ve profesyonelliği ile 1 saatten bile kısa sürede tek seansta hastalığımı yenmeme yardımcı oldu , iyi ki Elif Hanım ile tanışmışım ve daha fazla ertelememişim .
• Özel Epc Hastanesi • Vajinismus Tedavisi •
Elif Doğan Sungur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Doğan Sungur, Psikoloji. Size Elif Doğan Sungur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi.
Elif Doğan Sungur adresi nerede?Elif Doğan Sungur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 100. Yıl Mah. Carrefoursa Avm Yanı Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Doğan Sungur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Doğan Sungur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Doğan Sungur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Doğan Sungur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Doğan Sungur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Doğan Sungur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Doğan Sungur hakkında ne düşünüyor?Toplam 142 hasta / danışan, Elif Doğan Sungur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.