Dr. Dt.
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Tuzla 1 adres
Dr. Dt. Rumeysa Balcı Karakurt, 2025 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi alanındaki doktora eğitimini tamamlamıştır. Mesleki çalışmalarını Alpi Diş Hastaneleri bünyesinde sürdürmektedir.
Ağız, diş ve çene cerrahisi alanında cerrahi tedavilerin planlanması ve uygulanması, implant cerrahisi ile ağız, diş ve çene bölgesine yönelik cerrahi işlemler kapsamında görev yapmaktadır.Bilimsel çalışmaları kapsamında, kişiye özel tasarlanmış Le Fort plaklarına ilişkin doktora çalışmasını Barcelona'da düzenlenen IADR Kongresi'nde sözlü bildiri olarak sunmuştur.
Klinik Uygulama Alanları
Komplike diş çekimleri
Gömülü 20 yaş dişi cerrahisi
İmplant cerrahisi
Sinüs lifting (açık/kapalı)
Kemik greftleme
Çene kisti cerrahisi
Çene tümörlerine yönelik cerrahi işlemler
Apikal rezeksiyon
Frenektomi
Biyopsi
Preprotetik cerrahi
Sedasyon altında cerrahi uygulamalar
Genel anestezi altında cerrahi uygulamalar
Lazer destekli cerrahi uygulamalar
Masseter botulinum toksini uygulamaları
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Alpi Diş Tuzla
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Dt. Rümeysa Balcı Karakurt adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Rümeysa Balcı Karakurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rümeysa Balcı Karakurt, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Rümeysa Balcı Karakurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, 20'lik Diş Çekimi, Kanal Tedavisi.
Rümeysa Balcı Karakurt adresi nerede?Rümeysa Balcı Karakurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydıntepe Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi No:35 Tuzla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rümeysa Balcı Karakurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rümeysa Balcı Karakurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rümeysa Balcı Karakurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rümeysa Balcı Karakurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rümeysa Balcı Karakurt hangi dilleri konuşuyor?Rümeysa Balcı Karakurt ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Rümeysa Balcı Karakurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rümeysa Balcı Karakurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.