0850 333 0388 Ücret öğren

Dt. Fatih Günay Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Şuanda Fatih Günay Muayenehanesi'nde hizmet vermektedir.

Yetişkin

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • M

mu...y

İlk başta yalnızca kendi implantlarımı yaptırmak için yurtdışından gelmiştim Fatih Hocamla ilk görüşmemizde samimi yaklaşımı ve tedavinin bütün aşamalarını açık şekilde anlatması kendisine güvenmemi sağladı İmplantlarım yapıldıktan sonra iyileşme sürecini yurtdışında geçirmem ve yaklaşık üç ay sonra tekrar gelerek tedaviye devam etmem planlandı Benim tedavim için başlayan süreç zamanla aile boyu bir tedavi planına dönüştü Kızımın dişlerine bleaching sistemiyle beyazlatma yapıldı oğlumun ise monolitik zirkonyum tedavisi tamamlandı Her birimizin tedavisinin ayrı ayrı değerlendirilmesi ve yapılacak işlemlerin önceden anlatılması özellikle hoşuma gitti Şimdi tekrar yurtdışına döndüm yaklaşık üç ay sonra implantlarımın sonraki aşaması için yeniden geleceğim Sadece kendi implantlarım için geldiğim bir yerde ailecek tedavilerimizi yaptırmış olmak Fatih Hocaya duyduğumuz güveni benim için en güzel şekilde anlatıyor

• H

ha...n

İki çocuğumuzu da kontrol amacıyla Fatih Hocama götürdük Büyük kızım tedavi konusunda oldukça rahattı fakat küçük oğlum daha koltuğa oturmadan hiçbir şey yaptırmayacağını söylüyordu Önce ablasının tedavisi yapıldı ve kardeşi de bütün işlemi merak ederek izledi Ablasının koltuktan gayet rahat kalktığını görünce bu kez kendisi oturmayı kabul etti Fatih Hocam bunu fırsata çevirip hemen işleme başlamak yerine önce onunla konuştu ve kullanacağı şeyleri gösterdi Sonrasında gerekli tedavisini beklediğimizden çok daha rahat şekilde yaptırdı Açıkçası evden çıkarken küçük oğlumun o gün herhangi bir işlem yaptırabileceğini düşünmüyordum İki kardeşin karakteri tamamen farklı olmasına rağmen ikisine de ayrı şekilde yaklaşılması benim özellikle hoşuma gitti Çocuk hastada bazen tedaviden önce güven kazanmanın gerektiğini bu randevuda daha iyi anladım Fatih Hocamın sabırlı yaklaşımından oldukça memnun kaldık

• Fatih Günay Muayenehanesi Çocuk Diş Tedavisi  •

• Ş

şe...k

İmplant tedavisine başlarken benim düşüncem işlem yapıldıktan sonra birkaç ay bekleyip tekrar gelmekti fakat süreç içerisinde kontrollerin de en az işlem kadar önemli olduğunu gördüm Fatih Hocam implant uygulamasından sonra iyileşme döneminde nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı ve belirlenen zamanda tekrar kontrole çağırdı Kontrolde sadece nasıl hissettiğimi sormakla kalmayıp implant bölgesini ve iyileşme durumunu tekrar değerlendirdi Ben herhangi bir problem hissetmediğim için açıkçası kontrole gelmenin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyordum Üst yapı aşamasına geçmeden önce her şeyin kontrol edilerek ilerlenmesi bana ayrıca güven verdi Tedavi boyunca acele edilmemesi ve her aşamanın kendi zamanında yapılması benim en memnun kaldığım noktalardan biri oldu Fatih Hocamın işlem kadar sonrasındaki süreci de takip etmesi implant tedavisine bakışımı değiştirdi

em...k

İmplant tedavisi yaptırmadan önce kullanılan markayı özellikle araştıran biriydim Fatih Hocam muayene sırasında BREDENT implant hakkında bilgi verdi ve tedavinin aşamalarını anlaşılır şekilde anlattı İşlem sonrasında kullanılan implantın sticker ve bilgilerinin tarafıma verilmesi ayrıca güven verdi çünkü ileride ihtiyaç olduğunda ağzımda hangi implantın bulunduğunu bilmek benim için önemliydi İyileşme sürecinden sonra üst yapı aşamasına geçildiğinde klasik ölçü alınacağını düşünüyordum ancak AĞIZ İÇİ TARAYICI İLE DİJİTAL ÖLÇÜ alınması benim için oldukça rahat oldu kendi dişlerimi ekranda üç boyutlu görmek de güzel bir deneyimdi İmplantın markasından dijital ölçüsüne kadar ne yapıldığını bilerek ilerlemek beni rahatlattı Fatih Hocamın süreç boyunca sorularımı açık şekilde cevaplaması ve kullanılan ürün konusunda şeffaf davranması doğru bir tercih yaptığımı düşünmemi sağladı

• H

hü...t

Uzun süredir kullandığım köprünün olduğu bölgede yemek yerken sızlama ve zaman zaman kötü bir tat oluşması nedeniyle Fatih Hocama başvurdum. Muayene ve röntgen sonrasında köprünün altındaki dayanak dişlerden birinde problem olabileceği söylendi. Öncelikle eski köprüm söküldü ve altında kalan dişler kontrol edildi. Dayanak dişlerden birinde eski dolgunun altında çürük olduğu görüldüğü için çürük bölge temizlenerek diş yeniden tedavi edildi. Diğer dişlerin de kontrolleri yapıldıktan sonra yeni köprü için ölçü alındı. Yeni köprü hazırlanana kadar dişsiz kalmamak için geçici köprü kullanmam sağlandı. Son seansta yeni köprüm takıldı ve kapanış yüksekliği kontrol edilerek gerekli düzenlemeler yapıldı. Tedavi sonrasında yemek yerken yaşadığım sızlama ortadan kalktı. Köprünün yalnızca yenilenmesi yerine altında oluşan problemin bulunup önce o dişin tedavi edilerek sürecin devam etmesi benim için önemliydi.

• Fatih Günay Muayenehanesi Kron-köprü  •

• K

ke...m

Dişimin çekilmesi gerektiğini öğrendiğimde çekim sonrası implant tedavisinin nasıl ilerleyeceğini araştırmaya başladım Birkaç farklı görüş aldıktan sonra Fatih Hocama başvurdum Görüntülerimi değerlendirdikten sonra uygun vakalarda çekimle aynı seansta implant yapılabileceğini ancak bunun her hastada mümkün olmadığını anlattı Benim özellikle hoşuma giden “Kesin yapılır” denmemesi oldu Riskleri ve uygunluk şartları açıkça konuşuldu Gerekli değerlendirmeler sonucunda benim için uygun görülen tedavi planıyla ilerledik Sürecin mümkün olduğunca kısa olmasını istiyordum fakat doğru şartların oluşmasının daha önemli olduğunu burada öğrendim Klinikte MESCİDİN bulunması da benim için güzel düşünülmüş bir ayrıntıydı Tek eleştirebileceğim konu merkezi bir konumda olmasına rağmen kliniğin otoparkının bulunmaması Fatih Hocamın seçenekleri artısıyla eksisiyle anlatması ve süreç boyunca bilgilendirmesi karar vermemi oldukça kolaylaştırdı

• F

fa...n

Yıllardır Hollanda’da yaşıyorum ve implant yaptırmadan önce oldukça fazla araştırma yaptım. Benim için yalnızca fiyat önemli değildi; kullanılan implantın markasını, ileride parça konusunda sorun yaşayıp yaşamayacağımı ve tedaviden sonra elimde hangi belgelerin bulunacağını özellikle öğrenmek istedim. Fatih Hocam ilk görüşmede seçenekleri ve tedavi aşamalarını anlayabileceğim şekilde anlattı. En hoşuma giden taraflardan biri kullanılan implantların bilgilerinin saklanmaması ve işlem sonrasında stickerlarının bana verilmesi oldu. Yurtdışında yaşayan biri için bunlar küçük ayrıntılar değil çünkü yıllar sonra farklı bir hekime gitmeniz gerekebilir. Tedavi boyunca sorularıma açık cevap almam ve ne yapıldığını bilerek ilerlemek beni rahatlattı. Türkiye’de implant yaptırma konusunda başlangıçta çekincelerim vardı ancak süreç sonunda kararımın doğru olduğunu düşünüyorum.

el...n

Daha önce farklı bir klinikte ortodonti tedavisi görmüştüm ancak tedavi sonrasında özellikle üst dişlerimde yeniden ayrıklıklar oluştuğu için yaklaşık 1,5 yıl önce Fatih Hocaya başvurdum ilk görüşmede kaplama seçeneğini sormama rağmen yaşım genç olduğu için sağlıklı dişleri kesmenin doğru olmayacağını anlatarak ortodontik tedaviyi önerdi yaklaşık 1,5 yıl boyunca kontrollerim düzenli yapıldı ve tedavinin her aşaması yakından takip edildi bugün tellerim çıkarıldı ve özellikle üst ön dişlerimdeki ayrıklıkların tamamen kapanması benim için sürecin en güzel sonucu oldu randevu konusunda asistanların kontrollerimi aksatmadan yardımcı olması da tedavi sürecini oldukça kolaylaştırdı

• Fatih Günay Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

• G

gü...u

Kocaeliden tatile geldim fakultenın cekemedıgı dısı sag olaun fatıh hocam profesyonel sekilde aldı eli cok hafif bir sonraki gelmemde implant yaptırmayı düşünüyorum herkese tavsiye ederim

• Fatih Günay Muayenehanesi Diş Çekimi  •

• B

ba...n

Elime implant yaptırdım cok memnun kaldım asistan Burak bey bize cok yardımcı oldu