Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kocasinan 1 adres
Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan 38010
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Bugün muayene oldum ve gerçekten çok memnun kaldım. Kendisi o kadar tatlı, sempatik ve güler yüzlü ki muayene sırasında hiç gerilmedim, aksine çok rahat hissettim. Her şeyi çok güzel açıklıyor, sorularımı sabırla dinleyip tek tek cevapladı. Genç, enerjisi çok güzel ve hastasına karşı gerçekten ilgili bir doktor. İyi ki karşıma çıkmış, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Z
ze...
Kayseri de bı çok kadın doğum doktoruna gittim ama bu kadar ilgili bilgili bı Dr rastlamadım riskli gebeyim kendisi süreci çok güzel yönetiyor aynı zamanda benim içimi de rahatlatıyor detaylı bir muayene yapıyor ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor çok naif güler yüzlü alanında çok başarılı herkese tavsiye ediyorum kendisini çok sevdik
• Özel Dünyam Hastanesi • Diğer •
İnanılmaz ilgili, kibar ve işinin ehli olduğunu düşünüyorum… Yaşına rağmen oldukça bilgili ve mesleğe hakim bir doktor… Ayrıca “menopoz “ süreci için gözü kapalı gelin derim
K
kü...r
Kayseri’nin en kibar en güler yüzlü doktoru olduğunu belirterek başlıyorum Hayatımda tanıdığım en ilgili, en güler yüzlü doktorlardan biri. Daha ilk dakikadan itibaren yaklaşımıyla insanın içini rahatlatıyor. Her sorumu sabırla dinledi, tek tek açıklayarak cevapladı. Diksiyonu ve konuşma üslubu o kadar güzel ki anlattığı her şeyi rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. Hastasına verdiği değer, ilgisi ve samimiyeti gerçekten çok özel hissettiriyor. Mesleğini büyük bir sevgiyle yaptığı her halinden belli. Böyle değerli hekimlerin varlığı büyük bir şans. Harun hazar mesleğinde başarılar kucak dolusu sevgiler
mü...r
Muayene sürecinde oldukça ilgili ve profesyoneldi. Her aşamayı anlaşılır şekilde anlattığı için içim çok rahattı. Hastasına değer veren, güven veren ve işini özenle yapan bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.
L
la...e
Kaliteli bir insan iletişimi çok iyi detaylı bilgilendirme sayesinde kafanızda takılan soru işaretlerine açıklık getiriyor daha önceki gittiğim jinekologların vermediği bilgileri vererek beni aydınlattı iyiki var
ba...r
Çok memnun kaldım kesinlikle gönül rahatlıyla gidin
bü...ı
Harun hocamın odasına girdiğiniz an sizi gerek ses tonuyla gerek ilgisiyle sizi rahatlatıyor ve hocanın yanında unuttuğumuz şikayetler olur ya hocam unutmaya yer vermiyor.tedavisinden ve hocamın ilgisinden çok memnun kaldım
• Özel Dünyam Hastanesi • Diğer •
Harun Hazar Bahran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Hazar Bahran, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Harun Hazar Bahran adresi nerede?Harun Hazar Bahran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Hazar Bahran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Hazar Bahran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Harun Hazar Bahran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Hazar Bahran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Hazar Bahran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Hazar Bahran hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Harun Hazar Bahran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları