Ankara

Ofis

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• C

c.....

Kendim internetten araştırarak gittim. Çocuklar ile olan iletişimi oldukça güzel. Çalışma saatleri esnek o konuda sıkıntı yaşamadık. Olumlu gelişmeler oldu çocuğumda. Biz çok memnun kaldık. Yakınlarıma tavsiye ederim.

•  •

İnternetten bulduk. Kızımla kendisi çok ilgilendi. Biz çok memnun kaldık.

• he...i

3 yaşındaki oğlum tam konuşamıyordu,ve gecikmiş konuşma tanısı almıştı.Bu tanıyı aldıktan sonra alanında uzman oğlumu ve beni üzmeyecek aynı zamanda faydalı bir uzman arayışına girdik.Aynı tanıyı alan başka bir arkadaşımızın tavsiyesi ile Gizem Hanıma ulaştık.Oğlum ve benim için başlayan bu stresli süreci keyifli hale getirdi ve ilk gördüğümüzde evet doğru yerdeyiz dememizi sağladı. Tedaviye başlayalı 3 ay gibi kısa bir süre oldu ama oğlumda ki değişimi anlatamam. Hem beni hem de oğlumu eğiterek bu sorunu kısa sürede aşmamızı sağladı.Kendisine birde burdan defalarca teşekkür ederim.Çocuk iletişimi inanılmaz iyi kesinlikle tavsiye ederim.

• Ofis çocuğumun geç kanuşması  •

• M

mr...u

Gizem Hoca'ya bir tanıdık sayesinde ulaşmıştım. 15 yıldır kekeme olan birisi olarak bundan önce de 4-5 kez terapiye gitmiştim. Zaten hepsi aşağı yukarı aynı şeyi yapıyordu gizem Hoca da aynı yolu izledi. Ama benim için farklı olan yönü diğer terapistlerim sorunumu yenmeye odaklanırken Gizem Hoca'nın bunu kontrol etmeye odaklanmasıydı. Bu da kısa vadede ulaşılabilir hedef koymak anlamına geliyor ki bu da çok büyük bi motivasyon sağlıyor. Ben oraya giderken aslında umudum yoktu ama özelikle önerdiği kitaplar motivasyonumda önemli rol oynadı. Ayrıca Gizem Hoca'yı benim için diğer terapistlerimden farklı kılan yönü yaptığı benzetmelerdi. Yapacağım yavaş konuşma ya da diğer yöntemleri anlatmak için söylediği benzetmeler devamlı aklımda kaldı. Yani kısaca gizem hoca sadece bir hafta gitmeme rağmen benim kekemeliğimi yenmesem de kontrol ederek daha iyi olacağıma beni inandırdı ve umutlandırdı diyebilirim.

• H

h....b

Gizem Hanım'a internet üzerinden ulaştım. İlgisinden alakasından çok memnun kaldık. Oğlumda çok mutlu gidiyordu yanına Gizem Hanım'ın yaklaşımı sayesinde oğlumda çok büyük değişimler oldu. Oğlumun yanı sıra bana da çok destek oldu Gizem Hanım. Herkese tavsiye ederim.

s....ç

Gizem Hanım'ı çok başarılı buluyorum ve mucize yarattığını düşünüyorum. Daha ilk seansta oğlumun konuşmasını düzeltti. Herkese tavsiye ederim.

• Y

y....k

Çok memnunuz Gizem Hanım'dan. Çocuklarla olan iletişimi, yaklaşımı, özverili tam anlamı ile işinin ehli bir insan. Herkese tavsiye ederim kesinlikle.