Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Şahinbey 1 adres
Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40, Şahinbey 27010
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
mu...
Yıllardır geldiğimiz Dr. Mehmet Servet Kaya Hocamız, yaklaşımı, üslubu ve ilgisiyle ortopedi alanında gerçekten örnek bir hekim. İki ay geçmeyen omuz ağrım için farklı doktorlara başvurdum ancak sonuç alamadım. Servet Hocamız filmlerimi inceleyip, bizzat gösterdiği ev egzersizleriyle kısa sürede ağrımın yaklaşık %80 azalmasını sağladı.
En önemlisi, odasında kendinizi bir doktorun yanında değil, adeta kendi ailenizden birinin yanında gibi hissediyorsunuz. Atasına babasına ve geçmişine rahmet, ömrü ve nesli bereketli olsun. Allah razı olsun kendisinden• Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
me...u
MÜKEMMEL BİR ŞAHSİYET,İNSAN GİBİ İNSAN,DOKTORLUK VE İNSANLIK GÖREVLERİNİ LAİKİ VEÇHİLE YAPAN BİRİ,CC ALLAH KENDİSİNİ AİLESİNE BAĞIŞLASIN,TEDAVİLERİM ESNASINDA DİĞER HASTLARDANDA MEMNUNİYET İFADESİNİ BİZATİ DUDUM,
Servet Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Servet Kaya, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Servet Kaya adresi nerede?Servet Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Servet Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Servet Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Servet Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Servet Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Servet Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Servet Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Servet Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Şahinbey bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları