2024 yılında İzmir Bakırçay Üniversitesinden mezun oldum.
Eğitim hayatım boyunca İzmir, İstanbul ve Mardin’de birçok hastane, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi, klinik ve anaokulunda zorunlu ve gönüllü stajlarımı tamamladım.
Meslek hayatıma başladığımdan bu yana birçok danışanla farklı alanlarda çalışma fırsatım oldu.
Hem eğitim hem mesleki hayatım boyunca kendimi geliştirmek adına çeşitli kongre, seminer, sempozyum ve eğitimlere katıldım.
Şu anda Ankara’da kanıta dayalı uygulamalar ve etik ilkeler çerçevesinde seanslara başlamış bulunmaktayım.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
SGK Anlaşması Yoktur
Görüşler
Z
z....s
Esra hocam dil ve konuşma sürecinde bize hem profesyonelliği hem de yaklaşımıyla çok destek oldu. İlk görüşmeden itibaren çocuğumuzla çok güzel bir iletişim kurdu ve seanslara severek gitmesini sağladı. Süreci düzenli olarak bizimle paylaşması ve evde uygulayabileceğimiz öneriler sunması gelişimi açısından çok faydalı oldu. Güler yüzü, sabrı ve alanındaki uzmanlığı sayesinde kendimizi güvende hissettik.
Dkt. Esra Akkaya
Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Süreç boyunca kurduğumuz güvene dayalı iletişim ve iş birliği benim için de çok kıymetliydi. Çocuğunuzun gelişimine eşlik etmekten ve ilerlemelerini birlikte görmekten büyük mutluluk duydum. Güzel ailenize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum
ha...
Oğlum otizmli ve bu süreçte Esra hocayla yollarımızın kesişmesi bizim için gerçekten büyük bir şans oldu. Kendisiyle dil terapisi, beslenme terapisi ve floortime çalışıyoruz. Özellikle çiğneme konusunda ciddi zorluklarımız vardı; ancak uyguladığı beslenme terapisi sayesinde bu konuda çok güzel ilerlemeler kaydettik.
Esra hocanın en sevdiğim yönlerinden biri sadece çocukla değil, aileyle de yakından ilgilenmesi. Beni terapilere dahil ederek nasıl doğru destek olabileceğimi sabırla öğretiyor. Ayrıca süreç dışında da arayıp bilgilendirmesi, yönlendirmesi ve her zaman ulaşılabilir olması bize büyük güven veriyor.
Oğlumdaki gelişimi görmek hem umut verici hem de çok duygulandırıcı. İşini gerçekten sevgiyle, özveriyle yapan, kendini sürekli geliştiren çok kıymetli bir terapist. İyi ki tanımışız, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.• Dkt. Esra Akkaya, Yenimahalle • Randevu •
Dkt. Esra Akkaya
Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Süreç boyunca bana duyduğunuz güven, iş birliğiniz ve desteğiniz benim için de çok kıymetliydi. Çocuğunuzun gelişimine eşlik etmek, ilerlemelerini ve mutluluğunu görmek benim için büyük bir mutluluk. Güzel ailenize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
m...
Benim 5 yaşında bir kızım var ve yaşına göre konuşmuyor; ekleri kullanamıyordu. Örneğin, "Su içmeyeceğim" değil "su hayır" diyordu. Geçmiş zaman, şimdiki zaman ve gelecek zaman hiçbir ek kullanmıyordu. Sadece kelimenin kendisini biliyordu ama söyleyemiyordu. Esra öğretmenin bu süreçte kızımla olan ilgisi, her seansta hazırladığı konuşma hazırlıkları, oyunları, kızımla olan iletişimi, kızımıza olan ilgisi o kadar güzel ve iyiydi ki kızım öğretmenine çok çabuk alıştı, okulu sevdi ve kelimeleri artık tam söylemeye başladı. Olumsuzluk eklerini gelecek, geçmiş zaman, şimdiki zamanları kullanmaya başladı. Biz Esra Hanım'dan çok çok memnun kaldık; kızımıza olan ilgisi çok güzel ve çok kıymetliydi. Kızım şu an arkadaşlarıyla çok daha anlaşılabilir konuşabiliyor, bütün ekleri kullanabiliyor, okulda zorluk çekmiyor.
na...n
Esra hocamızla yolumuz kesiştiği için çok şanslıyız iyi bir dil ve konuşma terapistiyle ilerleminin önemini anladık kızım Nisa ya çok iyi geldi süreci sıkı takip etmesi öğrencisiyle ilişkisi güvenli bağı derslermize verimlilik kattı başka bir konuşma zorluğu çeken çocuk gördüğümde keşke Esra hocamızla tanışsa derim iyiki yolumuzda bize eşlik etti iyiki tanıştık
• başka bir yer • Diğer •
s...
Esra hocam ile yollarımız sosyal medya üzerinden kesişti. Kızım 5 yaşındaydı ve birkaç harfi söyleyemiyordu. Araştırma yaparken Esra hocamıza denk geldik; iyi ki de denk gelmişiz. Ön görüşme yaptıktan sonra randevumuz oluşturduk. O kadar çaresizdim ve üzgündüm ki, Esra hocamız hem bana hem kızıma o kadar iyi geldi ki. Bir dil terapisti olarak hiç görmedik; o kadar sıcak kanlı, o kadar ilgili; kızım ile çok güzel ilgilendi; o kadar güzel ilerleme gördük. Sadece seans olarak ilgilenmedi; gerek öğretmeniniz ile görüşmeler olsun, gerek okulda arkadaşlarıyla iletişimi olsun; her konuda yardımcı oldu bize. Mardin’de kızım gibi bir çocuk minik çocukların ışığı oldu. Kızımın konuşması düzeldikçe, arkadaşlarıyla iletişimi o kadar güzel olduğunu gördükçe, duydukça iyi ki Esra hocamız. İstiyorum ki benim kızım gibi olan çocuklarımızın ışığı olsun; Esra hocamız birkaç kopyası olsa da minik kalplere daha çok dokunabilse...
d...
Esra Hanım'a kekemelik için dil ve konuşma terapisine başvurdum. Senelerce hep erteledim eğitim almak için. Stresle başladım, ama o kadar rahatlattı ki seansları kaçırmıyorum; ayrıca ek seanslar yaptık, daha iyi pekiştirmek için. Kasım'dan bu yana başladık; keşke daha önce başlasaydım. Dil ve konuşma terapistim Esra Hanım olacak hep.
s...
Esra Hanım'a çalıştığı kurum aracılığıyla ulaştım. Konuşma bozukluğu sebebiyle başvurdum. Sürecimiz çok iyi ilerledi, çok memnun kaldım. Kesinlikle çevrendekilere tavsiye ettim.
d...
Oğlumun kekemelik sürecinde Esra Hanım'la tanıştık. Oğlunun kekemeliği bitme noktasına geldi ve oğluma çok iyi geldi; sadece dil terapistimiz değil, oğlunun her şeyini paylaştığı Esra öğretmenimiz oldu. Okulda bir sıkıntı yaşadığında hemen Esra öğretmenini arar, anlatırdı. Şimdiden Esra Hanım'la oğlumun konuşma akıcılığı için yol alacağız. Herkese gönül rahatlığıyla seve seve öneririm.
Dkt. Esra Akkaya
Yorumunuz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Süreç boyunca gösterdiğiniz güven ve iş birliği benim için değerliydi. Çocuğunuzun gelişimine eşlik etmek ve kendisini daha rahat ifade ettiğini gözlemlemek memnuniyet vericidir. Güzel ailenize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum
s...
Kızımın kekemelik sorunu için biraz endişeyle başvurmuştuk, ama daha ilk seanslardan itibaren doğru yerde olduğumuzu hissettik. Kızıma sevgiyle ve sabırla yaklaşması, onun kendini rahat hissetmesini sağladı. Süreç ilerledikçe konuşmasında güzel gelişmeler gördük ve özgüveni de arttı. Bizimle sürekli iletişimde olup nasıl destek olmamız gerektiğini anlatması da çok değerliydi. İyi ki yollarımız kesişmiş; gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
f...
Esra hocam ile Mardin Dilgem'den tanışıyoruz. Kızımda kekemelik başlangıcı vardı. Bu süreçte yer araştırıyorduk. Dilgem'de kurum olduğu için oraya gittik. Esra hocamız denk geldi, onunla bu süreci ilerlettik. Güzel de yol kat ettik. Kekemelikte Kızılboğayı uyguladı; bunun etkisini gördük. Esra hocamız her zaman takipteydi. Mardin'den ayrılmasaydık devam ederdim. Esra hocam ile çevreme de tavsiye ederim.
Esra Akkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Akkaya, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Esra Akkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Online Terapi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Ses Terapisi.
Esra Akkaya adresi nerede?Esra Akkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- fatih sultan mah, 2375 sk, No 13 Ankara
- Batıkent Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Akkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Esra Akkaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Esra Akkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Akkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Esra Akkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Akkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Akkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Esra Akkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Akkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Akkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), SGK Anlaşması Yoktur Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.