Serap Aktaş
Doktor Muayenehanesi

Pendik

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar

Kabul edilen sigortalar

• SGK
  • Allianz Sigorta
  • Ak Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Axa Sigorta
+5 daha fazla

Görüşler

• G

gi...ş

Yaklaşık 4 yıl önce Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde kalsifik tendinit nedeniyle ameliyat oldum. Ameliyat öncesinde omuz ağrımın azaltılması amacıyla sinir bloğu uygulanmasını talep etmiştim.

İşlem sırasında anestezi ekibinde birden fazla hekim bulunuyordu. Uygulama kıdemli doktorun yönlendirmesi eşliğinde Serap Aktaş tarafından gerçekleştirildi. İşlem sırasında ilacın hızlı verildiğini hissettim ve aynı anda parmaklarıma kadar yayılan belirgin bir rahatsızlık yaşadım.

Ameliyat sonrasında beklenmediğim şekilde düzelmeyen uyuşukluk gelişti. Üç parmağımdan omzuma kadar uzanan his kaybı ve uyuşukluk şikâyetlerim oldu. Bu nedenle anestezi bölümü tarafından takip edildim ve uzun süre tedavi ile ilaç kullanmak zorunda kaldım. Şikâyetlerim 6 aydan uzun sürdü ve fiziksel güç gerektiren iş hayatımı olumsuz etkiledi.
    Benzer bir işlem yaptıracak kişilerin, uygulama öncesinde süreç ve olası riskler ve uygulayacak hekim hakkında ayrıntılı bilgi almasının faydalı olacağını düşünüyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun