Dt. Nezihi Atalay, Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Pendik Şubesi’nde Protetik Diş Tedavisi alanında görev yapmaktadır. Mesleki çalışmalarında protetik diş hekimliği kapsamında hastaların ağız ve diş sağlığının değerlendirilmesi ile fonksiyon ve estetik ihtiyaçlarına yönelik uygulamaları sürdürmektedir.
Yüz yüze
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Nezihi Atalay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nezihi Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezihi Atalay, Diş Hekimi. Size Nezihi Atalay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nezihi Atalay adresi nerede?Nezihi Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi Abdülhalik Renda Caddesi No:28 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezihi Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nezihi Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nezihi Atalay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nezihi Atalay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nezihi Atalay hangi dilleri konuşuyor?Nezihi Atalay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nezihi Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezihi Atalay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Pendik civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar