Op. Dr.
- Gebelik
- Doğum
- Riskli Gebelik
- Kısırlık
- Polikistik Over Sendromu (PKOS / PMOS)
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38, Gebze, Kocaeli 41400
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
T
tu....
Kadın hastalıkları ve Doğum, Sibel Mutlu Hocama ilgisi ve uzmanlığından çok memnun kaldım. Yakın zamanda kendisiyle Ameliyat ve tedavi süresi geçirdim. Ameliyat öncesindeki detaylı açıklamaları, operasyonun başarısı ve sonrasındaki takibi sayesinde süreci çok konforlu atlattım. Kadın hastalıkları konusunda gözü kapalı güvenebileceğiniz, hem mesleğinde hem de insani ilişkilerinde harika bir hekim.
• başka bir yer • Diğer •
Sibel Hoca ile arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Bütün gebeliğim boyunca beni çok rahatlattı. Her türlü soruma yanıt verdi, hiç soru işaretim kalmadı. Doğum zamanında oğlunun sınavı olmasına rağmen yine de oğlumu kucağıma bizzat kendisi verdi. Gönül rahatlığı ile hocamıza güvenebilirsiniz.
eb...
Sibel hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık, iyi ki de tanışmışız. kendisinin deneyimi güler yüzü, bilgisi ve ilgisi benim için çok değerli. Birlikte 2 doğum , 3 çocuk dünyaya getirdik..İlk doğumum ikizdi fazla korkum ve endişelerim vardı ama süreci düşündüğümden daha kolay ve eğlenceli atlattık. İkinci doğumumu söylememe gerek yok o zaten su gibi geçti Kendimi yanında aşırı güvende hissediyorum. İğneden korkan ben epidural oldum ve doğumdan sonra ki tecrübesinden kaynaklı ağrım olmadı, hemende ayaklandım. Emekli olana kadar daimi doktorumdur, Sibel hanım nereye ben oraya :) size minnettarım..
h....a
2 Temmuz'da Sibel Hoca'nın takipli gecesi olarak normal doğum yaptım. Hem doğum doktorumuzdan hem de doğumhanedeki tüm ebelerden çok memnun kaldım. İnsanın ömründe birkaç kez yaşayabileceği bu süreci bizlerin huzurlu, güvenli bir şekilde tamamlayabilmesinde emekleri çok fazla. Sibel Hoca'ya olumlu yorumlar üzerine gitmiştim bence tüm olumlu yorumları hak ediyor.Süreçteki sakinliği insan güven veriyor, doğum sırasındaki cesaret veren tavrı için de var olsun İşini güzel yapan insanlar iyi ki var. Sevgiler.
be...r
Normal doğum sürecimde bilgilendirmesi, motive etmesi, hep destek olması beni daha da güçlendirdi ve kızımı sağlıcakla kucağıma almama yardımcı oldu. Doğumdan sonraki süreçte de muayene gittiğimde her zaman bilgilendirip, yön gösterdi. Sadece gebelik takibinde değil, kadın hastalıklarında da çok iyi bir hekim. Çok memnunuz, çok seviyoruz. Tavsiye ederim
n....m
Tedavilerim ve doğum sürecimde en çok memnun kaldığım severek gittiğim bi doktor, Sibel hanıma gitmek için özel sağlık sigortası yaptırmam ve ondan başka doktora gitmek istememem Sibel hanımın iyi bi doktor ve yaklaşımı cana yakınlığından gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir doktor Sibel hanım
se...l
Hayatımın en özel ve en heyecanlı dönemlerinden biri olan hamilelik sürecimi, doğru doktorla geçirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hamilelik öncesinden başlayarak hamileliğim boyunca her zaman yanımda oldu; aklımdaki tüm soruları sabırla yanıtladı, endişelerimi giderdi ve bana her kontrolde güven verdi.
Sadece mesleki bilgi ve tecrübesiyle değil, samimiyeti, güler yüzü ve hastasına yaklaşımıyla da fark yaratan bir hekim. Kendimi hiçbir zaman yalnız hissetmedim; en küçük bir konuda bile destek olacağını bilmek bu süreci çok daha huzurlu geçirmemi sağladı.
İyi ki yollarımız kesişmiş. Hem benim hem de bebeğimin sağlığı için gösterdiği ilgi ve emek için kendisine minnettarım. Alanında gerçekten çok başarılı, güvenilir ve değerli bir doktor. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.• Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
K
k....ç
Sibel hoca çok ilgili hastayla her detayına varana kadar söylüyor kirik hamileliğim var sürekli takip ediyor kendisinden çok memnunun seve seve gidebilirsiniz :)
ha...l
Sibel hanım işinde uzman olan hastalarıyla iletişimi çok güzel olan değerli bir hanımefendi.. Hamililik sürecimi en baştan sonuna kadar çok iyi bir şekilde geçirmemi sağladı gerek psikolojik motivasyon olarak gerek alanında uzmanlığı ile harika bir süreç geçirmemi sağladı doktoruma giderken mutlu ve memnun olarak gittim her seferinde ve en önemlisi pazar günü doğum yapmama rağmen tatil günü falan demedi koşa koşa geldi Allah razı olsun kendisinden bir daha olsa yinede kendisine giderim..
Merhaba,
Sibel Hanım'dan gebelik takibi için muayene olduk. Tahlil yapıldı ve ilaç için sigortanın karşılamadığı yaygın olmayan ve kullanıldığında rahatsız eden(kişisel bana özel durum olabilir) bir ilaç verildi. Genel olarak, memnun kalmadım. Herkese şifalar dilerim, saygılarımla• başka bir yer • Diğer •
Sibel Mutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Mutlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sibel Mutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Sibel Mutlu adresi nerede?Sibel Mutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Mutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Mutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Mutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Mutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sibel Mutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Mutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Mutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Mutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Sibel Mutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları