Merhaba ,

Bildiği Yabancı Diller;
Rusça, İngilizce

Hobileri ;
resim çizmek, kayak yapmak
Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında hizmet vermekteyim.

Yaptığım çalışmalar:
Mayıs 2016, Conference: XI. Turkish German Gynecology Congress- Clinical analysis of the patients with unexplained infertility in a tertiary hospital
Ocak 2017 Journal of Pregnancy and Child Health -Hyperemesis Gravidarum: Current Approaches for the Diagnosis and Treatment
Ocak 2019 Çukurova Medical Journal- Vulvar geniş fibroepitelyal polip

Suda Doğum

Rafiga Gasimova

Çavuşoğlu, No:1, 34873, Sanayi Cd., Kartal, İstanbul

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

• Ö

öz...ç

Hamileliğimin en başından doğumuma kadar geçen tüm süreçte Refika Hocam desteğini hiç esirgemedi hep cesaretlendirdi. Doğumum düşündüğüm kadar kolay olmadı, oldukça zorlu anlar yaşadım. Ancak Refika Hocamın ve harika doğum ekibinin yönlendirmeleri, sakinliği ve cesaret veren yaklaşımı sayesinde bu süreci yönetebildim. Sonunda da sağlıkla bebeğime kavuştuğum unutulmaz bir doğum deneyimi yaşadım.Doğum boyunca kendimi hiçbir an yalnız hissetmedim. Her sancıda ne yapmam gerektiğini bana sabırla anlattılar, gücümün tükendiğini düşündüğüm anlarda bana yeniden güç oldular. Bana inandılar ve ben de onların sayesinde kendime inanmayı başardım. Hayalini kurduğum suya doğumu güvenle gerçekleştirebildim.
    Bugün oğlumu sağlıkla kucağıma alırken yaşadığım o tarifsiz mutluluğun içinde Refika Hocamın ve doğum ekibinin emeği, bilgisi ve sevgisi var. Hayatım boyunca unutmayacağım, en özel anımın böylesine güzel anılarla dolu olmasını sağladıkları için kendilerine minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• B

Gebelik takibi ve doğum için tanıdığımız vesilesiyle Doktorumuz Rafiga Gasımova ile tanıştık. Bebeğimizin ilk kalp atışını duymamızdan kucağımıza aldığımız ana kadar tüm süreçte yanımızdaydı. Kendisine müthiş enerjisi, güler yüzlülüğü, doğum öncesi ve sırasında tüm süreci detaylıca açıklaması, sakinliği ve verdiği güven için minnettarız. Aklımıza takılan her soruyu sabırla cevapladı ve kendisine istediğimiz an ulaşabildik. Her gebenin kendisine özgü doğum ve gebelik süreci vardır kendisi planlanladığım doğum şeklim değiştiğinde bile kaygılarımda yanımda oldu ve günün sonunda hep iyi ki dedim. Ekibi ve kendisi sayesinde güven içerisinde ve keyifle bebeğimizi kucağımıza aldık.

• Ü

üm...p

Gebeliğim benim için oldukça zorlu geçti. Bunun yanında doğumla ilgili çok fazla kaygım ve korkum vardı. Refiga Hocam, daha ilk görüşmeden itibaren bana güven verdi. Her kontrolde aklımdaki tüm soruları sabırla dinledi ve anlaşılır şekilde cevapladı. Süreç boyunca kendisine ihtiyaç duyduğumda ulaşabilmem ve kısa sürede geri dönüş alabilmem benim için çok önemliydi. Bu sayede kendimi hiçbir zaman yalnız hissetmedim. Doğumu da büyük bir sakinlik ve profesyonellikle yönetti. Mesleğini gerçekten özenle yapan, hastasını dinleyen ve her ayrıntıyla ilgilenen bir hekim olduğunu düşünüyorum. Bu süreci onun takibiyle geçirmek bana kendimi daha güvende hissettirdi. Kadın hastalıkları ve doğum alanında hekim arayanlar için kendi deneyimime dayanarak olumlu bir tecrübe yaşadığımı söyleyebilirim.

• Acıbadem Kartal Hastanesi Doğal Doğum  •

be...e

Refika Hocam’la hamileliğimin beşinci ayında tanıştık ve iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. İlk andan itibaren bana güven verdi. Aklıma takılan her şeyi rahatlıkla sorabildim, her mesajıma dönüş yaptı. Güler yüzü, samimiyeti ve ilgisi sayesinde gebeliğim boyunca kendimi gerçekten emin ellerde hissettim.

Ben bu sürece suda doğum hayaliyle başlamıştım ancak gelişen bir durum nedeniyle acil sezaryen olmak zorunda kaldım. Sezaryenden çok korkuyordum. Ameliyathanede paniğimi fark edip elimi tutması, her adımı tek tek anlatması ve sürekli yanımda olduğunu hissettirmesi sayesinde korkum yerini güvene bıraktı. Refika Hocam’ın hızlı ve doğru müdahalesiyle yaklaşık 15-20 dakika içinde bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim de beklediğimden çok daha rahat geçti. Bana hissettirdiği güven, ilgisi ve emeği için kendisine minnettarım. Kesinlikle tecrübesine güvenebilirsiniz emin ellerde olacaksınız gözüm kapalı tavsiye ederim

bu...i

Hamilelik sürecimin en başından doğumuma kadar her anımda yanımda olan sevgili Rafiga Hocamİlk muayeneden itibaren her zaman güler yüzlü, ilgili ve sabırla tüm sorularımı cevaplayan, bana güven veren bir doktor oldu. Sayesinde hamileliğimi çok huzurlu ve güven içinde geçirdim.Sezaryen doğumum da düşündüğümden çok daha rahat geçti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her detayı özenle takip etti, kendimi emin ellerde hissettim. Hem benim hem de bebeğimin sağlığı için gösterdiği ilgi ve titizlik gerçekten çok kıymetliydi.Mesleğini büyük bir sevgiyle yapan, hastasına değer veren, güvenilir ve çok başarılı bir kadın doğum uzmanı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla tüm anne adaylarına tavsiye ediyorum. Her şey için iyi ki siz hocam.

• Acıbadem Kartal Hastanesi Sezeryan Doğum  •

me...y

Doğuma çok kısa bir süre kala doktor değişikliği yaparak Rafiga Hanım ile tanıştık ve iyi ki de tanışmışız, keşke kendisini çok daha önce tanısaydık. Sürecin her aşamasını sabırla ve detaylı bir şekilde anlatmasıyla, bütün yoğunluğunun içinde bizimle yakından ilgilenmesiyle bize çok kısa bir sürede samimiyetini ve güvenini hissettirdi. İlgisi, güler yüzü ve içten yaklaşımı sayesinde doğum sürecimizi büyük bir huzurla geçirdik. İkinci çocuğumuz olsa hiç düşünmeden yine Rafiga Hocamızı tercih ederiz.

• D

da...p

Hamileliğimin ilk gününden kızımı kucağıma aldığım ana kadar her adımda yanımda olan, bana güven veren ve her zaman sabırla yaklaşan sevgili doktorum Rafiga Gasimova’ya sonsuz minnettarız.
    Aylar boyunca tüm kontrollerimi büyük bir titizlikle yaptı, aklımdaki her soruyu içtenlikle cevapladı ve bana her zaman “başarabileceğime” inandırdı. En büyük hayalim olan suda doğumu,hiçbir suni sancı ve epidural almadan sakin ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmeme destek oldu.Doğum sürecim boyunca kendimi emin ellerde hissettim.En önemlisi kızımı sağlıklı kucağıma aldım.Ve o an ‘başardın’ diyerek öpmesi en büyük destekti benim için.Bu güzel yolculukta emeği,ilgisi,güler yüzü ve profesyonelliği bizim için unutulmaz oldu. Mesleğini büyük bir sevgiyle yapan,hastasına gerçekten değer veren bir hekim.İyi ki yollarımız kesişmiş.Özledikçe ziyaretine gideceğimiz harika bir doktorumuz oldu.Görünmeyen kanatlarıyla harika işler çıkaran kahramanımız seni seviyoruz. Gönülden herkese tavsiye ediyorum.

• G

gö...e

Hamileliğimi ve doğumumu en konforlu en rahat en mutlu geçirmemde bana en büyük destekçim olan canım doktorum Refika Hocam iyi ki varsınız. Sizinle tanışmış olmaktan yana o kadar mutluyum ki. Samimiyetiniz güler yüzünüz insanın içini rahatlatan tavrınızla sürecime ışık tuttunuz. Aklıma takılan her şeyi ben sormadan detaylıca anlatan, sabrına enerjisine pozitifliğine hayran kaldığım canım doktorumsunuz. Ayrıca Acıbadem Kartal hastanesinin eşsiz doktorusunuz. Yolunuz bahtınız her zaman açık olsun. Sizin gibi bir doktorla herkesin yolu kesişsin dilerim.

• Acıbadem Kartal Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Bu benim ilk hamileliğimdi, üstelik Türkiye’de bir yabancı olduğum için içimde çok fazla endişe, korku ve soru işareti vardı. Rafiga hoca ile 9. haftamda tanıştım ve daha ilk buluşmamızda emin ellerde olduğumu anladım. Tüm bu aylar boyunca beni ilgiyle sarmaladı ve pozitif enerjisini her an hissettirdi. Onun sayesinde hamileliğim çok rahat ve kolay geçti.
    Doğumu da birlikte gerçekleştirdik. Suda doğum yaptım. Rafiga hoca ve ekibi, bu ilk doğum deneyimimi hiç korkusuz yaşamama yardımcı oldu. Kendimi tamamen güvende hissettim.
    Rafiga hoca ile tanıştığıma çok mutluyum :)

ez...i

Hamileliğim boyunca düzenli olarak takip edildiğim bir hekimdi. Her kontrolde sorularımı sabırla dinleyip ayrıntılı şekilde açıklamalar yaptı. Sürecim boyunca gerekli kontroller titizlikle gerçekleştirildi ve bu da kendimi güvende hissetmemi sağladı. Doğum sürecinde de sakin yaklaşımı, iletişimi ve deneyimi sayesinde her aşama planlı ve düzenli ilerledi. Hamilelik ve doğum sürecinde ilgili, açıklayıcı ve güven veren bir kadın doğum uzmanı arayanlara tavsiye edebileceğim bir hekimdir.