Uzm. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Şehitkamil 1 adres
Meram Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimimi tamamladım.
Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini en sağlıklı şekilde tamamlamaları için ailelerimizle omuz omuza çalışmayı ilke edindim. Minik hastalarımın sağlığını korumak, hastalık süreçlerini güncel tıbbi yaklaşımlarla, şefkatli ve güvenli bir ortamda yönetmek en büyük önceliğimdir.
Uzmanlık ve İlgi Alanlarım Şunlardır:
Döküntülü ve Bulaşıcı Hastalıklar: Özellikle suçiçeği ve kızamık gibi çocukluk çağı döküntülü hastalıklarının tanı, tedavi ve yakın takibi.
Yenidoğan ve Sağlam Çocuk Takibi: Yenidoğan bebeklerin ilk muayeneleri ve genel sağlık takipleri, rutin aşı uygulamaları, büyüme ve gelişim (boy, kilo, baş çevresi) takibi ile beslenme ve uyku düzeni danışmanlığı.
Enfeksiyon Hastalıkları: Üst ve alt solunum yolu enfeksiyonları (bronşit, grip vb.), idrar yolu enfeksiyonları, kulak/boğaz enfeksiyonları ve yüksek ateş yönetimi.
Sık Görülen Çocukluk Çağı Problemleri: Alerjik reaksiyonlar, pişik, sindirim sistemi sorunları, vitamin/mineral eksiklikleri (D vitamini, demir vb.) ve çocukluk çağı hastalıklarından korunma yöntemleri.
Halen Gaziantep Medical Point Hastanesi ailesinin bir parçası olarak minik hastalarımla buluşmaktayım. Çocuklarımızın güvende hissedeceği, ailelerimizin ise her sorusuna şeffaflıkla yanıt bulabileceği bir muayene ortamında; yavrularımızın sağlıklı büyüme hikayelerine eşlik etmekten onur duyuyorum.
- Tüm Çocuk Hastalıkları
Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2, Şehitkamil
Medical Point Gaziantep Hastanesi
Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2, Şehitkamil 27584
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
Kabul edilen sigortalar
Allianz Sigorta
Görüşler
fi...z
Oğlum da ishal halsizlik ve kusma şikayetiyle Öznur Kademli hocama gittik gece nöbetteydi tesadüfi şekilde tanışmış olduk. Ama ıyiki tanımışız onu ıyiki allah karşımıza çıkardı bu güzel insanı. İşini gerçekten güzel yapan her ayrıntısına kadar bilgi veren bir doktor. Normalde biz sonuçlar için doktorların peşinden koşardık Öznur hocam bizi arayıp sonuçlar çıkmış diyip bilgi verince eşimle şok geçirdik. Yani şöyle söyleyeyim instagramda kendini reklam yapan doktorlardan değil işinin hakkını vererek yapan bir doktor ayrıca da çok tatlı çok merhametli çok sabırlı ilk defa oğlumun saçını şevkatle okşayan karnı ağrıyor diye karnını ovalayan bir doktor gördüm. İyiki varsınız Öznur hocam ıyiki tanıdık sizi.
• Medical Point Gaziantep Hastanesi • Diğer •
Öznur Kademli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öznur Kademli, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Öznur Kademli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Öznur Kademli adresi nerede?Öznur Kademli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öznur Kademli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öznur Kademli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Öznur Kademli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öznur Kademli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Öznur Kademli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Öznur Kademli hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Öznur Kademli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Öznur Kademli hangi sigortaları kabul ediyor?Öznur Kademli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla