Op. Dr.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 3 adres
İHTİSAS : 2007 ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ KL.
2007-2009 : ANKARA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANI
- Kredi kartı
Ortanca Sok. Doğu Mah. No:66/3 Orta, Pendik, İstanbul 34000
Ödeme yöntemleri
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
C
c....d
Cok kiymetli bir insan serdar bey; guleryuzlulugu yakinligi candan samimiligi ile harika bir insan ve harika bir cerrah 76 yasindaki annemin omurilik kanal darligi ameliyatini gerceklestirdi ve annemin hayatina o degerli elleriyle agrisiz bir yasam dokunusu sagladi. Hocam dediginiz gibi bende 500 mt yuruyemezsem hemen yaninizdayim:)).
s....e
Serdar Hocam, sürecin başından sonuna kadar gerekli açıklamaları yaparak, çok güler yüzlü ve sıcak davrandı. Yaklaşık 4-5 yıldır omurilik kaynaklı bacak, kalça ve ayak tabanlı sıkışmalar kasılmalar ve son yıllarda yürümekte zorlanan hastamız için Serdar hocamızla iletişime geçtik.Yapılan tetkikler sonucunda 1 hafta içerinde mikro cerrahi işlemi ile tedaviye karar verildi. Ameliyatımız hocamız sayesinde çok başarılı geçti. Ameliyatımızın üzerinden henüz 24 saat geçti. 50 m yürümekte zorlanan hastamız, ayak ve bacaklarındaki ağrılardan kurtularak konforlu bir şekilde 10 dk lık yürüyüşler yapabilmeyi başardı. Umuyoruz gün geçtikçe olumlu gelişmelerle hastamız daha konforlu bir şekilde hayatına devam edecek. Serdar Hocamıza minnettarız… Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz…
ay...
Bizzat kendisi arayarak, hastalarımın sonuçlarına bakıp değerlendirerek bilgi verdi
se...k
Bel fıtığı nedeniyle doktor Mehmet Serdar bey'e müracaat ettim ameliyatımı yaptı kendisine ve ekip arkadaşlarla sonsuz minnettarlığımı sunarım bel fıtığınız varsa doğru adres
I
i.....
Sayın Mehmet Serdar Bey 14 Mayıs 2026 tarihinde annemin ameliyatını başarıyla yaptı,üstelik annem felçli,bir çok dr.ameliyat olamaz dedi,ama Serdar Bey annemi ameliyat ederek ağrılarından kurtardı,ilgisi,bilgisi,alakası mükemmel,herkese tavsiye ederim,kimse korkup ağrı çekmesin,Serdar beye ulaşın lütfen,Allah Serdar beyden razı olsun.
f.....
Annem 76 kemikleri çok zayıf ameliyat olamaz dediler. İnstagramda Serdar hocayı gördüm. Kendisiyle iletişime geçtim filmlerimi değerlendirdikten sonra çok güzel bir şekilde rahatlıkla ameliyat olabileceğini en fazla iki gün içinde taburcu olacağını söyledi annem inanmak istemedi kendisiyle görüntülü görüşme yaptıktan sonra ben bu doktora ameliyat olacağım diyerek Rize İstanbul’a geldik ameliyatımız çok güzel geçti hastane ve çalışanları çok ilgiliydi Serdar bey sürekli ziyaretimize gelerek ameliyat sonrası bizi motive etti annemin agrilari tamamen kayboldu dediği gibi iki gün içinde tekrar memleketimize döndük kesinlikle tavsiye ediyorum varolun sayın hocam.
• ÖZEL TUSA HASTANESİ • Diğer •
n....a
71 yaşındaki annem bel ağrısı olduğundan yürümekte çok zorlanıyordu .
gittiğimiz doktorların genel görüşü kanal darlığı ve belde 1. derece kayma olduğundan dolayı platinli yöntem ameliyat olarak söylenmişti. Dr. Mehmet Serdar hocamıza muayene için gittiğimzde , samimi ve içten yaklaşımı ve değerlendirmesi ile mikrocerrahi yöntemi amliyatta kara kıldık. Annemin kanal daralması amliyatını mikrocerrahi ufak bir kesi yaparak ameliyatı gerçekleştirdi. Hocam bizi o zor süreçten kurtararak platinsiz vidasız bir operasyon ile annemi ağrılarından kurtardı. Yaklaşık 1 ay doldu ve ameliyat öncesine nazaran annemim sağlık durumu gayet iyi durumda , hocamıza şükranlarımızı sunarız. Elleri dert görmesin , ameliyat düşünen hastalara Serdar hocamada görünmesini tavsiye ederim.• ÖZEL TUSA HASTANESİ • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
m....g
Mehmet Serdar Dike hocam bel fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi ameliyat öncesi ilgisi alakası ve ameliyat sonrası süreç olarak çok memnun kaldım ameliyatımın 14. Günündeyim çok iyi hissediyorum bu süreçte beni yalnız bırakmayan hocamızı ve ekibini gönülden tavsiye ediyorum gözünüz kapalı hocamıza kendinizi emanet edebilirsiniz
• ÖZEL TUSA HASTANESİ • Diğer •
em...z
78 yaşındaki annem hiç yürüyemiyor geceleri ağrıdan uyuyamıyor durumdayken Doktor Mehmet Serdar Hocam sayesinde resmen bir mucize gerçekleşti. Annemi kanal daralmasından tam kapalı ameliyat etti hocam çok konforlu bir ameliyat oldu. Tam çaresiz kaldık derken hocamı bulmak bir şans oldu. Daha önce gittiğimiz doktorlar pilatin demişlerdi. Hocam bizi o zor süreçten kurtararak pilatinsiz vidasız bir operasyon ile annemi ağrılarından kurtardı. Birinci ayı doldu annemim şu anda çok iyi Elleri dert görmesin hocamın
• Onsekiz dijital ofis Dragos premium plaza • Bel Kanal Darlığı Ameliyatı •
Op. Dr. Mehmet Serdar Dike
Çok geçmiş olsun sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle
ha...r
Serdar hocayla annemin aşırı bel ve kalça ağrıları sonrasinda yollarımız kesişti işini hakkıyla yapan hastalarına ailesiymis gibi davranan çok güler yüzlü müthiş bir beyin cerrahisi annem yatıp kalkamaz hale gelmişti ağrıdan yemek bile yiyemiyordu iki yıl biz bu kadına bu ağrıları boşa cektirtmisiz iyi ki tanıdım Allah razı olsun hocamızdan bu ağrıları çeken herkese tavsiye ediyorum
L• Onsekiz dijital ofis Dragos premium plaza • Bel Kanal Darlığı Ameliyatı •
Op. Dr. Mehmet Serdar Dike
Çok geçmiş olsun Hastamıza selamlar
Mehmet Serdar Dike isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Serdar Dike, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mehmet Serdar Dike tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Randevu.
Mehmet Serdar Dike adresi nerede?Mehmet Serdar Dike şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortanca Sok. Doğu Mah. No:66/3 Orta İstanbul
- 2424. Sokak Kocaeli
- Güzin Sokağı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Serdar Dike isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Serdar Dike online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Serdar Dike isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Serdar Dike, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Mehmet Serdar Dike hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Serdar Dike ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Serdar Dike isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Serdar Dike tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Serdar Dike hakkında ne düşünüyor?Toplam 212 hasta / danışan, Mehmet Serdar Dike hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları